הספק שהכל מחיר יגרום לנו בעיות בטחוניות לא מוציא מידי הודאי שהחטופים בסכנת חיים ממשית
כאוס מסודר Well-known member מנהל היום ב- 17:56 #1 הספק שהכל מחיר יגרום לנו בעיות בטחוניות לא מוציא מידי הודאי שהחטופים בסכנת חיים ממשית
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member היום ב- 18:18 #2 נכתב ע"י כאוס מסודר: הספק שהכל מחיר יגרום לנו בעיות בטחוניות לא מוציא מידי הודאי שהחטופים בסכנת חיים ממשית לחץ כדי להרחיב... זה ברור,עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ.
נכתב ע"י כאוס מסודר: הספק שהכל מחיר יגרום לנו בעיות בטחוניות לא מוציא מידי הודאי שהחטופים בסכנת חיים ממשית לחץ כדי להרחיב... זה ברור,עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ.
כאוס מסודר Well-known member מנהל היום ב- 18:40 #3 גם לי זה ברור הבעיה שיש אנשים בקואליציה שזה לא ברור להם
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member היום ב- 19:59 #4 נכתב ע"י כאוס מסודר: גם לי זה ברור הבעיה שיש אנשים בקואליציה שזה לא ברור להם לחץ כדי להרחיב... ברור להם אבל יש אילוצים פוליטיים - אם לא יעשו את זה האמריקאים יורידו אותם...
נכתב ע"י כאוס מסודר: גם לי זה ברור הבעיה שיש אנשים בקואליציה שזה לא ברור להם לחץ כדי להרחיב... ברור להם אבל יש אילוצים פוליטיים - אם לא יעשו את זה האמריקאים יורידו אותם...