המאמר הזה די חסר ערך
הטיעון הראשון שלו הוא שקולים ביתיים מספקים ביצועים פחות טובים מקולים מסחריים. זה נכון כמובן, אבל מה שקובע זה התוצאה הסופית. עם קולה ביתי עדיין קל לקבל תוצאה שעולה באופן משמעותי על רוב הקפה הקלוי שנמכר לצרכנים, במיוחד כשמשווים לפולים מיובאים שנקלו השד יודע מתי.
הטיעון הבא הוא שהעשן גורם לזה שצריך לקלות מחוץ לבית. זה אולי נכון לגביו, אבל אני קולה כבר שנים רבות בבית ללא שום בעיה. הדבר היחידי שאני עושה זה לפתוח חלונות כדי שיהיה לעשן לאן להפלט. במקרים נדירים אני מפעיל מאוורר שמכוון את העשן לכיוון החלון. יש אנשים שמחברים שרוול פליטת עשן לקולה, אבל אני מעולם לא הרגשתי צורך בכך.
עלות הציוד היא אכן בעייתית, אבל הפער בעלות של פולים ירוקים מול קלויים כל כך גדול שבסופו של דבר הקולה מחזיר את עצמו וקליה ביתית הופכת להיות זולה יותר. בארה"ב שבה אפשר לקנות קולים נחמדים מאוד ב-$150 הטיעון הזה אפילו יותר חלש.
ההשוואות שלו של קליה ביתית כמשהו שמקביל להחלטה של אדם לסרוג לעצמו גרביים, לשפץ בעצמו את המטבח או לבצע בעצמו ניתוח הסרת תוספתן הן לא יותר מטיפשיות.