לפי התמונות הפסדתם את המלחמה הזאת.

צדקתי שאמרתי בתחילת המלחמה שככה לא תנצחו את החמאס.
אני רק מתפלא על השתיקה של אזרחי ישראל שמתגוררים בעוטף עזה. הטרור יחזור ביתר שאת לעוטף.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני רק מתפלא על השתיקה של אזרחי ישראל שמתגוררים בעוטף עזה. הטרור יחזור ביתר שאת לעוטף.
בעוטף עזה יותר חשוב לקבל את בני המשפחה והחברים החטופים בחזרה מאשר לחיות בביטחון בעתיד של הטווח הבינוני.

Harrington

Well-known member
מנהל
בעוטף עזה יותר חשוב לקבל את בני המשפחה והחברים החטופים בחזרה מאשר לחיות בביטחון בעתיד של הטווח הבינוני.
בעוטף עזה לא נמצאים בסכנה גבוהה יותר כתוצאה מהעסקה הזאת מאשר בכל מקום אחר בארץ (לרבות במידה מסוימת אגב בקרב אותם אלו שנאמר עליהם מה שנאמר על מי שמוציא עצמי מכלל ישראל ואכמ״ל).

בעוטף עזה לא נמצאים בסכנה גבוהה יותר כתוצאה מהעסקה הזאת מאשר בכל מקום אחר בארץ (לרבות במידה מסוימת אגב בקרב אותם אלו שנאמר עליהם מה שנאמר על מי שמוציא עצמי מכלל ישראל ואכמ״ל).
אתם החברה הישרעאלית אתם לא לומדים. נשארתם בקונספט של ה6.10.

nothing but the truth

Well-known member
אתה מודע לעובדה שחלק מהטרוריסטים , ובעיקר הכבדים שבהם יוגלו לחו"ל? (לדעתי טעות, אבל זה לא משנה). מאוד ייתכן שחלק מהפיגועים שירצו לבצע דווקא לא בשטח ישראל. אם אתה נמצא באזור עם ריכוז של יהודים כדאי לך להיזהר

רוב הזמן נח

Well-known member
לחמאס היה יכול להיות ניצחון רק עם תמונות של סינואר כמו אחרי שומר חומות.

אחרי שהוא חוסל השמאל איבד את היום שאחרי שלו, והחמאס איבד את תמונת הניצחון האמיתית שרצה.

001.png

נערך לאחרונה ב:

הפרבולה1

Well-known member
העזתיים טוענים שהם הובסו

למעלה