לפי מגזין Q....

Coon Jew

New member
לפי מגזין Q....

גילמור וג'ימי הנדריקס נפגשו איפשהו בשנת 68 וניגנו ביחד? אם כן...מישהו יכול להרחיב?

Coon Jew

New member
מדובר בגיליון של חודש יולי

על "סיפורה של הפינק פלויד והסטוריית הפרוג"... ציטוט: "דייב נפגש עם ג'ימי הנדריקס והם ניגנו ביחד, כשהוא חזר, מישהו באולפן זרק: "דייב, תעשה הנדריקס! ואז הגיע הצליל המדהים הזה...דייב יכל גם לנגן כמו הנדריקס וגם לשיר כמו סיד".

מעניין

לא ידעתי שגילמור פגש בהנדריקס ב-1967. הפלוידים נפגשו אתו, כמובן - הם הופיעו יחד עם ה-Experience בסיבוב ההופעות בסוף 1967. האם כתוב שם איפה גילמור פגש את הנדריקס? זה יכול להיות מאוד מאוד מעניין....

Coon Jew

New member
מממ...לא, אבל

הסיבה שהם נפגשו לא הייתה קשורה לסיבוב הופעות של הפלויד או של הנדריקס, זו הייתה פגישה של שניהם..אם זה חוקי, אני יעלה את מה שכתוב במגזין מילה במילה..אולי יהיה לך יותר קל..

Coon Jew

New member
אז ככה...

Dave had met and played with jimi hendrix. he came back with fuzz face and cry baby (effects pedals), wich jimi had, and he found that if he connected them the wrong way round you got that whistling sound that appears in Echoes אז בגלל שהציטוט מגיע בקטע שמדברים על ההקלטות של meddle אין סיכוי שהם נפגשו ב1971 (כי לצערנו ג'ימי היה כבר בגן עדן) אבל נראה לי שהכוונה היא באמת לסוף 1967 או 1968...

מעניין...

"פגש את ג'ימי הנדריקס וניגן איתו" - אבל מתי? גילמור - כך על פי גרסתו - היה בספרד ובצרפת במהלך רוב שנת 1967, יחד עם להקתו דאז, Joker's Wild. לדברי המתופף של JW, גילמור נהג לחזור כל חודש ללונדון להתעדכן. שם היה פוגש את הפלוידים. ככל הנראה הוא היה אתם בקשר קבוע וזו הסיבה שהם פנו אליו בדצמבר, להחליף את סיד. אפילו נניח שהוא פגש את הנדריקס בחודשים האחרונים של 1967, כאשר הפלויד היו בסיבוב ההופעות עם הנדריקס - מתי הוא ניגן אתו?

אוקיי, אני רואה שבראיון משנת 2003

ב-Record Collector גילמור מספר שהוא ראה את הנדריקס בהופעה בלונדון במועדון כלשהו, באותה שנה, וכשחזר לצרפת ללהקה שלו, הוא חיקה את איך שהנדריקס ניגן באותה הופעה.

Coon Jew

New member
אם גלימור קורא לזה פגישה...

לבריאות, יכול להיות שזה מה שהוא התכוון...מאכזב

לא... תראה

יכול להיות שמי שכתב את הכתבה ב-Q טעה, או שגילמור נפגש עם הנדריקס וניגן איתו בנסיבות אחרות, שלא ידועות לי.

למעלה