לפי מה שראיתי פה בפורום.

אסף 1989

New member
לפי מה שראיתי פה בפורום.

שרשור מאכלים. מה אתם חושבים על רצח פרות להכנת בשר? מה אתם חושבים על צמחוניות? מה אתם הכי אוהבים לאכול בשר/ירקות/חלב? תארו מוצר.... מה אתם חושבים על שחיטת סוסים וגידולם למאכל? מנהלות, אני יודע שזה לא קשור אבל זה עדיין יכול להיות מעניין וזה עדיין קשור בחיות אז אנא לא למחוק, אוליי זה יכול לבוא על חשבון ה
של השבוע הבא.

animals lover

New member
תשובות!!!../images/Emo107.gif

מה אתם חושבים על רצח פרות להכנת בשר? אני בהחלט נגד שחיטת פרות!!! לחצו כאן למידע נוסף. מה אתם חושבים על צמחונות? אני מאוד בעד צמחונות וטבעונות!!! ניסיתי להיות גם טבעונית אבל מתחילות הבעיות של חוסר סידן והכל....ואני כל שנה מנסה מחדש! עוד על תזונה צמחית:www.veg.co.il מה אתם הכי אוהבים לאכול בשר/ירקות/חלב? תארו מוצר... אני אוהבת לאכול בעיקר טופו וסויה!!!!!!! של טבעול!!!! ואני גם נורא אוהבת במבה.... מה אתם חושבים על שחיטת סוסים וגידולם למאכל?|סגש| אני מאוד נגד שחיטה של חיות וגידולם למאכל-במיוחד סוסים!!!

טוי בוי

New member
בשר = רצח!

חח לא אני לא כזו קיצונית....חח אני פשוט לא אוכלת בשר ואני לא אוכלת בגלל שזה מגעיל אותי {סיבות אישיות} אני לא אוהבת שהורגים חיות לבשר אבל אין ברירה...

תשובות2

מה אתם חושבים על רצח פרות להכנת בשר? אני חושבת שזה אכזרי אבל אני אוכלת את הפרות אז איני יודעת מה להגיד... (אני אוכלת פסטרמה מפרות...) מה אתם חושבים על צמחוניות? אני רציתי להיות פעם צמחונית אבל אמא שלי לא הרשתה לי וגם אני שיניתי את דעתי אחרי כמה זמן, אף פעם לא פגשתי אנשים או ילדים צמחונים. מה אתם הכי אוהבים לאכול בשר/ירקות/חלב? אני בקטע של כולם אבל קצת מכל אחד אבל אני עדיין חושבת שלהרוג חיות בשביל בשר זה אכזרי... מה אתם חושבים על שחיטת סוסים וגידולם למאכל? אני אף פעם לא שמעתי שגם שוחטים סוסים אבל אכשיו שאני שומעת אז אני מאוד כועסת על האנשים שעושים את זה!!! משהו מכם טעם פעם סוס??? אני לא ואני גם לא מתכוונת לטעום!!!! תגובות בבקשה...

animals lover

New member
אם אני לא טועה../images/Emo107.gif

דורון אמרה שהיא אכלה פעם סוס....אבל בטעות והיא לא ידעה שזה סוס... נכון דורון? תקני אותי אם אני טועה

RMXXX

New member
מישהו אמר פעם...

"לא הגעתי לראש שרשרת המזון בשביל להיות צמחוני" האדם הוא טורף מטבעו...

אני 11 שנים צמחונית (היחידה בבית)

ולדעתי שחיתת פרות זה אכזרי צמחוניות,אני לא אומרת לכל אחד ליהיות צמחוני אבל אולי לא לאכול בשר כל יום ובכמויות... אני הכי אוהבת לאכול אורז עם אבוקדו מעוך בפנים אבל זה עושה לי בחילה לראות את זה ופיצה וספגטי וזהו...שחיתת סוסים יש פנ המון!!!אני אישית רכבתי על פוני בעייתי אחרי שהוא העיף ילדה וביום אחר כך רציתי שוב להוציא אותו ואמרו לי שהוא הלך לשחיטה... אבל זה לא עניין של לאכול בשר אלא שלהרבה אנשים יש את הדעה שלאכול בשר זה בסדר ושחיות מיועדות לזה. וגם חיות שלא למאכל,יש אנשים שאומרים שכלב זאת חייה שצריכה לגדול בחוץ ושזה לא בסדר לתת לחיות להיכנה הביתה... צריך להיתחשב בכל חיה ולשים לב לאיך אתם מיתנהגים עם בעלי חיים

צמחונית עונה

טוב אני לא חושבת שאףחיה צריכה להרתח בשבילנו מבקר עד לדגים ומאכלי ים למנהם. זה נראה לחלק מהבשרים שלא מתעללים בחיות כדי שנאכל אותם אבל זה ממש לא נכון.למשל כדי שהבשר עגל שלעם יהיה כל כך רך ושומני כולאים את העגל בכלוב שני מטר על מטר והוא לא יכול לזוזוככה מתבצר לו כל השומן בסוף שוחטים אותו ואתם מקבלים אותו לארוחה כנ"ל לגבי הפרות. ופיטום אווזים זה הד ההתעללות הכי גרועה שיש דוחפים להם צינורות בכוח למרות שכבר הם לא יכטולים לאכול והכבד שלהם לא מספיק גדול כי במקור הכבד שלהם קטן וכדי שהוא יהיה בגדול שמגישים במסעדה מפטמים אותם והכבד נהיה כ"כ גדול שכבר אין לךו יותר מקום בגוף של האווז ואז האווז מת ושולחי אותו לשחיטה לצערי הרב רק עכשיו בג"ץ השכיל להחליט שזו התעללו ת ואסר פיטום אווזים עד שימציאו שיטה שלא תתעלל באווזים.אם אתם רוצים עוד מידע תכנסו לאנונימוס www.anonymous.com אני נגד הריגת סוסים וגידולם רק לצורך שחיטות (זה אותו הדבר שעכושים לפרות ולכבשים ואווזים). גם לפני שהייתי צמחונית הצאכל האהוב היה עליי פיצה.ואהבתי מאד לאכול ירקות ופירות.אני גם אוהבת לאכול טופו

puremelody

New member
גם אני צימחונית

כבר 6 שנים אני לא חושבת שלהרוג סוס יותר אכזרי מלהרוג פרה הרי לשניהם כואב אותו הדבר. לדעתי אין שום הבדל.

אסף 1989

New member
לא נכון.

זה בכלל לא אותו דבר. הסוסים, לא רק שהם עובדים ומתאמצים בשבילינו, צריך עוד לשחוט אותם, הפרות מילא, אבל סוסים? סוס זאת החיה שעזרה הכי הרבה לאדם ולאורך כל ההיסטוריה הסוס היה לצידנו, אי אפשר לשחוט אותו אם הוא גם משרת אותנו.

טוי בוי

New member
יש סיבה לרוב הסוסים שנשחטים...

יש צפיפות אוכלוסין בשטחים באוסטרליה ואמריקה את שוחטים שם חלק מהסוסים או שמאלפים אותם. נכון אחזרי אבל גם הפרות מאוד עזרו לבני האדם בהיסטוריה! שסתם הורגים סוסים לתעשית הדבק או כל מיני זה רע לדעתי.......

avisarpt

New member
כולם להכנס!!! בבקשה

מה שהיה כתוב בקישור זה שטויות! למי פה יש עגילים? חירור האוזן כואב לעגלים כמו שכאב לכם בהכנת החורים- חצי שנייה, חוצמזה גיס שלי עובד בבקר ולעגלים לא עושים סירוס כי הם נשחטים עד גיל שנה והם לא יגיעו לבגרות מינית, ורק באמריה צורבים אותם אז זה סתם גוזמאה

avisarpt

New member
תיקונים

אמריה=אמריקה הם גם לא נכלאים מעל האבוס זה לא נכון חצי שנה הם גם באחו סוסים נשחטים הרבה פחות מפרות אני לא יאכל סוסים כי אני אוכל כשר אבל בלי קשר לא הייתי מסוגל לאכול בע"ח חיים כמו סוס שאני רוכב עליו

avisarpt

New member
הוכחה מ-ו-ח-צ-ת

זה כלל פיזיולוגי: יש הבדל בין מיקום העינים בנטרפים לטורפים: אצל טורפים העיינים מקדימה כדי להתמקד על הטרף ואצל נטרפים הם בצידי הראש כדי לראות ראייה מרחבית לברוח בזמן מטורפים, ועובדה: אצל האדם העיינים ממוקדות בחזית הפנים מה שמכיח שאנחנו טורפים ולא אוכלי צמחים.

למעלה