לפי מה ששמעתי, קנאביס גורם ל...

BlueCarrera

New member
לפי מה ששמעתי, קנאביס גורם ל...

הפרעות אכילה וירידה במשקל. כמובן שבדקתי, וגיליתי שהעניין הוא בעצם הפוך. (ADF) Increased appetite: Cannabis often increases the appetite and leads to snacking on junk food, "the munchies." אני כבר משתוקק להתחיל לכתוב את המסמך, אבל אני יודע שאני צריך טיפה יותר חומר. אני מחפש בעיקר חומר על ההשפעות שגורם הגראס לטווח ארוך, ועל איך הולנד מתפקדת כמדינה בה הקאנביס הוא חוקי.

tiger

New member
לא רק הולנד...

למה תמיד כשמדברים על סמים קלים חוקיים מדברים רק על הולנד? יש עוד מקומות בעולם שכבר שנים שסמים קלים חוקיים בגבולותיהן או באיזורים מסוימים בהן החוק ידוע ככזה שעוצם עיין מהסיפור באופן מופגן וידוע לכל כמו באוסטרליה עיירה שניקראת "נים בין" הידועה בפסטיבלי הגרס שלה.בפורטוגל ובאנגליה ובבלגיה הסמים הקלים חוקיים בדיוק כמו בהולנד. יש אזורי "סמים חופשיים" כולל הסמים הכי קשים גם בשוויץ ובגרמניה.... t

tiger

New member
אבל הרבה בהצלחה כמובן עם העבודה../images/Emo50.gif

זהר פלד

New member
אולי זה יעזור...

שמעתי שמועה על ניסוי במריחואנה על חולי סרטן, שנערך בארץ. הרעיון היה לבדוק השפעות של מריחואנה, ותאמין או לא, לאלו שקיבלו מריחואנה גדל התאבון, נחלשו (או נעלמו) הבחילות, וחזר החיוך לפנים... (מפתיע, הא?) כמובן שזה בגדר שמועה, אבל יכול להיות שתצליח למצוא על זה חומר ממשי. בכל אופן, בהצלחה רבה!

BlueCarrera

New member
אני רציני מאוד בעניין...

אני מתכוון לשלוח להם המון חומר עם המון הסברים, ואם תוכלו לעזור ולאתר חומר, זה יהיה נפלא. כמובן שאני יסיים לכתוב את העבודה, אני יפרסם אותה פה כדי לקבל הצעות לליטושים אחרונים.

tiger

New member
מפתיע את מי?

לחברה של אימי כבר ליפני יותר מעשרים שנה כאשר חלתה בסרטן הרופא הציע חשיש. סמים זה קודם כל תרופות. האדם בוחר להישתמש היום בחומרים שלאורך כל ההיסטוריה היה נהוג להישתמש בהם רק לרפואה. השימוש בהם למטרות סטלה זה מה שהישתנה... מורפיום אופיום אפילו הרואין קאנביס....זה הכל תרופות שהתחילו להישתמש בהן גם למטרות אחרות. t

mis understood

New member
אני לא יודעת מה קורה בארץ...

אבל בארה"ב (נדמה לי בקליפורניה) זה מאושר בחוק "לרשום" לחולי סרטן שמקבלים טיפולים סמים קלים זה מקל מאד על תופעות הלוואי נסה לבדוק בארגוני רופאים בקליפורניה בטוח גם להם יש פרסומים ברשת

זהר פלד

New member
גם בארץ חולים סופניים מקבלים אישור.

אני יודע שלפחות חולי אידס מקבלים אישור ממשלתי לאחזקה ושימוש במוצרי קנביס.

נינת88

New member
יש לי חבר

שהוא עיוור ויש לו גם כן אישור להחזיק גראס, וגם לגדל איכשהו זה עוזר לו...

קשכפית

New member
לונדון לא מחכה לי

ואווזות לא אונסות בני אדם, מה הן צריכות את התיק הזה???

למעלה