על תוחלת החיים: למה החרדים חולים פחות?
כבר לפני כ-900 שנה, כתב אחד מגדולי הראשונים, שמצוות התורה הן כתרופה לבריאות הגוף והנפש...
www.hidabroot.org
המספרים אינם מבוססים על ממצאים רפואיים אלא על דיווח של אנשים על "הרגשתם". זה בלתי אמין בעליל.על תוחלת החיים: למה החרדים חולים פחות?
כבר לפני כ-900 שנה, כתב אחד מגדולי הראשונים, שמצוות התורה הן כתרופה לבריאות הגוף והנפש...www.hidabroot.org
כנראה שהחוקרים לא ביקרו בשערי צדק ומעייני הישועה ולכן הם פספסו את ערימות החרדים המאושפזים.על תוחלת החיים: למה החרדים חולים פחות?
כבר לפני כ-900 שנה, כתב אחד מגדולי הראשונים, שמצוות התורה הן כתרופה לבריאות הגוף והנפש...www.hidabroot.org
סתם להשכלה כללית, החרדי יודע על העולם לא פחות ממך, מועיל לעצמו ולסביבה לא פחות ממך וכנראה יותר, ו"מיותר" בדיוק כמו, טוב, לא רוצה לכתוב את זה בעצם, אבל כמובן לא מיותר כלל.1. החרדים לא חולים פחות
2. החרדים לא מתים פחות
3. אלו הנתונים ממשרד הבריאות
4. לא שווה להיות חרדי
5. להיות עני, מסכן, שאסור לו לראות וללמוד על העולם, אסור לו לעשות 90 אחוז ממה שלך מותר, שאין לו כלים ללמוד, לדעת, שהוא בור ועם הארץ, שלא מועיל לעצמו ולעולם, אדם מיותר.
נכוןבהכרח עניים ומסכנים יותר
בטח שנכון. כשמצטטים באופן שקרי לחלוטין ומציגים מצג שווא כאילו אמרתי א' בעוד שאמרתי את ההיפך הגמור, אפשר גם להדביק את המילה "נכון" להמצאה שהמצאת בעצמך, על אף שאתה מציג אותה כדברי שלי.נכון
אתה יכול לכתוב "מיציתי"בטח שנכון. כשמצטטים באופן שקרי לחלוטין ומציגים מצג שווא כאילו אמרתי א' בעוד שאמרתי את ההיפך הגמור, אפשר גם להדביק את המילה "נכון" להמצאה שהמצאת בעצמך, על אף שאתה מציג אותה כדברי שלי.
כמו תמיד במחנה הזה, אנשים מעדיפים להמציא שקרים ולתקוף אותם מאשר להתמודד עם נתוני האמת שבדרך כלל ניתנים גם הם לתקיפה. כאן זה אמנם לא בקטע לאומי, אלא סתם שקר שבחרת לספר בציטוט מעוות ומסולף את דברי (כפי שאפשר לראות בקלות בהשוואת תגובתך זו לדברי האמיתיים בתגובה #3).
ובכן יקירי, באפשרותך הטכנית וה(בלתי)מוסרית לשקר, לעוות ולסלף. זאת המציאות וזה חלק מחופש הביטוי הנהוג בפורום זה. אולם תצטרך לסלוח לי, אך אני אעדיף לשמור את זמני ואת האנרגיה שאני מוכן להשקיע בפורום, לאנשי אמת, ישרים והגונים. על כן לא טרחתי לקרוא את המשך הגיגיך בפוסט הזה שלך ולא אקרא גם את תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה.
אם וכאשר תצליח להתעלות לרמה הנדרשת מבני אדם נורמטיביים, קרי לענייננו להתדיין בדברי אמת ולא בעיוותים ושקרים, אשמח להתעדכן על כך ונוכל, אולי, לקיים דיון ענייני ואמיתי ר"ל. אם תתעקש להמשיך בדרך הנוכחית שלך, מקומך ומקום דבריך לא ברשימת הדברים שמעניין אותי להתייחס אליהם. עמך הסליחה.
מיצינו.
אל תשקר בשמי. החלטת בכל זאת לעשות זאת, אל תבקש בקשות ממני. זה יהיה נסיון מיותר.אתה יכול לכתוב "מיציתי"
אל תדבר בשמי בבקשה .
אהה.....נתפסת בקלקלתךאל תשקר בשמי. החלטת בכל זאת לעשות זאת, אל תבקש בקשות ממני. זה יהיה נסיון מיותר.
כעת לך חפש מישהו אחר לג'נן לו את המוח.
רות סוף.
פשוט . שום "נתפסתי" ושום "קלקלתי". קורה מעת לעת שאני מכריז שדיון מיצה את עצמו ובכל זאת מגיב. במקרה הזה, הדיון מיצה את עצמו משגיליתי שאתה פשוט עובר לשקר במצח נחושה ומטעה את הקוראים בציטוט חלקי ומגמתי (כמו למשל העלמת המילה "לא" מהקטע המצוטט). מאחר ואין לי עניין לבזבז זמן ואנרגיה על שקרנים, הכרזתי שמיצינו (כן כן, גם בשמך. קפוץ לי אם יש לך בעיה עם זה. בזיגזגים אם אפשר).אהה.....נתפסת בקלקלתך
אם אכן מיצית ( זה החצי הנכון של " מיצינו") מדוע הגבת אם מיצית ?
לפי ההתנהגות הנלוזה אני מתחיל לדאוג
שמא זה אתה מיסטר בנג'מין נית'אי ?
פשוט . שום "נתפסתי" ושום "קלקלתי". קורה מעת לעת שאני מכריז שדיון מיצה את עצמו ובכל זאת מגיב. במקרה הזה, הדיון מיצה את עצמו משגיליתי שאתה פשוט עובר לשקר במצח נחושה ומטעה את הקוראים בציטוט חלקי ומגמתי (כמו למשל העלמת המילה "לא" מהקטע המצוטט). מאחר ואין לי עניין לבזבז זמן ואנרגיה על שקרנים, הכרזתי שמיצינו (כן כן, גם בשמך. קפוץ לי אם יש לך בעיה עם זה. בזיגזגים אם אפשר).
אלא שאז... מסיבות כאלה או אחרות נאלצתי לשבת מול המחשב כמה דקות. קיבלתי התרעת פעמון על תגובה שלך, לא הסתכלתי בכלל אם "מיצינו" לפני כן אם לאו, וכדי להעביר את הזמן הגבתי בכל זאת. אני שמח עבורך שאתה קופץ על המציאה כמוצא שלל רב, אך כאמור, זה בהחלט משהו שקורה ואם אתה חושב שאני מתבייש בכך, חשוב שנית .
שורה תחתונה, אגיב מתי שארצה ועל מה שארצה יקירי. מה שכן, אטרח כל פעם מחדש לציין את עובדת גילוייך כשקרן בוטה שמבקש להטעות את קוראיו בכוונת מכוון ובאמצעות שקריו. כל עוד זה ברור, הכל טוב מצידי .
כעת, מאחר והסתיים לי זמן המחשב, אכריז שוב שמיצינו (מה שאגב נותר נכון עוד מהפעם הראשונה ביחס לדיון הרציני שהיה עד שהתחלת לשקר שם) ואם יהיה לי משעמם שוב מאוחר יותר ואצטרך להעביר מעט זמן עם אתנחתאות קומיות, בהחלט יתכן שבכל זאת אקרא את הגיגיך לשם כך.
קפיש?
מזכירך, בזיגזגים.
אם כך למונח "מיצינו" בלשונך אין שום משמעותפשוט . שום "נתפסתי" ושום "קלקלתי". קורה מעת לעת שאני מכריז שדיון מיצה את עצמו ובכל זאת מגיב. במקרה הזה, הדיון מיצה את עצמו משגיליתי שאתה פשוט עובר לשקר במצח נחושה ומטעה את הקוראים בציטוט חלקי ומגמתי (כמו למשל העלמת המילה "לא" מהקטע המצוטט). מאחר ואין לי עניין לבזבז זמן ואנרגיה על שקרנים, הכרזתי שמיצינו (כן כן, גם בשמך. קפוץ לי אם יש לך בעיה עם זה. בזיגזגים אם אפשר).
אלא שאז... מסיבות כאלה או אחרות נאלצתי לשבת מול המחשב כמה דקות. קיבלתי התרעת פעמון על תגובה שלך, לא הסתכלתי בכלל אם "מיצינו" לפני כן אם לאו, וכדי להעביר את הזמן הגבתי בכל זאת. אני שמח עבורך שאתה קופץ על המציאה כמוצא שלל רב, אך כאמור, זה בהחלט משהו שקורה ואם אתה חושב שאני מתבייש בכך, חשוב שנית .
שורה תחתונה, אגיב מתי שארצה ועל מה שארצה יקירי. מה שכן, אטרח כל פעם מחדש לציין את עובדת גילוייך כשקרן בוטה שמבקש להטעות את קוראיו בכוונת מכוון ובאמצעות שקריו. כל עוד זה ברור, הכל טוב מצידי .
כעת, מאחר והסתיים לי זמן המחשב, אכריז שוב שמיצינו (מה שאגב נותר נכון עוד מהפעם הראשונה ביחס לדיון הרציני שהיה עד שהתחלת לשקר שם) ואם יהיה לי משעמם שוב מאוחר יותר ואצטרך להעביר מעט זמן עם אתנחתאות קומיות, בהחלט יתכן שבכל זאת אקרא את הגיגיך לשם כך.
קפיש?
מזכירך, בזיגזגים.
מיצינו את הדיון ההוא. זה שהתחלת לאחר מכן דיון אחר? מה לעשות, יתכן שאגיב עליו. קשה לך להתמודד עם זה? חשוב לך לעשות כאילו זה משהו נורא ואיום שעלית עליו בהפתעה גמורה? בהמשך לשקריך מלמעלה, גם זה יתקבל בברכה .אם כך למונח "מיצינו" בלשונך אין שום משמעות
מחד אתה אומר "מיצינו" ומאידך שומר לעצמך את הזכות להגיב, התנהגות אופיינית למגזר הסחטנים .
והפעם אני
מיציתי
(ושים לב שאינני אומר לגביך דבר)
מי-צי-תי!מיצינו את הדיון ההוא. זה שהתחלת לאחר מכן דיון אחר? מה לעשות, יתכן שאגיב עליו. קשה לך להתמודד עם זה? חשוב לך לעשות כאילו זה משהו נורא ואיום שעלית עליו בהפתעה גמורה? בהמשך לשקריך מלמעלה, גם זה יתקבל בברכה .
כן, אני שוב על המחשב. מבאס משהו אבל קראו לי אז באתי.
בריאות יקירי, המשך שקרים נעים.
בזיגזגים, זוכר, שקרן קטן?מי-צי-תי!
בזיגזגים, זוכר, שקרן קטן?
דיברו על זה כבר,יש חשיבות לקהילתיות אצלם,אצלנו אדם זקן בלי כסף הוא כלב,נכון
אם מחברים כסף שחור על הכנסות בזמן שכביכול לומד תורה+ קצבאות על זה שכביכול לומד תורה + הטבות שונות שמקבלים מהמדינה + נדלן בהנחה שמסדר להם גולדקנופף .
הוסטר געזוגט...סתם להשכלה כללית, החרדי יודע על העולם לא פחות ממך
החרדים - כ ן - מתים פחות, אה... במלחמות.1. החרדים לא חולים פחות
2. החרדים לא מתים פחות
3. אלו הנתונים ממשרד הבריאות
4. לא שווה להיות חרדי
5. להיות עני, מסכן, שאסור לו לראות וללמוד על העולם, אסור לו לעשות 90 אחוז ממה שלך מותר, שאין לו כלים ללמוד, לדעת, שהוא בור ועם הארץ, שלא מועיל לעצמו ולעולם, אדם מיותר.
גם בתאונות בעבודה הם מתים פחותהחרדים - כ ן - מתים פחות, אה... במלחמות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.