לפי מיטב זכרוני ,

thankful

New member
לפי מיטב זכרוני ,

הלילה (בין שלישי לרביעי) אמור לצאת לציבור VISTA RC1 ... הגענו אוטוטו לאחד הלילות הגדולים בתולדות הויסטה ?

at1980

New member
השאלה הגדולה

מתי הגירסא תשוחרר הלילה.... יש למישהו שמץ של מושג?

Ambious

New member
הלילה זה ישוחרר ל- MSDN

ויש סיכוי טוב שמתישהו הלילה או מחר זה ישוחרר גם לציבור (לפחות למי שהיה רשום ב- Beta 2), אבל הדיווחים סותרים, זה יהיה מתישהו השבוע או הכי מאוחר שבוע הבא.

picknick

New member
אוטוטו../images/Emo3.gif

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=37d8345d-d72c-478c-ab10-c733a69c0200&displaylang=en מיקרוסופט מותחת ....Postinstallation Notes for the RC1 Version of Windows Vista

thankful

New member
כן , זה באמת נראה קרוב מאד ...

עוד מעט נטעום את טעם הויסטה ... מקווה שזה יהיה מתוק :)

dors

New member
אני בספק

שיהיו הרבה שינויים משמעותיים בין ה 5536 ל RC1

uriler

New member
כמו שכבר הסביר ambious -

5536 הייתה גירסה חלקית, של "ענף" מפתחים אחד. תחשוב על זה שהיו הרבה גירסאות 5536, שבכל אחת היו שיפורים אחרים. RC1 כולל את כל הגירסאות ביחד.

Ambious

New member
לא בדיוק, לכל ענף 'הקצו' מספרים

שונים של בילדים. מה שכן, רוב השינוייםב שלב הזה הם מאחורי הקלעים, כלומר - לא ושם דבר שתשימו לב אליו באופן מיידי. הדבר היחידי שתשימו לב אליו בין 5536 ל- RC1 זה ש- RC1 הרבה יותר מהיר.

uriler

New member
זו הייתה הכוונה שלי... ../images/Emo3.gif

בביטוי "תחשוב על זה..." יצרתי דימוי
(או מטאפורה, whatever
)

picknick

New member
כגודל

הציפיות כך גם האכזבות.. אני משחק עם "זה" כבר די הרבה זמן, חוץ מגאדג'טס ותצוגות תלת מימד של חלונות ושאר ירקות אין לויסטה מה להציע יותר מאיקספי, אולי קצת יותר צבע שרק מעצבן לי ת'עיניים, משום מה תצוגת טקסט התפריטים לא משו. למי שמצפה שויסטה תציע ספל טורקי מהביל....(או משו מתוק) צפוייה אכזבה רבתי.

thankful

New member
ספל טורקי לא נראה לי מתוק כ"כ ...

כאמור , על טעם וריח אין להתווכח ... אניוויי , האם אתם מכירים את האתר ווינסופרסייט (WINSUPERSITE דוט קום) ? אתר מצויין לדעתי בכל מה שקשור ל - WINDOWS ולתוכנות מייקרוסופטיות (בימים האחרונים התפרסמו שם כתבות בנושא ה - VISTA RC1 , כולל כתבה משלשום בנושא "הצד האפל של VISTA RC1") . בכלל , יש באתר הזה איזור שלם בנושא WINDOWS VISTA לדורותיו ... תהנו ! ליאור .

thankful

New member
כן , למשל ...

יש שם גם מאמר על הצד האפל (DARK SIDE) של ה - VISTA ... נכון , זהו פאול ט'ורוט ... :)

Ambious

New member
אני דווקא לא מסוגל לחזור ל XP עכשיו

וזה לא בגלל הגאדג'טס או התלת ממד, אלא בגלל הדברים הקטנים האלה שהם נורא נורא פשוטים אבל מאד נוחים. למשל העובדה שלא צריך לחפש יותר ב- start שעות את התוכנה שאתה רוצה, אלא פשוט להקליד אפילו חלק קטן מהשם שלה וישר היא עולה. או העובדה (וזה באמת משהו קטן אבל גאוני) שכשמשנים לקובץ שם, זה מראש מסמן רק את הקובץ בלי הסיומת.... זה הדברים הקטנים והפשוטים האלה שמתרגלים אליהם נורא מהר וגורמים ל- XP להראות מטומטם.

picknick

New member
זו רק מערכת הפעלה....

יש משתמשים שיטענו ש - win2K זה הדבר הכי טוב בעולם (מ"ה) וסוברואיד מצוי שיטען שהמודל 83 , זו יצירת המופת מאז ימי פורד ...אני למשל, מפעיל במקביל עם XP וגם Vista על אותו מחשב בדואל בוט, שיטה די טובה לדעתי לבחון את המערכת ולהשוות יש להניח שלא אוותר על XP אבל בהחלט מתכוון לאמץ את ויסטה כמערכת ראשית מקבילה.

Ambious

New member
אני כבר זנחתי את XP, עד לרמה שב- RC

1 אני מתכנן לגמרי להעיף את XP.

thankful

New member
כן , אבל נדמה לי שהם ביטלו

את אפשרות הגישה ל "מחשב שלי" באמצעות קיצור הדרך Windows+E (המקש עם סמל החלון + האות E) ... (ביטלו בויסטה)

למעלה