לפי סקר של רשת ב'!!!!!!

תומרס1

New member
לפי סקר של רשת ב'!!!!!!

נתניהו עם 47%, שלום עם 32%, פייגלין 15% וכץ 6%.. על פניו נראה כאילו נתניהו ניצח, יש לזכור כי רשת ב' צפו את ניצחונו של עמיר פרץ בעבודה... מה זה יעשה למפלגת קדימה?? לדעתי זה רק יתרום אם ביבי באמת ניצח בליכוד שכן המפלגה תהיה כרגע ימנית קיצונית... מה איתכם???

הנתון החשוב אינו הנצחון של נתניהו

אלא האחוזים של פייגלין. נתניהו ינסה במערכת הבחירות לקרוץ למרכז, ולכן הנתון החשוב והשימושי לכל המפלגות שמשמאל לליכוד, על מנת להראות מה מקומה האמיתי של מפלגת הליכוד במפה הפוליטית הוא האחוזים של פייגלין. מפלגה ש 15% ממתפקדיה המצביעים בוחרים בפייגלין לעמוד בראשם, אינה קרובה אפילו להיות מפלגת מרכז, וזה יהיה נתון מכריע כנגד הקריצות הצפויות של נתניהו (גם אם האחוז הסופי יהיה מעט נמוך יותר, זה עדיין נתון משמעותי מאוד).

תומרס1

New member
אני נוטה להסכים איתך

בהחלט לפי הסקר פייגלין זוכה ל- 15% שזה חלק יותר מידי גדול במפלגה שרוצה להציג את עצמה מפלגת מרכז ימין... לדעתי גם תוצאות האמת ישקפו את אותן התוצאות בערך, את הליכוד זה צריך להדאיג... קדימה? לדעתי אין חשש

mean girl 16

New member
זה הנתון החשוב לפי השמאל

ותזכרו שזה מה שהשמאל יחזור עליו שוב ושוב פייגלין פייגלין פייגלין יקדחו לנו עכשיו במוח זה כולה בגלל שפייגלין אסף את אנשיו לרוץ להצביע. במרכז הם רק 130 שזה מספר זעום חסר השפעה. וכמו שמנהיגי הליכוד חוזרים שוב ושוב, פייגלין הוא גורם זר ויעקרו מהליכוד בקרוב.

ממש זעום וחסר השפעה...

"בירושלים זכה נתניהו ל-2,123 קולות, פייגלין זכה במפתיע במקום השני וקיבל 920 קולות, ואילו סילבן שלום זכה ב-687 קולות בלבד." בעיר הגדולה ביותר במדינה, ונדמה לי בעיר שבה אחד הסניפים הגדולים ביותר של הליכוד, פייגלין במקום השני, והרבה לפני שלום. אז כן, אם תרצי או לא - מהיום פייגלין הוא חלק בלתי נפרד מהליכוד ואחד ממאפייניו הבולטים. אם זה לא המצב - חובת ההוכחה היא על הליכוד עצמו. ואם הוא גורם זר, מדוע לא נעקר עד עתה?

mean girl 16

New member
אנשים ניסו להעיר וזה לא קרה

התעסקו יותר מדי במאבקים פנימיים ופחדו לעשות עוד יותר באלגן. תאמין לי אני רואה הכל מבפנים וככה בדיוק זה התנהל. עכשיו דבר ראשון, לפני שמתחילים ובקמפיין ולפני הכל. פועלים נגד הגוש בקיצוני של פייגלין בתוך הליכוד. שהוא גוש מנודה שלא שייך לליכוד וודאי שלא חולק את אותה אידיאולוגיה של הליכוד.

למעלה