לפי פרסום בחדשות 10

תומרס1

New member
לפי פרסום בחדשות 10

אהוד אולמרט החליט ציפי לבני שרת החוץ!!!

bhnadav

New member
../images/Emo41.gif לבני צפוייה להתמנות לשרת החוץ

אולמרט צפוי למנות את ציפי לבני לשרת החוץ ביום שלישי הבא ממלא מקום ראש הממשלה, אהוד אולמרט, החליט ככל הנראה למנות את שרת המשפטים, ציפי לבני, ביום שלישי הבא לתפקיד שרת החוץ. כך מסתמן בעקבות פרישת שרי הליכוד מהממשלה. לבני, המשמשת גם כשרה לענייני קליטה ועליה, היא המיועדת של אולמרט לכהן בממשלה הבאה כשרת החוץ. לכן, עם היוודע דבר פרישתם של ארבעת שרי הליכוד ובהם שר החוץ סילבן שלום מן הממשלה, החליט אולמרט למנותה לתפקיד. (רוני סופר) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3199559,00.html

bhnadav

New member
הכתבה המרכזית ב-Ynet:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3199565,00.html לבני תהיה שרת החוץ; פרס - השר לפיתוח הנגב בישיבת ממשלה מיוחדת, שתיערך ביום שלישי הקרוב, צפוי אהוד אולמרט להכריז על מינוייה של שרת המשפטים, ציפי לבני, לתפקיד שרת החוץ. אולמרט מייעד לה את התפקיד הבכיר בממשלתה הבאה, אם ירכיבה, ולכן החליט להעניקו לה כבר מעכשיו. במקביל, שמעון פרס ייצא בסוף השבוע לביקור רשמי בוושינגטון, במהלכו יוועד עם מזכירת המדינה. סבב מינויים בעקבות פרישת שרי הליכוד: שרת המשפטים, ציפי לבני, צפויה להתמנות ביום שלישי הקרוב לתפקיד שרת החוץ, לאחר התפטרותו של השר סילבן שלום. מינויה של לבני הוא אחד מבין שישה מינויים שייאלץ ממלא מקום ראש הממשלה, אהוד אולמרט, למנות בשבוע הבא בעקבות פרישת שרי הליכוד. שמעון פרס ימונה לשר לפיתוח הנגב והגליל עם סמכויות למשא ומתן עם הפלסטינים. אולמרט מייעד את לבני, המכהנת גם כשרה לענייני קליטה ועליה, לתפקיד שרת החוץ בממשלה הבאה, אם אכן תצליח קדימה במשימתה. לכן, עם היוודע דבר פרישתם של ארבעת שרי הליכוד, ובהם שר החוץ סילבן שלום, החליט אולמרט למנותה לתפקיד. ההחלטה נפלה בעקבות התייעצויות רבות שנערכו היום, בין היתר עם לבני עצמה. השרה לבני ויתרה על המקום השני ברשימת קדימה כדי שיתאפשר למנות את שמעון פרס למספר שתיים ברשימה. עם אישור ההודעה על מתן מספר שתיים לפרס, הוחלט גם שלבני תקבל את תפקיד השר הבכיר ביותר בממשלת קדימה הבאה. ביום ראשון הקרוב תתקיים ישיבת ממשלה רגילה ואילו ישיבת מינויי השרים החדשים תיערך רק ביום שלישי. מלבד על מינויה של לבני, ימונו חברי הכנסת חיים רמון ודליה איציק לתפקידי שרים. בנוסף, צפוי מינויים לשרים של שני סגני השרים זאב בוים ויעקב אדרי.

gidi2005

New member
איך הבן הדוגמן של רונית זכה במיכרז

להבאת סינים לארץ ?איך אף אחד מאיתנו לא ידע שקיים מכרז כזה ?איך פלצן בן עשרים וכמה נהיה מליונר פתאום ?איךךךךךךךךךךךךךךךךךך.הסוף לשחיתות .

נסחפת ידידי,חיפשת ולא מצאת?

הי ישנם אלפי מכרזים במאות נושאים ,האם חיפשת ולא מצאת?...האם ידעת מה לחפש? איך?...ניסית ולא הצלחת....בחייך, אני ניגשתי שעשרה מכרזים והצלחתי בשניים מהם- כי היו מוכשרים ממני, היו בעלי ניסיון יותר ממני, היו שם אנשים שיש להם יכולות שונות ממני- אז חיפשתי מי האשם? למה אחר הצליח ואני לא?...ככה לא מתקדמים בחיים חיפשתי מה זקוק לשיפור אצלי- כדי שאצליח במכרז הבא, כדי שאשכנע במקום אחר שאני טוב מאחרים....לומד כל העת מהדברים שמצליחים לי או מהדברים שנכשלתי..... תתחיל לאסוף את עצמך- בדוק את עצמך, לדעתי. וחוץ מזה אם הצליח לו- שיהיה לו לבריאות. החוכמה היא לצאת ממעגל האשמה ומעגל התבונה וההצלחה. הוא לא זכה בגלל הוריו- אלא מהנתונים שהגיש. בן דוד שלי מהצפון זכה במכרז דומה להביא פועלים רומנים לבניין-ואין לו קשרים,והוא לא הבן של...והוא אדם אנונימי עם ניסיון חיים-והוא עירקי ולא רומני,איך תסביר את זה?...............?........??????????????????????????????????. שריף|

אולי כי לעמיר יש כבוד לזקנים ממנו

ואולי בגלל שפרץ היה מתלמידיו. אני לעומת זאת לא מתלמידיו, אני שם עליו פס, כי הוא היה לוזר ונשאר לוזר.

ElvisAlive

New member
זה המורה של פרץ היה לוזר

בגלל זה הוא גם עומד להפסיד בבחירות.

shacta man

New member
בסדר פרס לוזר

איזה בדיחה חדשה , אני ממש מתגלגל כאן מצחוק תגיד זה לא מפלגת העבודה שבחרה בפרס פעם אחר פעם אחר פעם גם אחרי שהוא הפסיד עשרות פעמים? מי הוא אם כן הלוזר? זה שמנסה שוב ושוב או זה שכל הזמן תומך בו למרות שתוצאה ידועה מראש? ולהיכן נעלם עמיר פרץ? מתי הוא יוציא את ראשו החוצה מהמאורה בה הוא מתחבא? מה הוא עדיין מחכה שהסקרים ישתפרו?

למעלה