לפי קוסמו סכנת שיטפונות חמורה בדרום בכלל ובערבה בפרט נקווה שאנשי ה" לי זה לא יקרה" ישארו בבית.
R refael22 Member 4/3/19 #1 לפי קוסמו סכנת שיטפונות חמורה בדרום בכלל ובערבה בפרט נקווה שאנשי ה" לי זה לא יקרה" ישארו בבית.
S shaicohen30 New member 4/3/19 #2 דחוף דחוף דחוף!!! מזג האוויר מחר באשדוד וקריית מלאכי? מסביבות 7 בבוקר ועד 14 בצהריים בערך...   תודה
דחוף דחוף דחוף!!! מזג האוויר מחר באשדוד וקריית מלאכי? מסביבות 7 בבוקר ועד 14 בצהריים בערך...   תודה
N noamro3f New member 4/3/19 #3 מצורף לינק לסימולציה של גשמים-תריץ ותבדוק http://www.meteo.co.il/home/KmlMap   מדגיש שזאת תחזית
S shaicohen30 New member 4/3/19 #4 טוב, אני לא מבין בזה אבל... זה מראה מחר גשם מירושלים דרומה, לפי מה שהבנתי מחר אשדוד וקריית מלאכי יבשות לגמרי כל היום. הגיוני אם העננים מגיעים מהים?
טוב, אני לא מבין בזה אבל... זה מראה מחר גשם מירושלים דרומה, לפי מה שהבנתי מחר אשדוד וקריית מלאכי יבשות לגמרי כל היום. הגיוני אם העננים מגיעים מהים?
S shaicohen30 New member 4/3/19 #6 זה חשוב לי לדעת בעקבות אירוע שאמור להתרחש ב-2 הערים בין השעות 7 בבוקר עד 14 בצהריים.   אז גשם לא יהיה?
זה חשוב לי לדעת בעקבות אירוע שאמור להתרחש ב-2 הערים בין השעות 7 בבוקר עד 14 בצהריים.   אז גשם לא יהיה?
י יובל 42 New member 4/3/19 #7 השירות המטאורולוגי מדבר על "ממטרים מקומיים ברוב אזורי הארץ" ישנה עדיפות לאזורי ההר, דרום הארץ ומזרחה אבל גשם יכול לרדת בכל מקום ואף אחד לא יתחייב לך שלא ירד גשם במקומות שציינת.
השירות המטאורולוגי מדבר על "ממטרים מקומיים ברוב אזורי הארץ" ישנה עדיפות לאזורי ההר, דרום הארץ ומזרחה אבל גשם יכול לרדת בכל מקום ואף אחד לא יתחייב לך שלא ירד גשם במקומות שציינת.
נ ניצן חזר הבייתה Active member 5/3/19 #12 נראה היום התפתחות מערבית לסדום בטח היו שטפונות בנחלי צפית ואשלים הידועים לשמצה