לפי ראש 1 שקיבלתי היום

לאה 13

New member
לפי ראש 1 שקיבלתי היום

זמרת השנה 1.ג´ניפר לופז 2.אבריל לאבין 3.בריטני ספירס 4.פינק 5.שאקירה 6.כריסטינה אגילרה 7.קיילי מינוג 8.אנסטסיה שמועת השנה 1.שאקירה אניטישמית 2.ג´סטין וכריסטינה 3.דיוויד בוגד בויקטוריה 4.רובי מנהל רומן עם ניקול קידמן שיר השנה 1.קומפליקיידיט(אבריל) 2.ווראבר יו וויל גו(דה קולינג) 3.שיר הקטשופ(בנות העגבנייה) 4.דילמה(נלי וקלי) 5.אול דה ת´ינגס שי סד(טאטו) 6.קלינינג אאוט מיי קלוזט 7.וונאבר ווראבר(שאקירה) 8.וויד אאוט מי(אמינם) 9.בופ בופ בייבי(ווסטלייף) 10.הוט אין היר(נלי) 11.ביי דה ווי(רד הוט צ´ילי פפרז) 12.הירו(אנריקה) 13.קיס קיס(הולי ואלאנס) 14.גט דה פארטי סטארטד(פינק) 15.האו יו רימיינד מי(ניקבלק) 16.ראונד ראונד(שוגה בייבז) 17. אין יור אייז(קיילי מינוג) 18.קוט אין דה מידל(איי 1) 19.דה טייד איז היי(אטומיק קיטן) 20.מרדר אין דה דנס פלור(סופי אלי בקסר) שמתי רק רת המועמדות ששאקירה נמצאת בהם!!!

smgfan

New member
בקטגוריה היחידה שהיא מקום ראשון

אני ממש לא מתגאה... אבל, אתם יודעים מה, טוב שאנשים יודעים שזאת באמת שמועה גדולה! שמועה! ונכון שזה ממש מרגיז איך כל פעם פינק עוברת את שאקירה! זה ממש מרגיז!!!!!
וממש מדהים איך פתאום כולם שכחו את הלהיט של השנה!!! וונבר ווראבר!!!!! שכוווווולם התלהבו ממנו ובסוף הגיע רק למקום 7, בזמן ששירים אחרים טובים שיצאו רק לאחרונה הגיעו למקומות הראשונים!

perrinat

New member
ככה זה........../images/Emo103.gif

עם להיטים הדבר הכי אחרון הוא זה שתופס....... הזיכרון הקצר של האנשים.....

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif צודקת רינתי

דווקא ממש קיוויתי ששאקי תהיה בן הראשונים

לאה 13

New member
בנחמין רוחס

כאיש השנה\הורס השנה ואלו המקומות 1.בנחמין 2.בראד פיט. 3.אלכס בנד 4.פליפה 5.ניק קרטר 6.דיוויד בקהאם 7.צ´אד מריי 8.ג´וש הארטנט 9.ראין פליפה 10.ג´סטין טימברלייק לדעתי היה צריך להכניס את דודי בלסר כי זה מישראל והוא חתיך נוראי ואת חורחה מאחיו שהוא תומאס מהמורדים

לאה 13

New member
זה מה שרשום על המעומדיות של שאקי

מקום 5 בזמרת השנה אחרי שנים של פופולריות בשוק הלטיני,הצליחהשאקירה איזבל מבארק ריפול לכבוש את השווקים האמריקנים והאירופאים בסערה. האלבום הלועזי הראשון של הדיווה החצי קולומביאנית חצי לבנונית, "שירות כביסה", כבש את המצעדים עם השיר "וונאבר ווראבר" ומכר למעלה משלושה מיליון עותקים. עכשיו גם היא מבטיחה לנו סיבוב הופעות שלא נשכח, אנחנו מחכים. מקום 1 בשמועת השנה רק לפני מספר חודשים הופיעה שאקירה על שער ראש 1 עקב גל השמועות האכזרי, שטען כי היא דיברה לא יפה לעם היהודי. שבוע לאחר מכן קיבלנו תגובות מחברת התקליטים שלה "סוני מיוזיק", תגובות השוללות את כל ההאשמות כנגד הזמרת: "כל מי שמכיר את שאקירה יודע עד כמה מגוחך הרעיון שהיא תתבטא בצורה שתזרע שנאה בין אנשים מתרבויות, ארצות או אמונות שונות", הם טענו בתוקף. אז איך הכל התחיל? שאקירה היא בת לאם מקולבייה ולאב מלבנון. בתקופה שבה הארץ ידעה לא מעט פיגועים, החליט מישהו להפיץ אץ השמועה כי הזמרת אמרה בראיון: "אני מעדיפה לשתות דם של חזירים מאשר שהיהודים ישמעו את השירים שלי". אך הכל, כאמור, התברר כשקר אחד גדול. הליגה נגד השמצה בדקה את הטענות, ולאחר הבדיקה התפרסמה באתר הארגון מאמר ובו נקבע חד משמעית:"שאקירה לא יצאה בהתבטאויות נגד יהודים. הליגה נגד השמצה מודיעה חד משמעית כי השמועה מפוברקת". ולנו לא נשאר חוץ מלשיר: "ווראבר וונאבר"...

perrinat

New member
גיליתי ש../images/Emo103.gif

בנחמין רוחס נולד באותו תאריך שאני נולדתי...... 16.4 מגניייייייייייייייייבבבבבבבבבב.

למעלה