לפנטז על מישהי אחרת?

xx juliet

New member
לפנטז על מישהי אחרת?

מה דעתם על גבר שאוהב את חברה שלו ונמשך אליה פיזית (ואני מאמינה לו לגביי זה) אבל מפנטז ועושה ביד על בנות אחרות שהוא מכיר אבל על חברה שלו לא?ואני לא מדברת על לצפות בפורנו כי זה מילא, אבל בחורות אחרות שהוא מכיר אישית? הגיוני שככה זה אצל רוב הגברים או שזה חריג?

רואה 6 6

New member
כן, גברים עושים את זה,זה לא חריג,עד כמה שאני יודעת

אבל הפחות חכמים מספרים את זה לחברה שלהם.

Shamy

New member
תלוי

תראי מכל מחלקת היונקים רק 3% מהם מונוגומיים כשבני אדם לא נכללים בקטגוריההזו לצערי
זה הגיוני שמדי פעם מפנטזים על מישהי אחרת, הרבה בנים שהכרתי בתור ידידים אמרו לי שלפעמים סתם בשביל הקטע כי הם רצו גיוון פינטזו על בחורות אחרות וגם ראו פורנו ( יכול להיות שבמקום פורנו זה הקטע שלו)
יכול להיות שזה פונקציה של גיל ; להרבה גברים יש כל מיני פנטזיות שהם רוצים להגשים מבחינת כיבושים בגיל צעיר חלקם מגשימים חלקם לא
כך או כך לא הייתי ממהרת להכנס לסרט וחרדות כי עצם העובדה שהחבר היהפתוח איתך מספיק לספר לך על זה מעיד שהוא מספיק בוטח בך ואוהב ורוצה תקשורתפתוחה וטובה בקשר ולדעתי זה מעיד שהוא כן אוהב ומכבד ומעריך וזה אבני בניין חשובות מאוד בקשר לא כך?

האמת אם אתם שניכם אוהבים הדדי

ויש משיכה מצידו, ואת אולי עושה לו את זה גם במיטה, אז אין סיבה לפנטז על אחרות כשהוא לבד. אלא אם הוא לא מרוצה ממך
באחד מהאספקטיים המיניים והתשוקה בקשר. יתכן שהוא מפנטז על מה שאין והיה רוצה שיהיה (אם הוא מכיר אותן אישית).
&nbsp
אם היה מרוצה מהחברות איתך בהקשרים המיניים, כשאתם בנפרד היה מפנטז עליך.
&nbsp
שימי לב שזה ההגיון שלי, כבחור הראשון שמגיב. אולי אחרים יטענו שמשעמם לו באקט עם עצמו עד כדי כך שהוא מגוון את מושא החשק.

רואה 6 6

New member
אין שום דבר חריג בלפנטז על מה שאין.

זה הכי בנאלי בעולם וזה מקיף כל תחום בחיים. זה לא בהכרח מעיד על חוסר אמיתי,זה מעיד על החופש לעשות את זה היות ולא באמת צריך להתחייב למה שאין.
אבל זה חסר שכל לספר על זה. זה כבר ממש להכניס בן אדם שלישי למיטה גם אם הוא/היא לא באמת שם.

תתפלאי

כמה מערכות יחסים כשלא מרוצים ולא משנים או שמהצד השני אין רצון לשנות דברים בשביל מי שעוד לא מרגיש בטוב...מתחילות ככה ונגמרות בהחליף את האדם בסופו של דבר. אי אפשר גם לחיות וגם לחיות בכאילו לאורך זמן, זה רק כדור נגד כאב ראש שלא עובר. ומה שמקיף ונמצא בכל העולם הוא לא בהכרח נכון וטבעי גם אם הוא מצוי ביותר היום. וזה שהוא מספר על כך אולי נורה אדומה לכך שכבר לא ממש אכפת לו אם המצב נמשך ונמשך..

רואה 6 6

New member
תשמע

אחרי הרבה זמן עם אותו אחד, ואני כבר לא מתוחה סקסית, וגם ההתנהגות שלי כבר לא סקסית וחדשנית, אפשר נורא לאהוב אותי ועדיין לפנטז על מה שאין או רחוק, אפילו אם מוכר.
אצל זוגות פחות ותיקים המצב הזה אפשרי גם כן,תלוי במידתיות.פנטזיות כאלה קורות גם ללא שליטה. רואים בחור/ה יפה עובר/ת וזה כל מה שצריך בשביל לדמיין אדם אחר מבחוץ במיטה.
אבל אצל זוגות שהזוגיות שלהם גרועה, לא הפינטוז הזה הוא מה שמפרק את עסק. זה הזוגיות הגרועה.

תשוקה מול הכרות עמוקה ושגרה יומית

זה דברים מנוגדים, חלק מהעסק צריך להיות לחדש ולגוון ולהתמיד בלהיות טובים אחד בשביל השניה. נשים מציינות לפעמים שהתחילו קשר ואחרי כמה זמן התחילה לפעול המשיכה והתשוקה שלא היתה. גברים מציינים לעיתים שהם פשוט עדיין מאוהבים ורוצים בקשר אחרי הרבה זמן. אבל הרוב מתקבעים ומתרגלים ומחליפים כשמשעמם או לא עובד במקום להתאמץ שיעבוד, כי רק ככה זה ממשיך לעבוד בימינו.

Berethor

New member
זה לא ריאליסטי לדעתי

לא צריך למכור לבחורה סיפורים על אהבה ותשוקה עזים ואין סופיים, זה ככה רק בסרטים ופנטזיות, ציפיות שב רק יוסיפו לתסכול שלה.

תקרא שוב אתה סתם חוזר שוב על התקליט שלך

אין שום קשר, אין שום עסקה ומכירה במה שכתבתי. אין ציפיות ואין פנטזיות. בהצלחה.

Berethor

New member
גם להתרגל לעובדה שבהמשך זה לא כמו בהתחלה זה התמודדות טובה

אל תהיה כל כך בטוח שהקשר שלהם הוא נוראי, רק כי "עוברות לו מחשבות" על נשים אחרות מדי פעם. מחשבה היא לא מעשה.

בכלל קראת מה היא מתארת? ואני לא בטוח בכלל

פשוט כולם מגיבים שזה בסדר ולא יקרה שום דבר, אולי כולם סתם שקועים בקשר שלהם מתוך הרגל ולא רצון..אז ציינתי אפשרות נוספת.
&nbsp
&nbsp

איכס, הבהמה הזה מספר לך על מי הוא מפנטז

כשהוא משפשף את השמוק שלו? איזה בהמה. תעיפי אותו.
מה נסגר עם ה"כנות" הזאת של הצעירים היום?

Berethor

New member
את מהדור שמטאטא הכל מתחת לשטיח?

אם את לא יודעת להעריך כנות, זה לא הבעיה שלו אלא שלך לדעתי, קשה לך להתמודד עם האמת, טובה או רעה ככל שתהיה.

אני מהדור הזה שיש לו קצת שכל

ושמבין שיותר חכם לא לספר לבן הזוג איזה צבע, ריח ומרקם יש לקקי שעושים בשירותים, למרות שהוא ודאי יודע שהקקי הזה לא בריח ורדים.
ואתם תינוקות טפשים.

ommerl

New member
100% נורמלי ולגיטימי

המוח האנושי יכל להימשך מינית למספר בני זוג במקביל אבל להרגיש אהבה רק אחד או שניים בו זמנית. אלה מערכות שונות במוח.
אז קודם כל- משיכה לאישה אחרת זה דבר טבעי שלא פוגע בזוגיות (אלא אם הוא שוכב איתה בלי הסכמתך..).
&nbsp
לפנטז ולדמיין? ראשו הוא מבצרו. הכל מותר בתוך הראש. עדיף אפילו שידמיין ויפנטז מאשר שירגיש שזה חסר לו. זה עוזר לו לממש איזה צורך פרימיטיבי שאולי עדיין קיים בנו (כבני אדם).
&nbsp

Berethor

New member
לפחות הוא כנה איתה, בכל מקרה מדובר רק בפנטזיות

בין אם זה פורנו ובין אם זה בחורות שהוא מכיר אישית, הייתי אומר שעם הבחורות שהוא מכיר זה אפילו יותר פנטזיה, כי שם זה ניטו דמיון, בעוד שבפורנו זה משהו מצולם. בכל מקרה כל עוד זה רק בגדר צפייה או דמיון, זה לא בגידה, זה נשאר בגדר פנטזיות ואוננות בסופו של דבר, לא מעבר לכך, הוא לא עושה איתן שום דבר מיני במציאות. זה על עיקרון דומה לפורנו בנושא הזה לדעתי. יש לציין שרוב הסיכויים שמדובר במשיכה מינית ניטו, הוא לא אוהב את הבחורות שהוא מפנטז עליהן, ולגבר זה בדרך כלל לא מסובך לחוש משיכה, לטוב ולרע, אבל גבר מספיק אינטליגנטי גם מודע לזה, ולכן יודע שמשיכה מינית זה לא הכל. למה שהוא יפנטז רק על נשים אחרות ולא על בת זוג שלו, זה באמת קצת מוזר, אבל יכול להיות שאחת הסיבות היא שעם הבת זוג שלו הוא לא צריך לפנטז, כי יש לו את זה במציאות. גברים יכולים לפנטז על נשים רבות, אבל פנטזיות זה לא תחום שגברים "טובים" בו כל כך בדרך כלל, זאת אחת הסיבות שגברים בדרך כלל מעדיפים דברים ויזואלים כגון פורנו, על פני דמיון. לכן אני לא בטוח עד כמה זה חריג או נפוץ, אבל אם בת זוג שלו מקבלת פורנו, היא יכולה לקבל גם את זה לדעתי.

למעלה