לפניכם התמונות מההופעה בחורבה...

aiz1983

New member
היית אתמול ?

אני הייתי, כתבתי רשמים מהמופע ו.... אף אחד לא הגיב.. אני לא מבין איזה מן מעריצים יש פה, באמת.

nerod 72

New member
../images/Emo7.gifלא,לא הייתי...

אני מאזור ת"א,ולא היה לי איך להגיע,אבל חיכיתי שמישהו יספר על זה.הבנתי שהיתה הופעה קצרה יחסית. אבל טוב מאוד שהיא חזרה ללוק הקודם, בלי הפוני! גם נראה לי שזו הפעם הראשונה מאז ההופעה עם רו פול בדום שהיא מופיעה עם השיער הטבעי שלה! WHEN I'M GOOD I'M GOOD, BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

aiz1983

New member
היא גם

שרה בLIVE סופסוף ולא פליי באק.... נראתה מעולה באמת, ואפשר גם לראות אותי בתמונות אבל לא משנה.. למה היא לא שרה שירים ישנים ???

אז ככה...

קודם כל aiz1983 ממש אחלה שהיית בהופעה, הבנתי שנהינת וקצת התבעסת מהעובדה שהיא שרה 6 שירים, למרות שזה אחלה, היא לא חייבת לשיר כל הופעה 10 שירים, אני אשמח אם תפרסם תמונה בה רואים אותך, כך נוכלן לראות מי אתה, עוד משהו היא באמת באמת נראתה נהדר, והשיער שלה הטבעי ככה הכי יפה ומושלם. בקשר לזה שהיא שרה בלייב כל הופעה דנה שרה בלייב, אומנם בטלוויזיה זה שונה מהופעה להופעה אבל בהופעות בדיסקוטקים היא כל הזמן שרה לייב מלא. בעניי היא שרה מדהים ואני אוהב איך שהיא מאלתרת בהופעות

aiz1983

New member
תגובה קצרה

לעלות בערב ראש השנה כשאנשים הגיעו במיוחד עבור ההופעה ושילמו ממיטב כספם ובתגובה לתת 6 שירים ולעןף- זה לא לעניין.. לכן התאכזבתי וזה די מוצדק, לא? בכל אופן דווקא מאוד נהנתי וזו היתה חוייה אדירה לראות את דנה ממרחק אפסי שכזה. אני לא אשכח את הרגעים האלה. מה לעשות- היא לא שרה שוב פעם בלייב מלא. אפילו הפעם היא שרה ביחד עם הפלייבאק וזה היה ניכר כשהיא קצת "פישלה" ולא שרה וברקע נשמע המקור בצורה חלשה יותר.. חבל, אבל לא נורא. רוצים תמונה שלי? סבבה, בהודה הבאהֹ ובכרטיס האישי שלי..

aiz1983

New member
בתמונות מהחורבה אני למטה בצד ימין

עם חולצה לבנה.. המבטים שלי ושל דנה נפגשו כמה פעמים. כמעט התעלפתי נראה לי..
היא מדהימה והנה אני קצת יותר ברור

KristineW

New member
לא הבנתי...

מה זה התמונות המטושטשות האלה ששמו בלילה?!
זה הרבה יותר טוב...

nerod 72

New member
בשני העמודים הראשונים...

באמת התמונות הראשונות מעפנות , אבל תציצו בעמודים 3-8 (זה התעדכן!) ותראו שם תמונות יותר טובות! WHEN I'M GOOD I'M GOOD . BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

KristineW

New member
אז מה...

יש שם בסה"כ עוד 2 תמונות של דנה... הם פישלו עם התמונות הפעם, לפחות שישימו תמונות ברורות
כמו אלה ששמתי לכם...

heartbreaker 22

New member
עשרות תמונות מההופעה בחורבה....

למה להיות רעה ולא לתת להם את הקישור של כול התמונות הברורות...? :)

KristineW

New member
אני לא רעה...../images/Emo9.gif

חיכיתי שמישהו יעלה על זה לבד... חוץ מזה שאף אחד אפילו לא התעניין מאיפה התמונות...
ואגב, אני גיליתי להם את כל האתרים הפחות מוכרים של התמונות שיש, עוד מהפורום הקודם, אז אל תזלזל... בכל מקרה, לא התכוונתי להיות רעה או משהו ואם לא אתה, אז אני הייתי מביאה להם את הקישור....

aiz1983

New member
כל התמונות מאוד מוכרות לי..

הכל ראיתי בחי, במציאות- מאוד קרוב אליי. כל פעם שאני רואה את התמונות אני מרגיש כאילו אני עוד שם, לידה. אגב עכשיו חזרנו מפיקניק בכרמל, ולאורך כל הפיקניק שמתי בפול ווליום שירים של דנה אינטרנשיונל מהאוטו, בעיקר מהאוסף שלה.. כולם כמובן צחקו ("ירון החמוד"....) אבל זה לא מנע ממני להמשיך ..

aiz1983

New member
אתם יודעים..

כל הזמן מישהו עמד מאחוריה וצילם אותה והיא ממש הייתה מבסוטה מזה וממש עצרה בעמידה באמצע השיר וחיכתה שהוא יצלם. זה היה מצחיק כזה .... איפה HEARTBREAKER לאן הוא נעלם ?????

למעלה