לפנינה בוקר טוב וכן לכולם

לפנינה בוקר טוב וכן לכולם

כמה קר כאן במרכז. קפאתי. אני לא מצליחה לחמם את עצמי, השבוע עברתי קורס צניחה, מהבוידם למטה המצנח לא נפתח , פשוט הסולם החליט לפתוח רגלים ! לא נשבר כלום רק את כל צבעי הקשת ,אני רואה ,ןכואב מאד

הגנובה

New member
צונחים לפני שלומדים להתגלגל../images/Emo35.gif

הפכת את היוצרות מקורית
לפעם הבאה (שלא תבוא)... שמים ידיים על העורף, מקופפים ברכיים קלות ומתקפלים לחצי תנוחת עובר... ואז בעדינות בעדינות מנסים לנחות תוך כדי בלימה (לאחר הנחיתה) עם היד הצידה..... ורק אז קופצים מהבוידעם

בולי27

New member
גם לי היתה צניחה חופשית ביום שישי

ועדיין כואב לי חצי גוף.... אבל אני לא מהבוידם, אני זינקתי מעל 3 מדרגות בקפיצת ראש ישר לתוך המדרכה...

הגנובה

New member
רוצות סיפור מצחיק../images/Emo35.gif

אם כן ואם לא... הנה זה בא.... הלכתי למספרה וקבעתי שם עם אחותי. בכניסה למספרה יש גרם מדרגות - בערך 20 מדרגות - ופתח המסעדה ממש בתחתית המדרגות. אני יושבת להנאתי והספר משחק לי בשערות, פתאום, שומעים כל של שעטה שנמשכה לאורך כל גרם המדרגות ואחותי עפה לתוך המספרה עם הידיים קדימה, מעיפה בדרך את החופפת ואחד הלקוחות. הסתבר שבמדרגה העליונה נתקע העקב של המגף שלה והיא רצה את כל המדרגות כדי לא ליפול. אתן עדיין לא יודעות - אבל כשאני רואה דבר כזה - אלוהים לא יפסיק את הצחוק שלי
... אני נפלתי על הרצפה והתחלתי לצחוק, אחותי הצטרפה אלי - וככה חצי שעה כל המספרה התגלגלה מצחוק. עד היום אנחנו מתפוצצות מצחוק כשאנחנו נזכרות בזה. עד כאן הסיפור... אז איך הראש בולי
ואיך המדרכה

רוצה לספר

כאשר התחתנתי נסענו לירח דבש לירושלים לקחנו איתנו 2 מזודות,עלינו לאוטובוס בעלי העלה את המזודות לתא מיטען מעל הראש, האוטובוס התחיל לנסוע ,ובעלי התישב לזקנה על הברכים מהעדףהיא אינסטנקט דחפה אותו ממנה והמזודה נפלה על ראשו אני במקום לעזור לו פרצתי בצחוק שלא עזב עד לירושלים

רק התחתנתם ונתת לו לשבת על

ברכיים של משהי אחרת
כל הכבוד על האומץ
(מזל שלא שמת חפצים קהים וכבדים בתוך המזוודה
)

arem12

New member
תשמעו

ערב לפני שיצאתי לירח דבש ביוון בעלי החליט שהוא חייב לעבוד עוד לילה אחד שיהיה לנו יותר כסף לבזבז. בשולחן אחריי ישבו שתי נשים וריכלו עלינו ואז התברר שהיא הייתה חברה שלו באיזו שהיא תקופה היא קיללה אותו ואז הרמקול נותק מהקיר ונחת על הראש שלו אני קמתי אליו וראיתי את עיהיו מתגלגלות התגובה הראשונה שלי הייתה: עכשיו הוא יהיה מפגר ואני צריכה לטפל בו עד הסוף ורק התחתנתי. האמת שהוא התאושש מהר ועד היום הוא זוכר לי את פרצי הצחוק השבוע(יום חמישי)אנחנו חוגגים יום נישואים והוא כמובן ניזכר שוב

meravido

New member
אוי הרסת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני על הרצפה וזה מבלי לראות את הסיטואציה.

הגנובה

New member
חבל שלא היתה מצלמה נסתרת

במספרה... -הייתי זוכה בפיספוסים בכל העולם

הגנובה

New member
את עפת מסולם... אני ה"גיבורה" עפתי

מסוס כמו כדור מרוגטקה
מעשה שהיה כך היה: יצאתי עם אחי, אמא שלי, בעלי ואחיותי לרכיבה... אבא שלי ז"ל חיכה לנו ב"זולה"... וכשהוא ראה איזה סוס לקחתי הוא נבהל... גם אחי וגם אני הרגענו אותו ואמרנו לו שהכל בסדר ואני אסתדר עם הסוס (הסוס קרטע וקיפץ וכבר "מת" לעוף מהאורווה ולהשתולל בחוץ)... התחלנו בטיול ואז אחי חלף אותי בדהרה... אני... עם האגו ה"נשי" שלי - כמובן שלא יכלתי לתת לו לחלוף על פני ללא תגובה - דירבנתי את הסוס ופתחתי בדהרה... את המסלול לא הכרנו (זה היה מסלול חדש) - ראיתי את אחי מאט לפני עיקול שהשיחים הסתירו את המשכו וחשבתי לעצמי... הנה הגיע הזמן לעשות מעשה... דירבנתי את הסוס יותר והנסתי את הסוס לעיקול בדהרה מהירה... אחרי העיקול היה בור, הסוס מעד אבל הצליח להתאושש והמשיך לרוץ, אני לעומת זאת עפתי כמו "סקאד" עם המושכות ביד - עשיתי סיבוב סביב ראשו של הסוס ונפלתי על הגב... מזל שהיה שם חול רך - אחרת לא יודעת מה היה קורה... כמובן שהנשימה נעצרה לי ולא הצלחתי להכניס אויר די הרבה זמן - אבל היום אנחנו פשוט משתוללים מצחוק כשכולם נזכרים ב"טיול" שעשיתי באויר עם המושכות ביד... הכי מצחיק אותם - שזו היתה הפעם הראשונה שבעלי יצא לרכב איתנו (גם כך הוא לא חובב סוסים במיוחד) - הוא קפץ מהסוס אחרי - ורץ אלי כשהוא שוכח מהסוס שלו וממה שקורה איתו... אחרי חצי שעה אני עליתי על הסוס והמשכתי לרכב - אבל בעלי הלך את כל הדרך בחזרה ברגל - לאות מחאה.... הדבר הפחות מצחיק הוא שהייתי בהריון עם ביתי הבכורה - ולא ידעתי... אם הייתי יודעת - לא הייתי בוחרת את הסוס הזה ולא הייתי משתוללת כך...

עדוש

New member
וואי וואי וואי וואי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה בטח כ א ב
אני רואה אותץ על הרצפה עם כוכבים והציפורים מתעופפים לך מעל הראש
העיקר שאת והילדה בסדר

למעלה