לפני הגמר- סיכום ביניים

ETZ301

New member
לפני הגמר- סיכום ביניים

הפרקים הראשונים כבר מאחורינו: הדוגמן, העולה החדשה, האתיופי כבר בחוץ נשאר רק עוד אחד להעיף: את הרוסי. וזה ממש לא משנה שבמשך התוכנית הוא פשוט "עשה ביה"ס" לשאר המתמודדים: זה התחיל מהתוכנית הראשונה, כשטום (כלכלן ד"א) נשאל שאלה פשוטה בכלכלה והתחיל לגמגם, אריק חטף את המיקרופון והציל את הקבוצה ממבוכה טוטאלית. הפגנת ידע יוצאת מן הכלל. התנהגות והצגה ראויה מול מנהלי הערוץ הרוסי והבאת הנצחון לקבוצתו שוב. וודאי שלא נשכח את הנצחון המוחץ במבחן התקשורת. אך האם זה מעניין מישהו בתוכנית? האם התוכנית באמת מנסה לבחור ל ISRAEL AT HEART את המסביר הטוב ביותר? ממש, אבל ממש לא. הנורה נדלקה אצלי כששמתי לב לביצועיה הדלים ביותר של מלודי שלא זוכים לביקורת הראויה מצד השופטים והנורה בוערת כי אני רואה שהדורסנות חסרת הרסן של אפרת נשארת, כאילו עבודת צוות ונאמנות הן לא תכונות חשובות. והיא עומדת לפני פיצוץ כי האדם המוכשר באמת כרגע מועמד לניפוי ע"י הקהל. מה לעשות? לנחמן, רינה וגיל אולי קצת קשה להגיד ולהודות: אבל הרוסי לא יהיה שגריר.

ic12345

New member
ה"רוסי" הפיל את עצמו

הפגנת ידע זה לא מספיק- הוא פשוט עורר אנטיגוניזם בגלל הירידות וההכפשות שלו על מלודי. דעתי היא שבעצם התנהגותו זו- שהייתה מתחת לכל ביקורת (מה קשור הדופלקס בו היא גרה? את מי זה מעניין ומה זה בכלל רלוונטי לתוכנית?) הוא הפחית את הזדהות הצופים אליו והגדיל את ההזדהות עם מלודי שספגה ממנו כל כך הרבה ירידות ובחרה בצדק לא להתייחס ולהמשיך להתנהג אליו בכבוד. אני בשלב מסויים הפסקתי להקשיב למה שהוא אומר, כל פעם שדמותו עלתה על המסך אמרתי לעצמי "לא עוד פעם ירידות והכפשות" והנה שוב הוא יורד ומכפיש אותה. האם כך מתנהג שגריר שהוא אמור להיות דמות דיפלומטית?

לירווני

New member
אל תקרא לו "הרוסי"

יש לו שם. אמנם גם אני לא מתה עליו,אבל עדיין,יש לו שם. וזה היה כ"כ ברור שהם ישאירו את אריק עד לחצי הגמר/גמר.

למעלה