לפני הדלקת נרות ומעשים טובים - שאלה

לפני הדלקת נרות ומעשים טובים - שאלה

יאיר אחר, לא אני (וכן אני יודע שהוא יותר יפה ממני אבל זה בגלל האיפור) כתב 60 דברים "שלמדתי ברך הקשה" (לא אני, היפה, אבל בעצם גם אני את חלקם ולא תמיד בדרך הקשה). אחד הדברים שהוא כתב החזיר אותי ישר לרכיבה על אופניים - מספר 38 ברשימת הדברים שהוא למד בדרך הקשה- "אם אתה מסתובב לבוש ב"חולצה של הקבוצה" אחרי גיל 15, יש לך בעיית התפתחות". מה אתם אומרים? זה משהו שבאמת הסכמתי עימו אבל מצד שני הא גם כתב (סעיף הבא)- " אותם אנשים שבוכים בסרטים רומנטיים, משתעממים בסרטים דוקומנטריים על השואה." וזה ממש מנותק מהמציאות שאני מכיר (ואם יש כאן בחורות שידעו שבכיתי ב"במבי" ). אז מה? לחצי מקהילת רוכבי ארץ זבת יש בעיית התפתחות? כי הוא ממש מתעקש עלינו עם סעיף נוסף וממש כבר בהתחלת הרשימה (סעיף 6) "תחביב שמעסיק אותך יותר משלוש פעמים בשבוע, הוא הפרעה נפשית" אז לפי האייטם הזה, שכל בחורה שהכרתי חושבת שהוא יפה (ולדעתי זה שווה משהו שכל בחורה חושבת שאתה,טוב הוא, יפה) אנחנו בעלי בעיות התפתחות שגרמו לנו הפרעה נשית או בעלי הפרעה נפשית שמונעות מאיתנו להתפתח. והכי חשבו שתזכרו - הדלקת נרות ומעשים טובים. שבת שלום. ++++++כל שנכתב בהודעה זו נובע מוויתור על רכיבת שישי עקב רוחות (לא של המחלות)++++++

אמיר פז

New member
|אולי בגלל שלא ויתרתי על רכיבת שישי

למרות הרוחות המטורפות, אני מסכים שיש לנו הפרעה נפשית, אבל הפרעה במובן החיובי של המילה (ברצינות או כמו בבדיחה, למי שמכיר, זו כבר שאלה אחרת...)
שבת שלום לכולם

gsprukt

New member
מי שקם בארבע וחצי בבוקר

ומתחיל לרכב ב-6 מעלות מול רוח נגדית, בחושך, יש לו הפרעה נפשית. איך אמר מאיר אריאל זצ"ל: " אני נורמלי להיות נורמלי?" כיף להיות משוגע (-: ודרך אגב יאיר, לו היית מגיע למשולש, היית נהנה מבוקר מושלם לרכיבה.

אין שום דבר רע בלבוש חולצה

של קבוצה מקצוענית, זה חלק מההנאה, מההזדהות. בעיית התפתחות? טוב אז לי יש בעיית התפתחות קשה, אמנם היום הולדת שלי רק במאי, אבל אני כבר מתחיל לפזר לכל עבר רמזים עבים, שאני רוצה חולצה של: מרקטון אונו (למרות שאני בחיים לא אטפס כמו פאנטני), האיים הבאלרים (למרות שאני בחיים לא אנצח כמו ואלוורדה) ופאסה בורטולו (למרות שאין סיכוי שאני אאיץ כמו פטאקי), אני ילד קטן עם בעיית התפתחות קשה. אבל אני בחים לא אלבש את חולצות: הצהובה, ירוקה, מנוקדת, רוזה ובטח שלא את חולצת הקשת.

רמי לשם

New member
רוצה חולצה של גרולשטיינר ?

איכשהוא התגלגלה אלי ואני לא ממש אוהב אותה (וגם לא ממש רוכב כביש, אבל זה סיפור אחר). מדובר מחולצה משנה שעברה בצבעי כחול כהה, שרוולים ארוכים וריצרץ' מלא. לא השתשמתי בה כמעט.

paris2

New member
לפי הזכור לי מפסיכולוגיה התפתחותית.

לא צויין דבר לגבי עיסוק בתחביב שמקורו בהפרעה התפתחותית
....לכן אני חושבת שכותב משפטים אלו לוקה בתסכול כלשהו ולכן הוא מוציא את זעמו במילים חסרות שחר
. אולי נעשה לו טובה ונושיב אותו על אופניים???
לכל פרט יש הפרעה/שריטה, אף אחד אינו מושלם...אבל לדעתי השריטה הזו היא הטובה מכולן!!
באהבה..
סופ"ש נעים לכולם.....

Yarnin

New member
עם בעיות שכאלו אני מוכן להסתובב

וגם להצהיר עליהן באופן פומבי. יש לי הפרעה נפשית ובעיה התפתחותית. ואני נהנה מזה!

סקר: איזה חולצה של קבוצה מקצוענית

יש לכם? לי יש בנסטו, מהימים היפים של אינדוראין. ובקרוב אני מתכנן רכישה (או לקבל במתנה) חולצה של האיים הבאלרים (ואח"כ מרקטון אונו ופאסה).

Yarnin

New member
KELME - SAECO - ONCE

KELME - מהימים שהם קבשו כל גיבעה והר. SAECO - מהימים שסימוני היה הגיבור. ONCE - מהימים שג'ג'ה, צולה ואולנו נתנו בראש בכל נג"ש קבוצתי.

cipo 1

New member
שמח מאוד מאוד להיות בקהילת הלא מפ

מפותחים רגשית,נפשית והשד יודע מה......... בגרדרובה שלי גם סוג של הפרעה נפשית 2 חליפות של ONCE לקייץ וחורף 1 חליפה של BENSTO 1 חליפה של RABOBANK מתנת יום הולת 50 מבתי בהולנד 1 חליפה של SAECO מימי CIPO העליזים . 2 חליפות של LITESPEED משנתונים 2001 ו- 2003 בשביל האופניים שלי 1 חליפה של החולצה הצהובה מטור 2000 ו - 2003 . ועוד כל מיני.... שבת שלום !! עודד

yaelh8

New member
../images/Emo12.gif אני מקנאה

מצידי להיות מאושפזת באברבנל עם כזה ציוד... אחחח חליפה של רבובנק

מקצועניות בלבד:

once מהימים של דויטשה בנק חולצה ארוכה של טושיבה שתי חולצות של המהדורות המיוחדות של סאקו בטור (שתי חולצות שונות)

אחיי הדרוטים בעלי הדפקה -

למען הסר ספק,גאה אני להיול חלק בקהילה השרוטה. היום הייתי צריך להסביר ל... למה יש לי מצב רוח. הוויתור על רכיבת שישי עבורי הוא כמו חרד שרואה את ניצנוץ הכוכב הראשון טרם ראה את דלת ביתו. ולסקר של בועז ידידי - בארון שלי יש חולצה אחת,בצבע צהוב דהוי מאוד, של "טיםפרופייל" המיתולוגית שלא הייתה קבוצת אופניים אלא קבוצת טריאתלון בסוף שנות השמונים ותחילת שנות התשעים. הקבוצה הייתה של טריאתלטים וטריאתלטיות שקיבלו חסות מחברת "פרופייל". כמובן שזו הייתה קבוצת נייר בלבד. קיבלתי אותה ממייק פיג ואני גאה בכך לפחות כמו בעובדה שלאנס ארמסטרונג צעק לי "האו יו דוינג יזראל". ונשבע שאני אוהב את ארמסטרונג.

ciclista

New member
יש לי

לה בןלנז'ר מגורה ג'טאן (היה לי חולצה של ג'טאן עוד בסוף שנות השבעים - אז היא הייתה מצמר, נשבע לכם)

ido mazor

New member
לוטו-דומו, באנסטו ומאפיי

הביאו לי פעם מפארג שלוש חולצות - לוטו-דומו, באנסטו ואת הכי יפה קיבלה אשתי אורית - של מאפיי.

למעלה