לפני החג...

מיה30

New member
לפני החג...

היום עשינו, הבן הגדול שלי ואני, אחה``צ של כייף הלכנו לראות סרט {102 כלבים וגנבים אם אתם כבר שואלים} וכמובן בורגר אחרי הסרט כי כל זה הולך בחבילה אחת, לא? ואחרי שהיינו שבעים ומרוצים פצחנו במסע קניות מטורףףףףף אני לא מאמינה אבל...מוכרחה להודות.... הבן שלי דומה לי!!!! חזרנו עייפים מרוצים ו.....מרוששים.... היה נפלא, פתאום יש לי גבר קטן איתי שעוזר לי בבחירת בגדים ומחווה דיעה {ויש לציין יודע לפרגן יופי, טוב...חלקלק כמו כל הגברים...} טוב...הוא בטוח לא משוחד... מיה30 {מרוצה...אחרי מסע קניות}

לי28

New member
איזה כייף...

נו ואיך היה הסרט???? אהמממ עשית טוב שהלכת עכשיו לבורגר כי בפסח הוא איכססס (הויי סליחה.. אסור להגיד איכס על אוכל... ככה לפחות אנחנו מלמדים את הילדים שלנו). אז חג שמח לך מיה מקסימה...

מיה יקרה..

אמרתי לך.. תני להם רק קצת לגדול.. אישה אחת בבית עם שלושה גברים שעוד ממש לא אובייקטיביים ורק מפרגנים כל הזמן.. מה רע??? לי זה נראה נפלא.. הנה כבר רואים את ההתחלה.. שיהיה לך חג כשר ושמח והעיקר, קנית בגד עם כיסים? מילאת אותם באגוזים? כי אם לא...............(-; יאללה שיהיה חג שמח ורק אור , אושר ואהבה ונשיקות לגבר הקטן הזה שאני אוהבת..(בחיי, לא מתחנפת).

דספרדו

New member
קלקלת גם אותו??

איך שרו להקת קווין ``עוד אחד נפל חלל`` בחיי רק המחשבה להצטרף למסע קניות מעבירה בי חלחלה שלא לדבר על מוסיקת הרקע שישנה בחנויות שישר מפילה עלי תרדמת והכי גרוע במסע כזה זה המבט שיש לכן {כן לכן הנשים חופשי מכליל} בעיניים ממש מפחיד בחיי !!! וראבק מי אמר שנולדתי להיות סבל {דספר שמנסה ניסיון עלוב ביותר למרוד} חג שמח {וגם לחנפן הקטן שמחמיא לאימו.. ויודע שיקבל בורגר על זה} חההההההה סתםםם נשמע חמודי לאללה {יאללה איפה החמודי מס` 3 }

lmerav

New member
אני גם מחכה לזה..

בני בן שנה וחודשיים ,אז ללכת לסרט זה עדיין לא אפשרי, אבל קניות ובורגר -אולי הוא יטעם מהבורגר אך זהו. גם בעלי שונא קניות אני אהיה מאושרת אם סופסוף יהיה לי חבר רגוע (ולא לחוץ ומעצבן כמו בעלי) לערוך קניות. הוא אפילו לא מדבר אז יש לי עוד הרבה זמן. אני ממתינה בסבלנות. אבל מתמוגגת בינתיים מכל פיפס שלו. והיה נחמד לשמוע על הבילוי שלך ולחשוב בקרוב עלי ועל לירן שלי. מירבי

למעלה