לפני הטרק הארוך בבוליביה...

צמיחית

New member
לפני הטרק הארוך בבוליביה...

שלום לכולם...כבר שבוע שאני מחפשת מידע על ציוד למטיילים.... אוטוטו טסה לברזיל-והטרק הגדול יחכה לי בבוליביה. הבנתי מהמון חברות שמאוד חשוב הציוד שאקח איתי......לא ממש מצאתי ברשת הסבר ממומחים. (מה לקחת איזה תמיל עדיף? אוהל? שק שינה וכו...) חוץ משלושת הסרטונים הקצרצרים האלה. מישהו יכול להוסיף לי מידע רלוונטי ומימן בעניין? תודה רבה ושבת שלום

Lior G3

New member
העקרונות הם פשוטים

תמיד אבל תמיד הכי טוב להגיע לחנות מטיילים ולראות בעיניים, לקבל הסבר מופרט וברור כשאת רואה את המוצר מול העיניים. קניה של מוצרים של חברות איכותיות בדר"כ מגדיל את הסיכוי שתקבלי מוצר שישרת אותך נאמנה, יש משפט שאומר שיקר מדי לקנות בזול. לפעמים עדיף לקנות ציוד קצת יותר טוב שישרת אותך ליותר זמן ובצורה יותר טובה מאשר לחסוך קצת ושיתפרק באמצע הטיול. שיהיה המון בהצלחה.

kogawa

New member
העקרונות ממש פשוטים

יש דרכים לפרסום וישנן דרכים פסולות לפרסום. הדרך בה בחרת פסולה! כתיבה ישירה מדברת לאנשים יותר ממצג שוא של היותך כביכול תרמילאית לפני טיול היא מייצגת חנות בה משקרים לציבור ואגב, אשמח להתבדות..

גוברפיש

New member
ביזיון שיש אנשים שבוחרים לפרסם ככה

ולא מבינים שזה פרסום שלילי לצערי אני לא יודע איזו חברה זו, כי אני ממש לא רוצה להכנס לקישורים שהם שמו, אבל דווקא הייתי שמח להחרים ולהשמיץ שקרנים כאלו

natyh

New member
בדיוק ציוד חם לברזיל ....

וטרקים בבוליביה ...טרק גדול בבוליביה .... אחלה ידע .... אני מקוה שהציוד טוב יותר מהפירסום .... כי אם זו רמת הפירסום בציוד אני לא נוגע .... שיטת ארבע השכבות ..... שיטה חדשה שכבות .... גופיה חולצה סודר מעיל והנה לך ארבע שכבות.... מאחר ולא קראתי קודם לא מחקתי בזמן אז הפרס יהיה שראשית תיחסמי בפורום הזה ושנית החנות טונדרה תהיה מוקצה מחמת מיאוס אצלנו !

natyh

New member
בדרך כלל

בארצות קרות התפתחה תעשיה שמתאימנה לתנאים. התעשיה הזו גם טובה זולה ומאד מוצלחת כי זה פיתרון ששוכלל במשך אלפי שנים . הישראלים כידוע יותר חכמים .... ולכן יבואן כמו טונדרה משכנע את אלו שנוסעים לצרפת לסקי מעילים אצלו כי בצרפת אין כלום .... את המעילים הוא מביא מצרפת כי זול שם .... , משלם עליהם הובלה מע"מ מכס + הלקוח משלם את הוצאות החנות ובסופו של דבר מחיר הביגוד מרקיע שחקים.... ומשום מה לקוחות קונים את הבלוף הזה .... אמר לי פעם יבואן אופניים שהוא ציוני הוא קונה בארץ... אופניים סיניות כששאלתי אותי על פערי המחיר , המחיר בארץ אצלו היה פי 3 מארה"ב וגם הם לא מפסידם... הוא שלף את הציונות כתשובה .... עוד ציונות כזו ואבדנו ..... בקיצור ביגוד מסוים קנו בחו"ל , מעילים וסודרים מצמר אלפקות אין בארץ . והם הכי מתאימים לטרקים , מנסיון . שקי שינה נעלים אוהלים תרמילים גזיות מזרונים מקלות הליכה קנו בארץ , אם אתם מתכננים טרקים ארוכים הפרש המחירים לא משמעותי ואפילו יש יתרון לארץ ההובלה לארה"ב מסין יותר יקרה . .

pako27

New member
נציין שביגוד איכותי זול ניתן למצוא גם

בארצנו ....... רק צריך לחפש קצת, כמו שאמר לי היום לקוח: "זה הכי זול אבל קשה למצוא אות............" לא כך ?

natyh

New member
נסה בשוק הבידואי

בבאר שבע או בשוק הבדואי בנהריה , או שפשוט סע לירדן ....
קראת מה עשיתי בסוף במקום להגיע לחגיגה שלך .... טיפסתי על האנטנה במבוא חמה .... חחח

למעלה