לפני היורוספורט- ערוץ 1 עכשיו בLIVE

תודה לנח קליגר....

אני לא חושב שזה תפקידי לבחון את הפרשנים השונים, ואני באמת חושב שהחשיפה שהטור קיבל השנה בארץ היא מדהימה. אין לי בעיה עם הטעויות של קליגר, אבל למה בדיוק הוא חייב לקבור את שאר התחרויות. אנחנו כבר כמה שבועות מנסים להסביר לכל המצטרפים החדשים, לכל המכורים החדשים לטור, שאופניים זה לא רק טור דה פראנס. ואז מגיע קליגר, ובשידור ישיר בערוץ 1, מודיע לכולם שיש רק טור דה פראנס. הג'ירו והוואלטה זה בדיחה, הוא לא מזכיר שיש בכלל את סבב הגביע העולמי והקלאסיקות. אז באמת תודה לך נח קליגר, בזכותך אין סיכוי שנצליח לשכנע את ישראל, שהענף הזה הוא ענף עשיר באירועים. ענף שיש בו עניין לאורך שנה שלמה.

אני חושב שאתה קצת מפריז...

(שווא על ה- פ) הוא אמר את דעתו ובגילו, הממ, צריך לכבד את זה..

אין לי ספק שזה דעתו...

ואני מכבד את דעתו בלי קשר לגיל שלו, אלא בזכות הניסיון העצום שלו בעיתונות. אבל עדיין חבל שזה נאמר בשידור ישיר, זו אמירה גם לא נכונה (אבל אפשר לסלוח על זה) אבל גם מזיקה לענף האופניים. ולפני שמישהו יגיד, "לא נורא זה ערוץ אחד, אף אחד לא ראה את זה". אז חשוב שתבינו שגם אם מבחינת אחוזי רייטנינג זה נראה כאילו אף אחד לא רואה ערוץ אחד, כל אחוז רייטינג הוא בערך 20,000 צופים. ואם ראו את זה 3-4 אחוזים, זה למעלה מ-60,000 צופים. סכום הרבה יותר גדול ממה שצפו עד השנה בשידורי אופניים בישראל. וחבל שכל כך הרבה צופים חדשים, שמעו היום שאופניים זה רק טור דה פראנס.

בין כל האמירות הלא נכונות שהיו

עם הדעה הזו אני יכול לחיות ונראה שערוץ 1 ימשיך לתת תכנים של אופניים כך שהטור לא יהיה האירוע היחידי בשנה

cerevelo

New member
פנטני

בין כל יתר השטויות של הקשיש ,הרגיזה היתעלמותו (או חוסר ידע) לגבי ממטפסים שזכו בטור שם עדין יש מקום של כבוד לזל"נו מרקו. דרך אגב ,לא להיות מסוגל להבחין בין בונן לבטיני זה כמו לא להבחין בין שאקיל אוניל לפישר

ronenaf

New member
בכל זאת יישר כח לערוץ 1

סוף סוף אחרי שנים התייחסות ראויה לענף.

1רוניגל

New member
עצם השידור מעולה הביצוע לא נורא

אבל סביר בהחלט בעיקר לקהל הרחב.בוודאי שמומחי הפורום ימצאו לא מעט תקלות וטעויות אצל כל מי שיופיע (כל אחד גם משתעשע ברעיון של הוא עצמו באולפן על תקן הפרשן,הספורט הלאומי שלנו "אני הייתי עושה זאת טוב יותר") קליגר היה בסדר בנוסטלגיה אבל הרבה פחות טוב בצבע מהלפרין למשל. ומעבר להם בסך כל השידורים דני הלסטוך ויובל גולן היו הטובים ביותר . טוב שהיה נקווה שיהיה עוד. השמועה אומרת שערוץ 10 ישדר סדרת תכניות על המרוצים בארץ על בסיס השידורים שהיו בערץ הספורט. אגב שוב אני שואל האם דוד רזניק היה אלוף ישראל אי פעם?

למעלה