לפני השאלה המרכזית שבגינה פתחתי

לפני השאלה המרכזית שבגינה פתחתי

הודעה חדשה, אני חושב שאדון מנהל הפורום צודק. צריך לארגן מדי פעם מפגש, לא וירטואלי. זה לא הורס שום פנטזיות,להיפך רק מגביר אותן. מי שמתנגד הוא פשוט קמצן, ולא יודע שהכבוד הוא על חשבון המנהל! ועכשיו לשאלה המרכזית,נא לענות בכובד ראש,ובעקר בקצור. אתמול עמדתי לפני מעבר חצייה ברמת אביב,מנגד עמד פרופסור מכובד מאוניברסיטת ת"א. (לא אזכיר שמות) פעולת הרמזור התמהמהה והלה החל לגרד במבושיו (בביצים) במשך דקה ארוכה. לידו עמדה דיקנית הפקולטה לספרות. הם החלו לשוחח בנעימות תוך שהפרופסור ממשיך לגרד בביצים והגברת החרתה החזיקה אחריו ואף היא עשתה שימוש בידיה,היא החלה לפתע למשוך בקצות אצבעותיה את תחתוניה ההדוקים בתנועות חינניות. כמובן שלא נשארתי חייב ולכן התחלתי גם אני לגרד בביצים,שלי. השאלה למומחים היא,מהו ואיך נולד מנהג מגונה זה בציבור? למרות שידוע מקדמת דנה שאף נושא הנאומים הדגול,דמוסטנס,היה מגרד בביצים תוך כדי נאומיו. מדוע? מדוע אנו ממשיכים לגרד? זו לא בדיחה,אני עובד עכשיו על תזה חדשה.

chameleon9

New member
כמה הערות

1. ספרות זה לא פקולטה, ואין לה דיקן, ובודאי לא דיקנית 2. גרוד ביצים הוא מנהג ים תיכוני נפוץ - לא נתקלתי בו באירופה 3. יש לך מנדבושקס? יום טוב, והצלחה עם התיזה. מקווה שתעבור את הוַיוָה בהצטיינות

רות 2

New member
האמת...

מעדיפה לראות גבר מגרד בביצים מאשר המנהג ההוא באחת מארצות המזרח שיורקים .. ומה לעשות יש כזה שמתבלבל וחושב כי פחדתו נימצאת שם למטה. ..ורק כשי הוא חושב אז הוא מגרד.. (פיכס רות עוד יחשבו שאת מתנשאת)

רות כפרה ../images/Emo25.gif

את האמת אני יגיד לך,השאלה שלי הייתה מאוד רצינית. אני חושב שהתשובה שלך לא מתנשאת,בכלל לא. את צודקת,כל הגברים מגרדים בפדחת שם למטה כשהם רואים חתיכה מעטנזת ברחוב. ומעניין איפה נמצאת הפדחת של הנשים?, שמרבות למשוך בגומייה של התחתונים!

רות 2

New member
שלהן..... מה אתה לא יודעת...

לעיתים הוא דפקה בטפחיים שמסתירים את החוטיני( ולא הפוך..)...אם לא הרידו ת'חוטיני בלמבוגיני האדומה..או במחסן

אלמרה

New member
כפרה על הקונן היפה הזה...

לא יודע כבר כמה שנים אין לי מנדבושים ולא מרגיש צורך לגרד ביצים. כאילו מה זה אומר עלי? |אלמרה מודאג מגרד רק בפדחת של הקרחת|

גנגי

New member
אכפת לך להוסיף פרק

שיבדוק את סוגית החיטוט באף דווקא באזור הרמזור?

למעלה