לפני התקנת אובונטו 13.10 64 ביט..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לפני התקנת אובונטו 13.10 64 ביט..

שלום לכולם..
אני שוב רוצה לנסות לינוקס..פעם שעברה הסתבכתי עם הדרייבר של כרטיס מסך NAVIDIA GT 430 הוא הותקן אוטומטית..והיו בעיות איתו...

איך אני מתקין ידנית מראש לאחר ההתקנה..(המקבילה לווינדוס אגב..) את הדרייברים מבלי להסתבך?

השימוש של המחשב בעיקר גלישה ברשת , מוסיקה סרטים. מידי פעם אופיס..יש הכל כבר מובנה או יש משהו שצריך להתקין אחרי?..

הדרייבר מוכן בדיסק און קיי מראש..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טוב התקנתי ויש בעיות

התקנתי במקביל לווינדוס עולה יפה הכל סביר...אני לא מצליח לשנות רזולוציה לסבירה לי...1366x768 איך עושים את זה?..בחרתי בדרייברים של נבידיה הבדוקים.. אין לוח בקרה כמו בווינדוס לשנות ערכים כפי שרוצים?..

וגם איך בוחרים מצב פופ רוק וכדומה בנגן?..או במערכת...יש נגן עם בקרה כזו? נגן מומלץ? התקנתי Audacious שומעים לא משהו...הקלמנטינה זה לרשת לא טוב לי..יש משהו טוב דומה לווינאמפ?..

דרייברים של Realtek High Definition Audio עם הלוח בקרה אפשרי?

מקווה שיש פתרונות סה"ה נחמד הלינוקס ..אני רוצה להשאר אבל לא להתפשר יותר מידי...:)

Thehatul

New member
displays | צגים

אני לא יכול לצלם לך מסך כי אני לא עובד עובד עוד באובונטו (לא סובל את יונטי ולא מחבב את KDE, או XFCE)

אבל חפש יישום בשם displays או צגים בעברית, זה יאפשר לך לשלוט ברזולוציה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודדה אבל זה לא משנה..

מלבד 1920X1080 אין משהו ריאלי...4:3 יש כמה וכמה..בקיצור חוסר תאימות..וגם המסך שלי LG הם מזהים משהו אחר שם..הבנתי WINE יכול לתת לי גישה ליותר נגנים..אבל בלי קודקים מתאימים אני חושש שכמו עכשיו שומעים זוועה ממש..

ככל הנראה מחר ארד שוב מלינוקס בתקווה ...שתשתפר..:)

Thehatul

New member
לעלום אל תבנה על WINE!

אין דבר כזה WINE שכח שמעת את השם הזה. אני לא משתמש מומחה כמו כל השאר פה אבל אני עובד בלינוקס כבר 10 שנים ברצף (עברתי כמה מחשבים ואני מתעש לשמור על עצמי משתמש קצה פשוט) אבל מעלום לא באמת הצלחתי לעבוד מWINE מה שכן הצלחתי זה למוצא תחלופות.

ככה שכמו שאתה מבין אין לי יותר מדי איך לעזור לך בעיות של תקשורת עם החמורה, אבל בוידאו בהחלט יש לי.

אם אתה עובד עם נגן הוידאו טום (הברית מחדל באובונטו), כנס למרכז התכונה (או חנות או איך שלא קוראים לזה היום ^^) ותחפש GStreamer תתקין את כל החיבלות שאתה מוצא ^^, ואין לך בעיה של חוסר בקודקים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה אבל...אפרוש מלינוקס כי...

עם הנגן וידאו הסתדרתי...שמתי VLC..איכות השמע לא טובה..לדעתי דרייברים של קול.

עם הרזולוציה..סיפור...ואין לוח בקרה של היצרן כרטיס מסך.

לעכבר לוגי'טק..אין תאימות דרייברים לתוכנה

ממיר עידן פלוס..איין דרייברים..

למצלמה אין...( לא הצלחתי אולי להבין ..בווינדוס 8.1 יש אריח מצלמה..בלינוקס ל א מצאתי..)

למקלדת אין ..הכוונה להפעיל את כל סט המקשים..עם קיצורי הדרך..

אז יופי הכל חינם..וזה נחמד..אבל כל החומרה שקניתי בכסף מה שווה ללא הדרייברים והתאימות..בעייתי מידי בשבילי..

סה"כ רציתי..את המחשב בעיקר למולטימדיה קלה ופשוטה..עם פה ושם משחקי רשת..עריכת תמונה..(אני לא מדבר על אופיס מלא אפילו..)...ואת זה אין לצערי. לפחות לא לתצורת מחשב / חומרה נלווית שלי.

למעלה