לפני ואחרי

melodynoa

New member
לפני ואחרי

צבעתי בסגול, ותראו את התוצאות... התוצא הכי מרשימה, שאני הכי אוהבת והחבר שלי שהוא בעל הדירה והכל שונא: ארונות המטבח. הם היו צבועים בירקרק מזעזע, והחלטתי שצהבהב וסגול הולך ביחד.

melodynoa

New member
הכסא הירוק המזעזע

גם ככה הוא הולך למות, כולו גרוע ומחורר ומתנדנד... אז צבעתי בסגול הבהיר על הסקאי הירוק...

melodynoa

New member
שידת המגרות... סיפור עצוב.

אז ככה, זה פורמייקה וגם ככה קשה לצבוע את זה: שכבת צבע הכנה, שכבת צבע, תיקונים ושכבת לקה שתשמור על הצבע, וכמובן שתריך לחכות בין שלב לשלב. הכל היה מוכן חוץ משתי מגירות שהשארתי בחוץ לייבוש, וגנבו לי את זה מהחצר.
אז כנראה שנזרוק את זה, אבל זה יצא מקסים! אולי קשה לראות, אבל קודם זה היה לבן ועכשיו זה סגלגל-אפרפר. שיניתי לזה גם ידיות - קניתי חדשות יותר מודרניות מעיגולי העץ הלבנים.

melodynoa

New member
יש עוד שידת פורמייקה

אבל אני לא יכולה לצלם אותה עכשיו, אז אני אשלח לכם את החלון שלבנדר שלי. יצא כל כך ערבי ומזעזע. הרעיון היה לקלף עם חומר מיוחד את 3 שכבות צבע השמן, לחשוף את הטקסטורה של העץ, ועל זה לצסוע בלבנדר בהיר שקוף, שיראו את זה. אבל לקלף היה דבר מטורף. החומר הזה הוא פשוא אש - הוא נוגע בעור וזה כמו כוויה. אני לא ממליצה. בכלל לא. גם היה קשר מאוד כי החלונות לא יוצאים, אז עבדתי על הקיר עצמו, זאת אחת הטעויות הגדולות ביותר שעשיתי בחיי. אולי ההכי גדולה. העץ מתחת הוא ישן והוא התפורר, הצבע לא ירד לגמרי, גם העץ עצמו התקלף. בסוף צבעתי איזה 43 שכבות כדי שהצבע ייתפס, וזה מה שיצא - מגעיל, אבל אנחנו מכסים את זה עם וילון.

Adi15

New member
התכוונתי...

שעצוב שגנבו לך את השידת מגירות...זה באמת ממש באסה, בעיקר אחרי עבודה קשה שהושקעה בזה... חוץ מזה- כל הכבוד

melodynoa

New member
ועכשיו-שידה חדשה שקנינו היום באיקאה

להרכבה עצמית, בכלל לא יקר. חוץ מזה שאת הידיות אני אחליף כי הן מפלסטיק!

למעלה