Justin Angel
New member
לפני זמן רב באירלנד...
אתם באמת חושבים שאני אשב בשתיים בלילה לכתוב סיפור אירי? אתם מכירים אותי כל-כך טוב
בכל מקרה, המאמר הזה הוא לא על אירלנד הרחוקה לפני אלפי שנים, אלא על מקום פנטסטי עם שדונים, דריאדות, חדי-קרן וענקי-אש. הרי המאמר הזה הוא על הפורום שלנו. לפני זמן רב מאוד (כ50 שנים בערך) נולדה לה תינוקת שחורת שיער יפהפה בשם צילה שיר-אל. והיתנוקת כדרכם של תינוקות הייתה חמודה, ומתוקה, ובעקרון משם הכל התדרדר. מתישהו בחייה החליטה צילה על ייעוד רם ונכבד: לעשוק אנשים בטוענה שהיא קוסמת רב-כוח, משהו כמו גאנדאלף רק בלי המטה. בכדי להרחיב את חוג הפרייארי... כלומר, הלקוחות... שלה היא החליטה לפתוח פורום בנושא מאוד שאנטי ומגנובי שכזה, והרי הוא היה "מאגיה לבנה". כמובן שהפורום הזה גרם לה לצבור מספיק קארמה שלילית כדי להפיל עליה כספת 16 טון ושעדיין ישאר בדיוק מספיק כדי לגרום לסמי-טרליילר לדרוס אותה. אחרי זמן מה שצילה ניהלה את הפורום (כשנה וקצת), הגיעו שני אלופים כבירים להגן על ממלכתה של הגנבת צילה. האביר הראשון היה למעשה תרנגול ענקי ורכב על אוגר מדבר, והוא היה "Morning Star". מורני הצילך פעמים רבות את כבודה של צילה בכך שקיים הרצאות ארוכות המדסקסות על טיב היסטוריית הכישוף וגרם לאויביו (אלו שלא נרדמו) לרוץ באימה מחשש שהוא ימשיך לדבר. האלוף השני היה אביר אמיץ רכוב על סוס לבן ובליבו הייתה שאיפה לצדק בלתי-מתכלה וחופן של מטבעות זהב, מי זה יכול להיות? אני! ג´סטין אנג´ל הנודע לשמצה. כמו מורני, ג´סטין נחלץ לעזרתה של צילה פעמים רבות. הבעיה העיקרית שלמרות היותו אביר שופרא דשופרא, ג´סטין כתב הודעות ארוכות וצדקניות שנראה כי כל שנייה הווריד הבולט הזה באמצע המצח שלו יתפוצץ והוא ימצא את עצמו מת. (כן כן, אני יודע, "ג´סטין אנחנו מקווים שהיד לא כואבת לך מלטפוח לעצמך על השכם") בהגנתם של האלוף מארץ הפיהוק-הלא-נגמר והאלוף ווריד-גדול, גדלה הממלכה ושגשגה למרות היותה מנוהלת ע"י מפגרת שטרחה פעם בחודש לבדוק את הפורום, וגם שהיא כן בדקה היא הגיבה באותו אינטלקט שאוגר סבירי היה עונה יותר טוב. לבסוף לאביר האמיץ ג´סטין נמאס והוא כתב מכתב מלא זעם וכעס ושלח אותו על חץ בוער לטירת מנהלת הממלכות הגלובלית, הרי היא הנהלת תפוז הכבירה. אחרי חודש שבו תפוז היו עסוקים הם בהתלבטות על איזה רוצח שכיר לשכור בכדי להשתיק את ג´סטין, הם שמו לב שהוא פשוט אמיץ מדי לכל מתנקש ונכנעו לדרישותיו שתוחלף מנהלת הפורום. וכך עזבה בבושת פנים הגנבת הגדולה צילה שיר-אל את הנהלת פורום "מאגיה לבנה", ולא נשמע יותר ממנה לעולם. השמועה אומרת שניתן עד היםו לראות את המודעה שלה לקריאת כף-יד ומיפוי אסטרולוגי בעיתון גל-גפן (עיתון מקומי של גוש דן), ואם תביטו ממש חזק על התמונה שלה תוכלו לראות את כל הנשמות שהיא גנבה ברמייה מאנשים נוצצות לה בעיינים. פרק הבא: תקופת המנהלת החדשה ושלטונה, או איך שאני אוהב לקרוא לזה: "תור הזהב".
אתם באמת חושבים שאני אשב בשתיים בלילה לכתוב סיפור אירי? אתם מכירים אותי כל-כך טוב