לפני חודשיים נאו נאצי - בלגיה

לפני חודשיים נאו נאצי - בלגיה

שלום ידידים כן לפני חודשיים לערך קבוצה של נאו נאצים בבלגיה רצו לרצוח אישיים בלגים כדי לזעזע המשטר שם. המשטרה פעלה במרץ נעצרו אזחרים וגם קבוצה של חיילים בלגים אשר סיפקו כלי נשק וחומרי נפץ. ניסיתי לעקוב אחרי הפרשה בעיתונות בלגית איפול מוכלט . למזלי ,אני בקשר מסנג'ר עם הנכד של גב"לקוק ,המצילה שלי . הוא סיפר לי ,שבאמת השילטונות השטיקו במידה מסיומת הפרשה . רוב עצורים אזחריים שוחררו ,חלק קטן ימדו לדין , לגבי החיילים הם ימדו לדין בבית משפט צבאי ,עד כאן . הוא אבטיח לי לעקוב אחרי הפרשה ואדווח לי . קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

כואב לשמוע

ששלטונות בלגיה מתייחסים כך למקרה. תודה לך סבא אריה על העידכון. מצער לשמוע אבל זאת המציאות.

שלום לך ענת -קבלתי דרך איטרמאיל

שלום לך ענת וגם בני כפי שכתבתי הנכד של המצילה שלי שלח לי דרך אינטרמאיל ,מין עתון כזה עם ראשי כותרת ואפשר לקבל המאמר שהתפרסם בכול העיתונים , מאוד פרקטי. יש מספר כתבות אבל הם ס"כ כתיבה על הסכנה של הנאו נאצים ,בו נגיד טיפה מים בים . יש לי קשר ישיר איתו דרך מסנג'ר וגם דיבור הוא סיפר לי שיש כעת מאבק קשה בין האוכלוסיה צעירה ומבוגרת ושגם האווירה הפוליטית וכלכלית דוחפת הצעירים לעבור למפלגות פרו - פאשיסטים כלומר קרקע פוריה . או למפלגות קיצוניים . לפי דעתו המחלה מתפשתת בכול אירופה בהשפעה הנאו נאצים מגרמניה . נקווה לימים יותר טובים סבא אריה

למעלה