לפני חודש בערך

Nebelis

New member
לפני חודש בערך

נכנסתי לפורום וכתבתי הודעה שקיבלה הרבה ביקורת קשה על צורתה. כדי "לכפר" על המעשה מצאתי לנכון לפרסם את הספר הבא: A spell for Chameleon של Piers Anthony. ספר מ 77 שפתח סדרה ענקית אחריה. הספר לא מוכר כ"כ בארץ אבל אכתוב כמה מילים. A Spell For Chameleon לדעתי זה שילוב של שר הטבעות והארי פוטר. יותר פשטני מזה אני לא יכול להיות אבל ארחיב :). הספר מספר על עולם שכולו קסם בשם Xanth. בעולם זה כל יצור ויצור יכול לבצע קסם או שהיצור עצמו קסם. יש גם בני אדם שהגיעו לעולם הזה לפני הרבה מאד שנים ובמשך הזמן פיתחו יכולות קסמיות. הבעיה בעולם הזה הוא שמי שאין לו קסם חייב לצאת מהעולם לעולם של ה Mundaines. העולם האמיתי כאילו. הספר כמובן מספר על גבר?(בן 25) שחייב למצוא את הקסם שלו או שהוא יועף. כל הספר מספר על מסע החיפוש שלו.לא אספר את ההמשך אבל אותי זה עיניין שהייתי בן 10. המוטיב אגב המרכזי בספר הוא משחקי מילים באנגלית. בכל מקרה החלטתי לספר על הספר הזה כי היום קיבלתי את כל 23 הספרים שבסדרה. אני ממליץ בחום אבל אתם לא מכירים אותי כ"כ אז המקסימום הוא שתסמכו עלי... לילה טוב לכולם.

XANTH היא סדרה די ידועה

אני לא יודעת אם יצא תרגום, אבל ראיתי אנשים פה בפורום מדסקסים את זה פה ושם. Spell for Chameleon הוא ספר חמוד למדי שאכן מתאים בעיקר לילדים בגיל 10-12. אבל משם ואילך זה כל הדרך למטה; הסדרה הולכת ומדרדרת עד שבספרים האחרונים לא נשאר כלום חוץ ממשחקי מילים אוויליים.

למעלה