לפני טיול ורכישה ,בקשת עזרה

tubi24

New member
לפני טיול ורכישה ,בקשת עזרה

חברים!! אני נוסע לתקופה בלתי מוגבלת לאן שרגליי יקחו אותי (או בגדול-הטיול שאחרי הצבא) ואני צריך לקנות לי אחד מנגני הmp3 ,אך אני מתקשה בבחירה. הצרכים שלי הם- שיהיה עמיד לטלטלות (בטרקים בחו"ל) שיוכל לאכסן קבצי jpeg -שאוכל לשמור בו את התמונות מהדיגיטלית. סוללה עמידה- כיוון שלא נראה לי שאפשר להטעין בג'ונגל. קל לתפעול- כיוון שאני ומחשבים לא הולך ביחד. צדו את עיני האייפוד 20 ג'יגה והזן קריאייטיב ג'וקבוס 30 ג'יגה. למישהו יש המלצות,למה כמה איפה ואיך ? רב תודות טובי

יאיר B

New member
כמה שאלות

1. כמה זמן אתה רוצה שהסוללה תחזיק? בנגנים שהצגת הסוללה מחזיקה בערך 15 שעות (+-). אם אתה צריך יותר ואין לך איך להטעין - אתה בבעיה. יש שני אפשרויות לפתור את הנושא: א. לקנות נגן עם סוללות חיצוניות (וזה בעצם נגן פלאש והאו יכול להיות עד 1 / 2 גיגה). ב. קונה IRIVER H300 ששם יש מנשא סוללות חיצוני (סוללות רגילות AA) שיכול לטעון את הסוללה המובנית / לשמש כסוללות רגילות לנגן (מעריך את זמן הנגינה ל-50 שעות). 2. למה הכוונה איחסון קבצי JPEG? האם הכוונה להעביר את הקבצים באמצעות מחשב מהמצלמה או להעביר בג'ונגל? אם אתה רוצה להעביר בג'ונגל - קנה IRIVER H300 שמכיל USB OTG (מאפשר חיבור המצלמה - תלוי בסוג המצלמה, צריך לברר מראש - לנגן והעברה מיידית ללא תלות במחשב). 3. עמיד בטלטלות - הטוב ביותר הוא נגן פלאש (לא חלקים נעים). הבעיה היא שהרוב מגיעים עד 1G. במידה ותחליט בכל זאת לקנות נגן פלאש - אני יכול להציע את הנגן של סוני (החדש, מסידרת "סוכריות") - מחזיק עד 70 שעות עם סוללה AAA אחת ואם תשקיע זמן בהמרת אוסף המוסיקה שלך לפורמט הקנייני של סוני (Atrec 3) תוכל להכניס לתוך הנגן כ-500 שירים באיכות סבירה (הערה: הוא קצת יקר). לשיקולך.

tubi24

New member
תגובה

ראשית כל תודה עבור התגובה. לא סביר שאסתדר שנה עם 500 שירים,וכבר יש לי נגן פלאש 1 ג'יגה ,ההתלבטות הוא איזה מהנגנים יותר אופטימלי לצרכים שלי כיוון שאיני מכיר את תכונותיהן, אני מניח ש15 שעות זה בסדר,קבצי jpeg זה קבצי המצלמה הדיגיטלית שלי. הפתעת אותי כשאמרת שיש אפשרות להוריד את הקבצים ישר לנגן בלי מחשב,האיי ריבר שדיברת עליו- כמה גי'גה הוא מכיל ? זה חשוב מאוד עבורי- כיוון שיש לי אוסף מוזיקה גדול וגם אני אוהב לצלם- כך שמינימום 20 ג'יגה נדרש.ומה מחירו בשוק ? מבחינת איכות ותפעול-איזה נגן מהשניים שהזכרתי קודם עדיף ? בתור חובב מוזיקה-מה אתה היית לוקח לשהייה ארוכה בחו"ל ? (כשתזכור שאתה צריך להכניס 10 ג'יגה תמונות לפחות!!! ) תודה יאיר, בברכה,טובי.

יאיר B

New member
תראה...

1. בנוגע להעברה מהמצלמה לנגן: סידרת H300 של IRIVER מאפשרת לחבר **סוגים מסויימים** של מצלמות (וצריך לברר איזו: מישהו יודע?) ישירות לנגן ע"י כבל מצורף ולהעביר תמונות מהזיכרון של המצלמה לזיכרון הנגן. לסידרת ה-300 שי שני דגמים: 20G ו-40G (והמחירים בהתאמה - תוכל לראות מחירים בזאפ). 2. הנגנים הגדולים הם נגני דיסקשיח - זה אומר שהם יותר רגישים לזעזועים. בכלל, במקרה שלך (טיול) מומלץ בחום לקנות נרתיק מיוחד בנוסף למה שמגיע עם המכשיר שיהיה יותר ממוגן וישמור על המכשיר. מבין שני המכשירים שהצעת - אני חושב שהאיפוד הוא העדיף (יותר נוח לתפעל) אבל צריך לקחת בחשבון שהוא מאוד גניב בחו"ל (אוזניות הלבנות מושכות גנבים). הקריאייטיב יחסית מיושן. מה אני הייתי קונה? בהנחה שיש לי את הכסף, הייתי קונה את הIRIVER. אפשרות נוספת שעולה לי: הסוני (דיסקשיח): 20G אבל עם הפורמט הקיניני של סוני (ATREC3) אפשר לקווץ שירים לפי 3 מאשר ב-MP3 (כלומר: עם הפורמט הקנייני של סוני ניתן להכניס בנגן של 20G כמות מוזיקה כמו בנגן של 60G). הסוללה שלו גם מחזיקה 30 שעות (בפורמט הקנייני, 20 שעות ב-MP3). אולי זו גם אפשרות (אין אותו להרבה פה - תוכל לראות אותו גם באתר של באג).

weird dust

New member
ב-300 של אייריבר מקבלים מטען בטריות

חיצוני שמאוד יכול לעזור לזה. וכן השאר נכון מאוד ככה שאין הרבה מה להוסיף.

למעלה