לפני יומיים

OfrikiG

New member
לפני יומיים

ראיתי בערוץ E תוכנית על השעה ה-25 אחרי הרבה זמן שלא ראיתי שום דבר עם אדי המון זמן, ופשוט נמסתי מחדש!!!! הוא פשוט הכי מדהים שיש

מיצי007

New member
אוי!!! בתכנית הזאת הוא הכי הכי הכי

מדהים שיש,אני רצינית זה הייתה התכנית שיש רקע אדום מאחוריו נכון? אוחחחחח הבנאדם נראה כאילו הוא יצא מחלום והעיניים האלו!!!! גררררר

YuGirlOh

New member
כן העיניים!../images/Emo45.gif

אני פשוט חולה על עיניים עייפות עם שקיות וקווים מתחת!
או שיש בהן אדום
הוא כזה סקסי!! העיניים, תווי הפנים שלו!! הוא כל כך מושלם.. יש לו כל כך תווי פנים של שחקן! הוא יכול להתאים אותן להכל~! מחנון מסכן ומגמגם (פחד ראשוני) לאדם בעל רוע טהור (פחד ראשוני
וגם אמריקה X
.. טוב לא רוע טהור, אבל שרירי
וקשוח
..)

YuGirlOh

New member
חבל שיש לו מצח ענקי מרוב קרחות

אני חושבת.. אבל לפעמים האף שלו גורם לו להראות באמת כמו ציפור.. אבל אני אוהפת את האף שלו. חההההההההההההההההההההההההההההההההההה יש לי הערות כל כך מפגרות נו שיהיה. וגם שמאוד חוזרות על עצמן, הלא כך
המממממממממממממממממממממממממ האאאאאאאאא טובבבבבבב אני קצת מציפה את הפורום עכשיו בכל מיני שרשורים לא קשורים. אבל יש בינינו מן המשותף: עיניים כחולות(?) אהבה למשחק מגיל קטן - בערך
כל התיאוריות שלו בקשר למשחק..
..שהוא העיר עליהן בסטודיו למשחק איתו..גם אני חושבת ככה.. אבל אני מניחה שכולם חושבים ככה בקשר למשחק או משהו
כאילו שהוא דיבר על זה ש.. לפעמים צריך פשוט לזייף.. ולהכנס לשטחיות של הדמות שזה הנעליים שהיא לובשת.. הצורה בה היא הולכת
.. המחוות שלה (?). שמה לעשות צריך לעבוד על זה... אבל בסה"כ אני רואה את זה ככה שזה מה שעוזר להכנס לדמות.. ואתם יודעים שאני במצבים רגשיים קיצוניים.. אני מנסה לבחון את הרגשות והמחשבות שלי באותו זמן, כולל המצב הפיסי של הגוף שלי (כולל הבעות פנים..), כדי שאני אוכל להשתמש בזה אחר כך שאני משחקת. :| לפי דעתי המפתח ללשחק דמות היא פשוט לחשוב עליה 24/7, להגיד "אני הדמות" והכל... יפנית!! - יפנית גם משותף בינינו
איצ'י, ני, סאן, שי, גו, רוקו, שיצ'י, האצ'י, קיו, ג'ו
יהדות - גם די משותף בינינו
איזה לשלטון הוא

YuGirlOh

New member
אה ו../images/Emo9.gif

שהקלטתי את הסטודיו למשחק איתו, הקלטתי אחרי זה גם תוכנית יפנית
.. בטעות..

מיצי007

New member
יאללה!

מה קורה פה? כמעט לכל הבנות בפורום יש עיניים כחולות לך,למאיה,ליוליה.... רק לי ולרינה לא!

מיצי007

New member
ואין לו מצח ענק

יש לו מצח סקסי ומגרה
הוא אומנם קצת מקריח אבל זה סביר ביותר

מיצי007

New member
באמת יש לו תווי פנים של שחקן

הוא כזה מצחיק כי לפעמים הוא מתכוון לכל השטויות שהוא אומר... ואת יודעת שיש לו קצת בעית גמגום באמת? כאילו,זה לא כמו ארון בפחד ראשוני אבל הוא מגמגם מידי פעם. ושרירי וקשוח זה בהחלט נכון
הרבה אנשים התקשו להאמין שזה אותו בחור כחוש מפחד ראשוני. גרררררר

פנינושה

New member
התוכנית הזו עם הרקע האדום

חלקים ממנה מופיעים בדיוידי של השעה ה25 והמראה שלו שם פשוט פנומנלי. העיניים שיער האור בפנים. זה פשוט אחד הריאיונות הכי מדהימים איתו מבחינת מראה. אגב מיצי מה היה בתוכנית עליו ועל סלמה השבוע בהוליווד ? תודה מראש ובהצלחה בגיוס וגם מזל"ט ליוליה.

למעלה