לפני כחצי שנה נותקה חברות

mon cheri1

New member
לפני כחצי שנה נותקה חברות

ביני ובין חברה, חברות בת 7 שנים. החברות נותקה בגלל חילוקי דעות. שלחתי לה SMS בחג, והיא התעלמה. רציתי להתייעץ בקלפים האם לנסות להתקשר? יש טעם? איזו שאלה לנסח? תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo140.gif היי מון שרי

תוכלי לשאול: האם כדאי לי ליצור קשר עם X בשבועיים הקרובים? 6 קלפים+קלף סיכום שיותא אוטומטי.

mon cheri1

New member
הנה הפריסה

קיסר ארבע מטבעות שני מטבעות שישה מטות שלושה מטות תשעה מטבעות סיכום - שני גביעים. רק מטבעות ומטות? מה הולך פה?

דליה08

New member
פריסה מטבעות ומטות

פריסה של עשייה מול יצריות ואימפולסיביות.. הפריסה מבטאת את הרצון שלך ליצירת הקשר מול חוסר הרצון של חברתך, ואולי זה רק לכאורה חוסר רצון כי יכול להיות שהיא בכלל לא נמצאת במקום בו יכלה לקבל את ההודעה.או מעוניינת בזה. את לא מקבלת את הניתוק ולכן את מתעקשת להמשיך בקשר, מתוך רכושנות על הקשר בעבר את מחזיקה אותו ולא מרפה, יש בך איזו שהיא אובססיביות ולא החלטה חד משמעית לגבי חידוש הקשר, את מנסה. הקשר עצמו לא קיים אלה אם כן היא "תעשה מחווה נחמד" מולך ותחזיר קשר, כי היא נמצאת במקום אחר מבחינת הקשר שלך מולה. לגבי השבועיים הקרובים..ראי זו כהזדמנות אחרונה לגבי עצמך, תחליטי אם את עושה זאת ואם אין תגובה, הרי שמבחינתך נתת הזדמנות .ועלייך להשלים עם המצב. כי בסיכומו של דבר רק שיתוף פעולה חוזר ממנה יגרום לקשר להתחדש. כשדלת נסגרת תמיד חלון ממול נפתח... חג שמח

mon cheri1

New member
וואו - כזה אי התאמה - לא ציפיתי לזה

ואני מתכוונת לתשובה של דליה. יכול להיות שפירשת את הקלפים נכון. אבל בואי ואספר לך את הצד שלי מהחיים בסיפור: בחג זו היתה הפעם הראשונה שבכלל חשבתי לפנות אליה. עד אז כולל עכשיו, נפגעתי מאד ממילים שלה, מילים שאמרה ומהן אין חזרה. אבל לכבוד החג, הרמתי את הכפפה. לכבוד החברות, חשבתי שאפשר להמשיך הלאה. אני לא התעקשתי עד היום על שום קשר, לא התקשרתי, לא יצרתי קשר לא טלפוני, לא מחשבתי, לא כלום - מחקתי אותה מתודעתי מרוב שפגעה בי. אם תחזור, אשמח. אהבתי אותה עד השמיים וחזרה. ואם לא, שתמשיך בחייה.

דליה08

New member
אין אהבות שמחות../images/Emo140.gif

מצטערת אם התשובה (שהיא לא שלי אלה הבהרת הפריסה) לא מצאה חן בעינייך אין ספק שהקלף האחרון שהוא הקלף היחידי שמרמז על רגשות בינכם, מעיד כי רק על ידי שתוף פעולה מהצד השני או בכלל במערכת כל שהיא בין שני אנשים ואז אכן תיתכן אפשרות לחידוש הקשר. בפריסתך את עצמך התייחסת ,( והיה מקום להתייחס) לריבוי מטות ומטבעות, מדובר על קשר או מערכת שמבוססת על עקרונות מעשיים ויצריות אימפולסיבית וזה ניתן גם מתשובתך אלי להבין. חלילה לי מלהתכוון למשהו אחר בטח לא משהו שיכולתי לומר לך שלא דרך הקלפים. ההיפך, מה שכתבת פה בהבהרה מביא אותי להבנה שאת היית באמת רוצה את הקשר והרמת את הכפפה, למרות שהיא עצמה לא היתה איתך בקשר ואת זו שנפגעת. אשמח אם תנסי להבין את המסר שהפריסה העבירה לך. אני רק המתרגם שלה. שיהיה לך חג שמח

יגאלרון

New member
קלף הסיכום 2 גביעים.

חד של חגיגה לכל האוהבים. לעניות דעתי מדובר באהבה ממש. הפריסה והשאלה נובעת מתוך אהבה אמיתית שלך,נשמה אוהבת את. חשוב לך מאוד הקשר הזה כי יש בו עבורך מעבר לסתם חברות,אלא:אהבה ממש. את נוגעת ברגש האהבה ולכן את נמשכת חזק לאותה חברה שדוחה אותך,
זה ברור לפי קלף הסיכום שיש בך רגשות עזים מאוד מול האישה האחרת. אהבתי את העוצמה שבשאלתך. בהצלחה. יגאל רון

mon cheri1

New member
אהבתי את הפירוש שלך יגאל,

אהבתי את המילה החמה והטובה. תודה,

למעלה