לפני כמה ימים דיברתם על חלון כפול

אתי@

New member
לפני כמה ימים דיברתם על חלון כפול

שיש בו תריס ונציאני. רציתי לדעת איפה באזור המרכז מוכרים חלון כזה ושיש גם תצוגה (הייתי רוצה לדעת איך זה נראה ומה טווח המחירים).

מאגר

New member
חלון כפול../images/Emo91.gif

לגבי חלון כפול למיטב ידיעתי כל יצרני החלונות עושים דבל גליזינג אבל בחלונות עם תריס וניציני אפשר לראות בחברת דקו בחברת דרגות בחברת שהם חקשוריאן בחברת ווינטק ובחברת מפתנים יש עוד הרבה חברות אל אילה המובילות

אתי@

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif איך קוראים לחלון הזה../images/Emo35.gif

אני שואלת כי לא לגמרי הבנתי על מה מדובר, אבל זה פשוט נשמע כמו מה שאנחנו צריכים למרפסת חדר השינה שלנו. אולי יש לך מושג לאיזה מהחברות יש תצוגה של החלון הזה?

זה לא חלון כפול, אלא חלון עם זכוכית

בידודית. בין 2 שכבות של זכוכית, וקום. חלון כפול, מוסג אחר, במדינות אירופה, עדדין אפשר לראות, 2 חלונות נפרדות - לא את זה את מחפשת, אלא זכוכית בידודית. איפה יש תצוגה? תכנסי לאתרי בניה, תחת עבודות אלומיניום, תמצאי הרבה.

אתי@

New member
../images/Emo51.gif הוילון הונציאני הוא בנפרד

מהחלון? (מההודעות הקודמות בנושא משום מה קיבלתי את הרושם שהוילון הוא חלק מהחלון. עכשיו נדמה לי שלא הבנתי והוילון הוא נפרד.)

nirco68

New member
לי יש חלון כפול עם תריס ונציאני ../images/Emo8.gif

והוא חשמלי. התקנתי אותו בפינת האוכל על קיר קשתי המחולק ל- 3 חלונות העסק מגיע עם שלט רחוק ועלה לי בזמנו כ- 300 דולר למ"ר. נ.ב : זה הציוד האולטימטבי לשמיטת לסתות אצל מבקרים בביתנו

מאגר

New member
../images/Emo92.gifחלון וניציני

החלון הויניציני הוא יכול להיות בניפרד ויכול להיות התוך הדבל גליזינג

maniac

New member
הבהרה

החלון המדובר הוא בעצם מעין שני זכוכיות עם רווח בינהן, שבו נמצא התריס הוניציאני. ישנם מספר מנגנונים להזזת התריס, מחשמלי ועד (מה שיש אצלנו) מגנט (פשוט מזיזים את המגנט והתריס בפנים זז). אפשר כמובן גם לקנות חלון רגיל ולחבר לו מפנים החדר תריס וניציאני רגיל, אך זה לא יפה כמו שהוא בפנים לטעמי.

אתי@

New member
תודה על ההבהרה ../images/Emo45.gif אף פעם לא שמעתי

על תריס שנמצא בתוך החלון... זה נשמע מעניין. אנחנו צריכים חלון כזה עם בידוד טוב למרפסת חדר השינה. אנחנו רוצים רק חלון בלי תריס (רגיל) וזה יכול להיות פתרון מצוין.

למעלה