לפני כמה ימים היה כאן את השרשור

לפני כמה ימים היה כאן את השרשור

של עד מתי הרגשתן אחרי לידה. אז בהקשר הזה רציתי לספר לכן שהיום, שנה וחצי אחרי, הואלתי בטובי לעשות העמסת בוכר 75 גרם, שאמורים לעשות חודש וחצי אחרי הלידה כשיש סכרת הריון. נו אז כמו שאמרתי, אני לעולם ארגיש אחרי לידה, אז זה בסדר לא? בכל אופן היה מוזר לעשות העמסת סוכר בלי בטן של הריון, הטעם היה פחות נורא ואפילו די שמחתי לשתות את זה אחרי שהייתי מלא שעות בצום, אבל הכי קטע היה לצאת בין בדיקה לבדיקה, כי צריך לחכות שעה, לעשן סיגריה. את זה לא היה לי בהעמסת סוכר הקודמת... בכל אופן מחר אני אדע את התשובות ואני מקוה שהכל יהיה תקין ושאני לא אצא חסרת אחריות שלא עשיתי קודם.

galiaS

New member
מקווה שהכל יהיה בסדר

ובהשראת הודעתך הולכת לעשן סיגריה.

lulyK

New member
מקווה בשבילך שהכל בסדר.

אם משהו היה לא בסדר, היית מרגישה, לא?

MASHY BOSTON

New member
אם כבר העלית את העמסת הסוכר../images/Emo60.gif

ולאור זה שעברנו את כל ההריון ואת סכרת ההריון ביחד... אז, אני עשיתי אחרי הלידה ויצא שהסכרת חלפה עברה לה. אבל, עוד שבועיים אני עושה שוב העמסת סוכר, 75, לכבוד ההריון הזה. מקווה שיהיה בסדר (אני משתדלת לשמור מתחילת ההריון) ושלא אצטרך לשמור כבר מעכשיו (שבוע 17). מצחיק אותי שהעלית את עניין הסכרת דווקא עכשיו, כי כשאמרו לי שאני צריכה לעשות בדיקה, ישר חשבתי עלייך משום מה... אני מחזיקה לך אצבעות שהבדיקה תהיה בסדר

../images/Emo2.gifגם אני לא יודעת עכשיו אם זה תקין

כי עושים 75 ולא 100 אז לא ברור לי מהם הערכים התקינים. אולי את יודעת? יצא לי אחרי שעה 153 ואחרי שעתיים 97 שזה נשמע לי תקין

למעלה