לפני כמה שנים יצאתי לטיול לכנרת

לפני כמה שנים יצאתי לטיול לכנרת

יחד עם עוד שלושה חברים מהעבודה: שני בנים ובת. בלילה, לאור הכוכבים הרומנטי, אחד הבנים החליט לגלות לנו סוד... מיד ידעתי והבנתי מה הוא הולך להגיד. צחקתי בהנאה. מעולם לא הבנתי מה ה"ביג דיל". אז הוא הומו. אז אני הטרו. אז? מה הפואנטה??? זה כל מה שרצית לספר??? הלו!!! טוב, חברה, אני רוצה לגלות לכם סוד גדול! אני אוהב דגים!
טונה, בעיקר! (סתם, אני צמחוני). אבל לא, אני באמת רוצה לגלות לכם סוד גדול: אני אוהב את הסדרה "ווקר" בטלוויזיה!!!! כן!!!! עכשיו אתם תשאלו אותי אם זה מדבק? או אולי תציעו לי לגור אצלכם, במקרה שההורים יגרשו אותי? אולי מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה הסיפור של חלק מבני-אדם עם המשיכה המינית לגברים/נשים??? מה הסיפור, לעזאזל?!?!? את מי זה מעניין?!?!? למה כל כך הרבה אנשים עושים מזה כזה עניין?!?!? אני רוצה תשובה!

DJNYC

New member
עכשיו אני יודע מאיפה אתה מוכר לי

פתאום צצת לך פה בפורום, עם האפשרויות שלך. והכל היה לי מאוד מוכר.. ואז נזכרתי.. דרך הלוחמים כמובן.. קראתי אותך ואת חבריך שם והיה מרתק בכל פעם שנכנסתי וקראתי איזה שרשור. רציתי לשאול ואולי כאן המקום באוירה יותר אינטימית... מה הרקע שלך.. מה עברת? (אני מקווה שאתה מבין את הכוונה של השאלה, נראה לי שכן.)

MARMELAD

New member
ברוך הבא בן!!!!

אני כל הזמן רואה הודעות שלך ובאמת לא הבנתי איך עוד לא נכנסת לכאן...! כמו שהיה ברור לי שאתה סטרייט ע"פ ההגדרה.. היה לי ברור שאתה חבר ושיש לך מה להגיד... כיף לראות אותך! עשיתם לילה ארוך, אתה ואופק.. הא?

בן, אם אני אגיד שאני אוהב אותך...

... עוד יחשבו שאתה הומו
אבל אני בכל זאת אומר... ולשאלתך - לך ולי ולעוד אי אלו אנשים השאלה שלך נשמעת באמת כשאלה כמעט רטורית. באמת, מה הביג דיל ? אחד נמשך לנשים ואחר לגברים, אחד אוהב דגים ואחר אוהב תפוחים... בחברה האידילית שבה אתה ואני היינו רוצים לחיות, זה באמת היה כל כך טריוויאלי. אבל כפי שביטאתי את זה לאחרונה בפורום של חנה ונדמה לי שגם בשלך, אנחנו חיים בחברה חולה. מ-א-ו-ד חולה. לכן אנחנו מאוד צריכים להיזהר לא ללגלג באותם הומואים שעדיין לא העיזו לצאת מהארון (וברור לי שלא זאת הייתה כוונתך). אותו חבר שהתוודה בפניך ובפני חבריך היה אדם אמיץ, וכנראה שמהכרותו אותך ואת חבריך הוא ידע למי הוא מספר. אבל הוא, ורבים רבים מאיתנו שמעו כל חייהם דברים שונים ממה שהחבר שלך שמע ממך. סביר להניח שהחבר שלך שמע כל חייו, החל מיום היוולדו את הציפיה הגלויה והסמויה שמסלול חייו הכל כך טריוויאלי זה בית ספר-צבא-אוניברסיטה-חתונה-ילדים-מ-ש-פ-ח-ה... הוא שמע את זה מהאנשים שהוא הכי אוהב. הוא מעולם (כנראה) לא שמע מהם שאפשר גם אחרת. שזה ממש או.קיי. גם אם זה אחרת. יותר מזה - את הדברים הסמויים האלה הוא שמע רק במידה והוא חי בבית טוב וליברלי יחסית, אחרת הוא היה שומע מהאנשים הכי קרובים לו דברים הרבה יותר בוטים ממה שתארתי. אני לא יודע אם יש לך מושג, כמה נערים הומואים פשוט נזרקו מהבית כשהם התוודו בפני הוריהם - האנשים שאמורים לאהוב אותם יותר מכל ולקבלם ללא תנאי. אחוז המתאבדים בקרב הנוער ההומוסקסואלי גדול פי 3 מאשר הנוער ה"סטרייטי". זה לא בגלל שהם חולים, אלא כפי אמרתי החברה החולה היא שיוצרת את העוולות הללו. אני חוזר לעניין הארון - אני אישית כבר מזמן עברתי את השלב הזה. אבל גם אני, כמו החבר שלך, התחלתי את הדרך בלספר לאנשים שאני הכי בוטח בהם. לשמחתי, אני לא התאכזבתי כמעט מאף אחד (למעט מקרה אחד שמייד אפרט), אבל אני מכיר כל כך הרבה שספגו את ה"בומבה" של החיים מאותם אנשים שהם היו משוכנעים שהם בוודאות "ליברליים" והם ימשיכו לאהוב אותם בשל מי שהם. גם לי יצא לשמוע מחבר (לשעבר) סטרייט את המשפט המטופש: "כל השנים היית חבר שלי כי בעצם רצית משהו אחר ממני." זה אפילו לא נאמר עם סימן שאלה בסוף. (הרי אם אתה הומו אז כל רצונך זה להיכנס למיטה עם כל דבר שזז ויש לו גם זין...). בן, אני חלילה לא שישתמע כאילו שאני מבקר אותך. אתה זה התקווה שבכל זאת יש סיכוי לעתיד טוב יותר. אני רק רוצה שתבין מאיפה זה בא, אותו דבר שכל כך מפליא אותך (ובצדק!)

מה עברתי???

וואי, לפי ההמשך שבסוגריים ("אני מקווה שאתה מבין את הכוונה של השאלה, נראה לי שכן"), אתה שואל אם שכבתי עם גבר?!?! התשובה היא לא. לא שיש לי בעיה עם זה, אבל כפי שאתה לא מי-יודע-מה נמשך לנשים (אולי, בהנחה שאתה גיי), אז אני לא מי-יודע-מה נמשך לגברים... אולי, בגלל זה, אגב, אני אוהב יותר הומואים. אני די שונא את האופי של הגברים הסטרייטים (חלק מהם). מאצ´ואיזם, "גבריות" כזאת, לא יודע, זה לא עושה לי טוב. גם לא עושה לי טוב הנשים האלה שכל הזהות שלהן סובבת את היותן "נשים".

DJNYC

New member
לא התכוונתי לזה..

אני יודע שאתה סטרייט. הכוונה, מאיפה אתה "בא". מאיפה אתה מביא את הגישה לחיים. לזה הכוונה במה "עברת".

חה חה חה חה חה חה ../images/Emo6.gif

ענק!!! אה, אני באמת לא יודע לענות על השאלה הזאת. צריך מישהו שיסתכל עלי מהצד. אני לא מבין אותה, בניגוד למה שחשבת. "מאיפה אני מביא את הגישה לחיים" - השאלה הזאת מעוררת בי פתאום קצת התנגדות, כאילו שאני מביא "גישה" מסויימת, שמנותקת ממני, שהיא לא אני - ושאולי אפילו היא הובאה כתוצאה מחוויות מסויימות שעברתי, או ממקור אחר. אני מאמין ש"הגישה שלי" היא משהו שאדם אחר מבחין בו כשהוא מסתכל עלי. אני מקווה שאני לא פועל לפי גישה מסויימת, מלאכותית, שמוצאת חן בעיני... אני מניח שאת כל מה שאני עושה אני מביא מתוך השילוב ביני לבין המציאות. אני בטוח לא עניתי לך על השאלה, אבל אני דווקא אשמח להבין אותה (ואז לענות). אוהב בן

DJNYC

New member
הי בן

לא טענתי לרגע שאתה מביא גישה מלאכותית, כי אם זה היה מלאכותי לא הייתי שואל מאיפה אתה מביא את זה, כי זה לא היה מעניין. הסיבה שאני כן שאלתי, היא בגלל שהיא אמיתית, ובגלל שכבר קראתי דברים שלך גם בפורום שלך. במילה ´גישה´ היה אולי משהו מטעה באמת, כי הכוונה בעצם היתה הפוכה. במילה גישה יש חוקיות, או איזה שהוא פילטר שדרכו מעבירים את החיים. ודווקא במקרה שלך ראיתי משהו שהוא יותר קרוב ל What´s so (כלומר, המציאות). ופשוט כפי שזה נשמע, לוותר על הפילטרים, הדעות והמחשבות לטובת מה שבאמת קורה ב´עכשיו´ הוא לא דבר כל-כך נפוץ. אתה מצליח להבין על מה אני מדבר עכשיו?

אופק L

New member
תראה, הרי ברור שמאז ומתמיד היו

גייז בעולם ואהבה חד מינית. אבל פתאום בעשרים שנה האחרונות עם מהפיכת התקשורת והטלוויזיה, הנושא עולה על סדר היום הציבורי, הגייז כבר לא מסתתרים בארונות, יוצאים למצעדים ססגוניים ומקימים אתרי אינטרנט גדולים. להזכירך, 90 אחוז מאוכלוסיית העולם מאמינה באלוהים - ואם הם מאמינים באלוהים הם גם מאמינים בתנ"ך = הספר שהוציא את ההומוסקסואליות מחוץ לחוק ומבחינתם אפשר לרצוח הומוסקסואלים ויש גיבוי מלא בתורה לכך. למזלנו יש חוקים בעולם הדמוקרטי, ונכון שבערב הסעודית או באיראן מוציאים להורג הומואים - אבל בכל מדינות אירופה, ארה"ב וגם בישראל יש חוקים המגנים עלינו ואוסרים פגיעה בנו. האנשים ניזונים מהתקשורת, מתמונות של זוג גברים מתנשקים, מסיפורים על הומואים שאונסים ילדים ומכל מיני עובדות על מנהיגים נפשעים שהיו הומואים - מבחינתם הומו=מחלות מין (יש אנשים שעדיין תקועים בשנת 81 כשגילו את האיידס שנחשבה מחלה של הומואים). היום אחוז ההטרוסקסואלים שחולים באיידס גדול יותר, קונדומים נמכרים קודם כל כמוצר לסטרייטים ורק לאחר מכן כמוצר לגייז, יש חנויות סקס המיועדות רק עבורנו, מגזינים, ערוץ טלוויזיה חדש (בקרוב בישראל - בתקווה
), וגם נציגים בממשל (בארה"ב, באירופה, וגם בישראל). נהיה אופטימיים וסובלניים, זה הכי חשוב.

Ms. Librety

New member
תהיו אופטימיים! ../images/Emo34.gif ../images/Emo90.gif ../images/Emo89.gif ../images/Emo45.gif

תודה רבה לכולכם על התגובות!

על האהבה על ההסברים על התשובות על היחס אמיר, אני אכן הבנתי יותר עכשיו. וואו, אנחנו נתייחס לזה בהמשך בנפרד - ויש למה להתייחס, הא? שלכם באהבה בן

e_male

New member
קראתי את כל מה שכתבתם. ו..

פעם ראשונה שאני פורמלית כותב פה (כתבתי כמה דברים בפורום בנים בלבד). אני מאד אוהב את הגישה שלך, בן קראתי את הכרטיס שלך (מצחיק!) אתה נשמע בן אדם עצום. עכשיו תשאל מה זה עצום. ואם הייתי אומר ענק היית שואל? אז קבל משהו מקורי: עצום. כן אני מאוהב בגישה שלך, שהלוואי והייתה גישתי. לגבי סקס מעולם לא עשיתי כלום. לא אני לא בן 13. תחליף את 1 ב- 2. ומשום מה זה עדיין לא מציק לי. יש לי זמן. לא עושה ביג דיל מכלום. זהו. קנית לך מעריץ - אני. בן טווווב. בן טווווווב. סיט בן בן סיט. גוד דוג!

למעלה