לפני כמה שנים יצאתי לטיול לכנרת
יחד עם עוד שלושה חברים מהעבודה: שני בנים ובת. בלילה, לאור הכוכבים הרומנטי, אחד הבנים החליט לגלות לנו סוד... מיד ידעתי והבנתי מה הוא הולך להגיד. צחקתי בהנאה. מעולם לא הבנתי מה ה"ביג דיל". אז הוא הומו. אז אני הטרו. אז? מה הפואנטה??? זה כל מה שרצית לספר??? הלו!!! טוב, חברה, אני רוצה לגלות לכם סוד גדול! אני אוהב דגים!
טונה, בעיקר! (סתם, אני צמחוני). אבל לא, אני באמת רוצה לגלות לכם סוד גדול: אני אוהב את הסדרה "ווקר" בטלוויזיה!!!! כן!!!! עכשיו אתם תשאלו אותי אם זה מדבק? או אולי תציעו לי לגור אצלכם, במקרה שההורים יגרשו אותי? אולי מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה הסיפור של חלק מבני-אדם עם המשיכה המינית לגברים/נשים??? מה הסיפור, לעזאזל?!?!? את מי זה מעניין?!?!? למה כל כך הרבה אנשים עושים מזה כזה עניין?!?!? אני רוצה תשובה!
יחד עם עוד שלושה חברים מהעבודה: שני בנים ובת. בלילה, לאור הכוכבים הרומנטי, אחד הבנים החליט לגלות לנו סוד... מיד ידעתי והבנתי מה הוא הולך להגיד. צחקתי בהנאה. מעולם לא הבנתי מה ה"ביג דיל". אז הוא הומו. אז אני הטרו. אז? מה הפואנטה??? זה כל מה שרצית לספר??? הלו!!! טוב, חברה, אני רוצה לגלות לכם סוד גדול! אני אוהב דגים!