לפני כשבועיים קניתי ב"מטאור" מנורה

חנניה1

New member
לפני כשבועיים קניתי ב"מטאור" מנורה

למטבח בעלות של 1000 ש"ח במקום 1250 ש"ח שמורכבת משני נורות ארוכות אפלורסנטיות. במטאור אמרו לי שהנורות האלו (T-5) עובדות בשיטה מיוחדת (על גז-אין לי מושג מה זה) עלות כל מנורה 80 ש"ח, ואמרו לי שתוחלת החיים של המנורות האלו הם 15 שנה והן מאוד מומלצות ואיכותיות (אני מסתפקת גם ב-5 שנים). החשמלאי שלהם שהרכיב לי את המנורה אמר לי שרצוי להשאיר את האור דולק במשך היום, כי ככל שהנורות האלו עובדות יותר זמן כך הן שומרות על עצמן. בקיצר, אחרי שבועיים, עוצמת האור ירדה במטבח, התחילו להתהוות טבעות שחורות בצידי הנורות. מה לא בסדר? הרי לא קניתי מנורה ב-200 ש"ח. קניתי משהו טוב לא? המון תודה אורית

זה לא נשמע טוב

טבעות כאלו מופיעות אחרי שנים ולא שבועיים. אולי התקינו צ'וק רגיל ולא אלקטרוני? דברת עם "מטאור"?

חנניה1

New member
מחר אני אגש אליהם ואדבר איתם נראה

מה יצא מזה. איך אפשר לדעת אם הצ'וק הוא אלקטרוני או רגיל? חשמלאי פרטי שאני אזמין הביתה יוכל לזהות את זה? המון תודה אורית

asher40

New member
מניסיוני איתם....

לא תהיה לך שום בעיה. הם יחליפו לך את הנורות וגם יבדקו את גוף התאורה.

חנניה1

New member
|תו הייתי ב"מטאור היום והם יחליפו

לי את המנורה. חששתי שאולי הם יעשו בעיות, אבל הם היו מאוד נחמדים והוגנים. העלות של פרוק המנורה והרכבתה - עלי. כי לבעלי יש ידיים שמאליות בכל מה שקשור לחשמל....אז ככה עדיף לעניות דעתי. המון תודה לכם על העזרה ומקווה שהמנורה הבאה תעבוד בסדר שבוע טוב אורית

משהוא לא מובן יש לי גוף תאורה שמורכב משני פלורסנטים ,עלה משהוא כמו 100 ש"ח.(מהסוג שהראו שהמכסה של בית השנאי שלו עלה באש בכמה מהדגמים). הפלורסנטים דולקים כבר למעלה משש שנים ללא החלפה. העוצמה כזאת שלא חושב שצריך יותר. על מה מוציאים 1000 ש"ח ?

ALEF111

New member
על העיצוב

הפלורסנט הפשוט בשחור או לבן עולה כ 100 ש"ח וליפעמים פחות במיבצע. אותו גוף בצבע עץ עולה כבר 150-200 ש"ח יש גופים גם יותר יקרים. אותו הדבר גם במאוורי תיקרה יש ב 100 ויש ב- 1000. אתה גם היתרגלת לעוצמה הנמוכה יותר כי היא יורדת לאט אם תחליף לנורות חדשות בטוח שתבחין בהבדל. אלון

גם בגדים יש זולים ויקרים

ולא תמיד עם בסיס "טכני" להפרש המחירים. מטאור יקרים פי כמה מהום סנטר\ACE. פעם מצאתי אותו גוף תאורה ממש באייס עלה 70 ש"ח במטאור 300 ש"ח. זה בדרך כלל לא קורה כי מטאור משתדלים שזה לא יקרה - קונים מספקים שונים וכולי.

למעלה