לפני כשעה וחצי נראה הטבע ממש בהתגלמותו

לפני כשעה וחצי נראה הטבע ממש בהתגלמותו

שני חתולים שטיילו להם ברחוב בישוב שלי איתרו נחש צפע צעיר והחלו להלחם איתו אלא מה שאח"כ הרגו את הנחש הזה כיוון שהוא היה קרוב לבתי מגורים ואח"כ החתולים לקחו אותו ועשו ממנו סעודת מלאכים

הבהרה

אלא מה שאח"כ הרגו את הנחש הזה כיוון שהוא היה קרוב לבתי מגורים =הכונה שאחד התושבים בא והרג אותו

Lonesome George

New member
ממש הטבע בהתגלמותו-

חתול מבויית מטריד נחש בישוב אורבני, בא אדם ומנחית טורייה על הראש של הנחש, ואז החתולים השבעים והמשועממים מנשנשים אותו קצת כדי להזכר איך זה להיות חתול בר.. מה אני אגיד, "ללא מגע יד אדם"

naja

New member
../images/Emo45.gif. יותר בכיוון של " הטבע בהכחדותו..."

עכשיו נותר לך רק להסביר...

מההתגלמות הטבע כאן? זה שהאדם הרג את הנחש? זה שחתולים מבוייתים צדים חיות בר? או משהו אחר שפספסתי...

הליויתן

New member
"המעיז מנצח",מה יש להסביר כאן?

מה? לא? היתה חיית בר נשארו הבהמות והחתולים הטבע בהתגלמותו,והמעיז מנצח!

רגע רגע לפני שכולם בולעים אותי פה

א. אני מסכים איתכם ב100% שאסור היה להרוג את הנחש ב. מה אנ יכול לומר לזה שבא להרוג אותו הנחש נכנס לתוך חצר בית לא כל אחד חושב באותה השניה לחפש לוכד והאנשים שהייתי בסביבתם באותו מקרה לא כל כך היו שמים עלי אם הייתי אומר להם לא לפגוע בו ג.ולגבי החתולים את האמת ראינו אותם מנסים לטרוף את הנחש -מהעולה מהדברים שלכם הייתי צריך לסלק אותם ?? הרי חתולים שהם מסתובבים במושבי אדם אוכלים גם מזון מהטבע עכברים נחשים וכו וגם מזון כמו אשפה וכו אם הייתי מסלק אותם מה בדיוק הייתי עוזר? ?

היית מציל את הנחש שהיה בורח לו לעיסוקיו

ובלענו אותך בגלל שהכותרת שכתבת פשוט לא הלמה את הסיטואציה שתארת

../images/Emo207.gif אורחת קטנה בדירתי

אתמול נכנסה אלי הביתה לטאה היא פשוט היתה ליד הדלת ונכנסה פנימה יחד איתי במבט ראשון הנחתי שזו עוד שממית אבל היא נראתה לי קצת מוזרה וגם זריזה היא רצה מתחת לשידה ושם בילתה את הלילה היום ראיתי אותה שוב והיא לא היתה שממית בכלל! עודדתי אותה בעדינות לצאת ממחבואה והצלחתי לכוון אותה לתוך שקעת ניילון גדולה אז ראיתי (בעזרת מגדיר) שזה חומט גמד! איזה צבע יפה יש לה! כתום שכזה עם פסי שחור בצדי הגוף גודלה כולל הזנב היה כ- 8 ס"מ ממש מתוקה שוחררה מיידית בחצר בצירוף איחולים לבביים

למעלה