לפני כשעתיים הכרתי את MiAdi...,

אלון 58

New member
לפני כשעתיים הכרתי את MiAdi...,

אתמול הם עברו לגור בבנין סמוך וזהה לשלי ובדירה מקבילה לשלי,עקב כך כרגע היא לא גולשת כאן,הדירה עדיין לא מאורגנת,אבל היא ובעלה עובדים על זה.אני מאחל להם שיקלטו בקלות בערד,ושבתם החמודה גם תסתדר בגן.נקוה לראותה בהקדם חזרה בפורום כשיורכב לה המחשב. ברוכים הבאים לקלאודיה ומשפחתה כשכנים שלנו

../images/Emo140.gif למרות שאני לא מכירה...

ברוכה הבאה ל MiAdi לעיר ערד בפרט... ולדרום בכלל... בסופו של דבר הרי גם אנחנו שכנים... (באר-שבע לא כזו רחוקה..)

אלון 58

New member
היא עברה מבאר-שבע...,

ככל שהבנתי ממנה,כדי להיות עם אחותה כאן ובמיוחד עם אמה.

אלון 58

New member
../images/Emo6.gif,אני עדיין מסופק בזה...,

אם יעשה סקר מגורים של הגולשים הקבועים כאן בנושא,וירצו להשיב,האמת תצא לאור.

MiAdi

New member
תודה לכולם../images/Emo23.gifבמיוחד לאלון../images/Emo24.gif

כן, סוף סוף מאתמול בערב יש אינטרנט!!! ואפשר לחזור לפורום המקסים הזה........ הכרתי את המנהל שלנו, אנחנו שכנים. אלון, תודה רבה לך על הביקור ועל קבלת הפנים היפה שעשית לי, לאלי ולעדי. מאוד שמחנו להכיר אותך. מבטיחה שכשהבית יהיה מסודר נשמח להארח אתכם. להגיד לכם את האמת, קצת מוזר לי להתעורר בבוקר בערד, לאחר שהתעוררתי 34 שנה כל בוקר בבאר-שבע (חוץ משנתיים שגרתי בערד ב- 97-99). תמיד אהבתי את העיר הזו - אני בטוחה שנשתלב יפה ובעיקר שעדי תשתלב בגן בשנה הבאה. אני מאוד שמחה שאנחנו שכנים של אחותי המשפוח'ה ואמי, שאנחנו מאוד קשורות. וד"א גם אני אשמח לדעת איפה כל אחד מכם מתגורר. שיהיה לכולם שבוע טוב וחג פורים שמח. קלאודיה, אלי ועדי

אלון 58

New member
כפי שנאמר קלאודיה...,

והפעם ברבים:ברוכים "המתאזרחים" בערד,עם איחולי קליטה מהירה לך,לאלי ולעדי בגן,גם אנו נרצה להזמינכם כשתסיימו לסדר את הדירה,כל טוב ו-

למעלה