לפני מספר ימים כתבתי הודעה

לפני מספר ימים כתבתי הודעה

על אחת מצמד המפלצות, וטענתי שהיא איננה כה מקסימה כפי שכולכן חושבות, בהיותכן שטופות מוח על ידי תרבות ההמונים של הוויט-טראש אמריקני. קשה לי להאמין איך צמד בנות חסרות מוח וכישרון, שכל מה שיש להם זה לכאורה זה LOOKS (דבר שיופרך בהודעות הבאות), מצליחות להפוך דור שלם של ילדות קטנות לפרחות מצחקקות ושטחיות בגיל העשרה. אבל עזבו את זה, אני אתמקד במישור הקרוב ללבכן, המראה החיצוני של התאומות. אז הנה - מישהי אמרה שלתאומות אין פני דג. האמנם?

Alexis14

New member
...../images/Emo113.gif

דבר ראשון- משו בתמונה הזאת מעוות, לא יודעת אם אתה עשית או מישהו אחר, אבל גם אם זה לא עיוות, לכל אחד יש ימים רעים. אז היא לא נראית פה הכי טוב בעולם... סו וואט? עדיין יש לה את האופי שלה, את הכשרונות שלה וכל מי שאהב אותה קודם, יאהב אותה גם עכשיו, ואם לא, ומישהו כבר לא אוהבת את מרי קייט ואשלי כי יום אחד הן לא נראות טוב, או אפילו אם הן מכוערות בכלל, זה סימן שהוא כנראה לא מעריץ אמיתי. ורק תוספת קטנה- זו [
] התמונה היחידה שבה יש לתאומות פרצוץ דג. לול.

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

טוב תשמע, על טעם ועל ריח אין להתווכח. לדעתך הן מכוערות, לדעתנו לא. אם היית מספיק זמן בפורום הזה, היית רואה שגם אנחנו [רובנו] לא ממש חושבים שיש להן כישרון גדול. אבל יש להן קסם אישי, הסרטים שלהן חמודים ואנחנו אוהבים אותן. יש לך בעיה? .. ורק עוד משהו קטנן שאני פשוט לא יכולה להתעלם ממנו: "מצליחות להפוך דור שלם של ילדות קטנות לפרחות מצחקקות ושטחיות בגיל העשרה." חחחחח!
פרחות זו המצאה ישראלית! אתה לא תראה פרחות בארה"ב \ קנדה\ אנגליה. ואם זה בקשר לזה שהן מפורסמות כאן- אז הן התחילו להתפרסם ממש [וגם זה כמעט לא] רק השנה. דור? איי דונט ת'ינק סו. פרחות? איי דפנטלי דונט ת'ינק סו. הן אמרקיאיות טיפוסיות. איך הן יכולות להיות פרחות? מצחקקות? מה רע בלצחקק...?

האמנם?

אכן כמו נגה אני סבורה [השפה בצחוק..] שהתמונה ערוכה קצת, ןגם אם כן-אני לא חושבת כ"כ שלאשלי יש שם פני דג... עדיין לא הבנתי מאיפה חשבת ככה... אה, ובקשר לפרחות: למה שדווקא התאומות יגרמו לילדות להיות פרחות?! הרי הן מתלבשות לא נועז מידי ולא עושות דברים נועזים, והן לא פרחות. אז...וואט דה...?!?! אם כבר, [זה לא בכוונה אני רק מראה דוגמאות] אז תטפלי לבריטני וכריסטינה, לא לתאומות, שבוודאי לא הופכות אף אחת לפרחה. והן לא מפלצות, מה גורם לך לחשוב ככה? [אנא תסבירי לי אחת ולתמיד] אה, ומה הקטע "חסרות מוח"??? את מכירה אותן?? אז איך את יכולה להגיד שהן "חסרות מוח"?
אולי את זו שחסרת מוח אם את טורחת אפילו להכנס לכאן ולנסות לשכנע אותנו שלתאומות יש פרצוף דג וכו'??? אה, וגם לא הבנתי מה הופרך בהודעות? הן נראו נורא יפות גם שם... ומה גורם לך לחשוב שאנחנו שטופות מוח?? וחוצמזה-יש כאן גם בנים, לידיעתך. מקווה שבפעם הבאה לא תעוותי תמונה או תקחי תמונה של מישהו אחר כדי להוכיח לנו שהתאומות מכוערות. צ'או.

motib4

New member
פיצול?../images/Emo29.gif

אם אני זוכר נכון, ידידי היקר, לפני מספר ימים כתבת הודעה על אשלי וכמה שהיא מוככשרת לעומת מרי קייט. עכשיו, בהודעה השנייה שלך כתבת שהן צמד מפלצות חסרות מוח וכישרון. מוזר. בכל אופן, בקשר לתמונה... 1. אני לא רואה בה משהו מוזר. 2. זו תמונה מכרטיס טלוויזיה. היא צולמה מהטלוויזיה, כך שכל חלקיק שנייה היה יכול להראות ככה. אני בטוח שאם היו מצלמים אותך זה היה נראה הרבה יותר גרוע. בלי להעליב, כן? 3. היא ערוכה. יש לה מסגרת וכנראה השמירה הרסה את האיכות. את האמת, אני באמת לא יודע למה אני כותב את זה בכלל. הרי זה ממש לא מעניין אותי מה אתה חושב, אבל נו. שיהיה.

אל תתפסי לקטנות

במונח "פרחה" התכוונתי לאותו תת-טיפוס אמריקני רקוב, מה שנקרא White Trash (זבל לבן), שמחדיר לעולם באופן ברוטלי (בתהליך הקרוי בפי רבים "אמריקניזציה") תרבות נבובה וחסרת-מהות, המאדירה את המראה על פני הנפש, את החומר על פני הרוח. מרי קייט ואשלי אולסן הן ביטוי ממצה של הרעיון הזה, ולכך הייתה כוונתי. במונח "פרחה" לא התכוונתי לאותן נערות ישראליות פשוטות, שמקשיבות לאבי ביטר, מתות על המורדים ושאיכפת להן ממראן החיצוני בלבד. אני מקווה שהנקודה הובהרה לך.

|חיפושית| מה אתה חושב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה חושב שאתה יכול להשמיץ את התאומות. שתיהם יפות ומוכשרות לא רק אשלי
אז כדי לך להתחיל להרגע כי אני מתחילה להתחמם עליך ואני לא סובלת ילדים שמשמיצים את התאומות
1. שתיהם מוכשרות 2. שתיהם יפות ואם אתה לא קולט את זה אז אתה רק יכול לצאת מהפורום הזה. 1. ואם אתה חושב שהם סתם סתומות בלי שכל והם רק דואגות ללוק שלהם אז תעיתה בגדול כי אתה אפילו לא מגיע לקרסוליים שלהם. ורק שיהיה לך מובן אז אני מזהירה אותך שלא תתקרב יותר לפורום התאומות
2. אם אתה רוצה להיות בפורום לך לפורום אחר כי לפה אתה כבר לא שייך.

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

אוף
מה הקטע של אנשים לבוא לכאן, ולנסות לשכנע אנשים לא לאהוב את התאומות
אנחנו נמצאים כאן, כי אנחנו אוהבים את התאומות, ואני לא ממש מבינה למה נכנסת לכאן, אם אתה לא אוהב אותן? רק כדי לנסות לשכנע אותנו? או שאתה פשוט צריך צומי? אותנו הן מעניינות, ואנחנו נהנים לקרוא עליהן דברים, אנחנו לא חושבים שהן שמנות ובטח שלא פרחות! אם אתה חושב ככה, זאת זכותך, זו מדינה חופשית, ולכן גם לנו מותר לחשוב אחרת... אנחנו לא צריכים שיכנועים של אף אחד למה לא לאהוב אותן, אחרת לא היינו פה!! אני מדברת בשם עצמי, אבל אני חושבת שגם אחרים חושבים כמוני, לכן אני רושמת אנחנו. וחוץ מזה, מאיפה אתה יודע שהמראה החיצוני זה ממה שאכפת לנו? בגלל שאנחנו לא מכירים אתן אישית, הגעת לזה שאכפת לנו רק מהמראה החיצוני?? אז זהו, שלא! נכון, שאנחנו מכירים אותן רק מהטלויזיה, אבל אנחנו אוהבים אותן כפי שהן בטלויזיה, אין לנו כל כך דרך אחרת..וזו סיבה בהחלט מספיק טובה! כנראה שרק לך אכפת מהמראה החיצוני שלהן, אחרת לא היית מזכיר, חוזר ומצרף תמונה, ואפילו שתיים (!) שלהן!! אז בגלל שאין לי כוח להמשיך לכתוב לך, ובגלל שלא ממש מעניין אותי אם תחשוב אחרי זה אחרת עליהן, וכי אני יודעת שיש לך זכות לחשוב עליהן מה שאתה רוצה, אני רק אומרת לך גם לנו יש את הזכות הזאת, ואם היינו רוצים פורום של שיכנועים למה לא לאהוב אותן, היינו מקימים אחד כזה... אין לי מושג אם אתה בן או בת, אבל כתבתי בלשון זכר.

../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif שוב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שוב אחד שמשמיץ אץ התאומות
כבר היה פה אחד כזה ואני ירדתי עליו כל כך חזק שהוא לא הופיע שוב
מאיפה אתה חושב שיש לך את הזכות הנעלה להיכנס לפורום התאומות אולסן ולהשמיץ אותן
מאיפה לך הרעיון האבסורדישמותר לך להיכנס לפורום שלנו ולהתחיל לקלל ולהעליב את התאומות ואת מעריציהן
ובכך אני מדברת על ה"ויט טרש" ועל הפרחות הצעירות. זה פורום מעריצים
אני לא אומרת שאין לך זכות לבוא ולהגיד לנו שהתאומות רדודות, שמנות, מכוערות, מפגרות ושאר מני עלבונות חסרות טעם...
אנחנו פה כי אנחנו חושבים את ההפך... אנחנו חושבים שהן יפות עם או בלי איפור.. (וראינו אותן עם ובלי), שהן די חמודות, מצחיקות, משעשעות, יש להן סרטים חמודים שתמיד כיף לראות ושהאדם היחיד הרדוד פה...זה אתה
ולטובתך שלא תעז להיכנס לפה שוב ולהגיד שהתאומות הן וויט טרש כי הזבל היחיד שאי פעם נכנס לפורום הזה זה אתה
ואם שוב כן תיכנס לפה, אני אתפוס אותך ואשנה לך את הצורה עד כדי שתראה כמו היט טרש
(זבל מוכה
) שלום

למעלה