הינה הפתעות לא נעימות
שלום שמעון, יצא לי להתנסות בטלפון כמו שרכשת- Desire. גם אני שקלתי (בכובד ראש) לרכוש את ה Desire אך ברחתי כל עוד נפשי בי בגלל ההקלדה הרוויית טעויות במקלדת שלו- כלומר ההקלדה אינה וודאית ונטולת טעויות-הקלדה כמו באייפון או בסמסונג גלקסי i9000. כדי שההקלדה תתקבל כראוי, יש להקליד לאט ויחסית בתשומת לב רבה בכל נגיעת מסך. כמו כן, המסך של ה Desire לעומת השניים האחרונים מסנוור מבחינת השתקפות התאורה הסביבתית. האם הבחנת הכך בבדיקה שאוי ביצעת בחנות או איפושהו? כמו, כן, אני יכול להזהיר אותך מ"הפתעות" / ליקויים קריטיים שגיליתי בטלפון סמסונג גלקסי S i9000 שיש לי אתו בדיוק חודש ימים. הוא באמת טלפון טוב, מסך מעולה(!), ההקלדה וודאית ונטולת טעויות הקלדה (בהשוואה לדזייר), הוא זריז כמו שד, וקל משקל אבל... בגלל 3 הליקויים שבו המפורטים מטה (שמשום מה אף משווק לא יספר לך) אני צריך להחליף אותו (ובלב כבד מאוד): 1. בהערות שלצד איש הקשר הגבילו את הטקסט שאפשר להכניס לכ- 200 מילים בלבד (1,000 תווים בדיוק)!!! זה אומר שלא נוכל לרשום את כל המידע שנרצה על כל איש. לדוגמא: תמצית סיכום שיחות טלפון ו/או פגישות, מחירונים, שעות פתיחת העסק, פרטים מיוחדים ועוד. 2. אם לא די בפאשלה הנ"ל, אם כתבת לדוגמא 20-30 שורות קצרות, וברצונך להגיע לנקודה מסוימת בטקסט שכתבת לצורך עריכה/תיקון, המסך קופץ לסוף או לתחילת הטקס בכל פעם מחדש כאשר תנסה להגיע לנקודה מסוימת בקטע טקס, והוא יאפשר גישה לאחר שהתיש אותך "מעט". גילתי כי תופעות אלו קיימות גם בהערות שבאירוע בלוח השנה וגם בישום "פתקים"- כשרוצים לכתוב איזשהו תזכיר או כל טקסט ארוך אחר (ב"פתקים" הטקסט מוגבל לכ-300 מילים, 1,500 תווים בדיוק). 3. תוכנת הסנכרון הייעודית הנקראת "קיס" של סמסונג לא פועלת כראוי: א. התוכנה "כבדה" מאוד ובקושי זזה (ויש לי מחשב חזק). ב. בניסיון סנכרון, התוכנה לא סנכרנה את כל המידע באנשי הקשר. ג. השדה בו מוצג תוכן ההערות של איש הקשר יכול להציג שורה אחת בלבד. גלילת שדה זה, מעלה או מטה, תציג תמיד רק שורה אחת. ממש לא ברור איך שחררו טלפון כל כך משוכלל ומתקדם אבל עם ליקויים כאלה. היש לך גלגל הצלה??????? אה, כן עוד משהו. הינה עוד משהו "בקטנה" שמשווקי הטלפון SAMSUNG Galaxy S לא שמחים לספר לקונים הפוטנציאלים: הרדיו המובנה הוא אמנם FM אך איכות הצליל ירודה (בלשון המעטה) מהסיבה שהרדיו פועל בשיטת Mono כמו לפני 50 שנה (ולא סטריאו). זו לא בדיחה תבדוק! שלכם, רובין.