לפני ניתוח ונעליים

taliy3

New member
לפני ניתוח ונעליים

שלום לכולם
אני חדשה בפורום ונמצאת כעת לאחר 4 גיבוסים בבית חולים נהריה ,
בעוד שבועיים ניתוח בשני הרגליים ולאחר מכן נעליים ,
אבקש את עזרתכם , האם הניתוח מסוכן ? האם נעלי אלפא שהרופא אמר לי לרכוש טובות ?
התינוקת שלי בת 3 שבועות ואני מאוד פוחדת מכל שלב

פרלמנים

New member
ברוכים הבאים

איפה אתם קונים את הנעליים? אלפא פלקס נחשבות לטובות מאוד, חשוב שיתאימו לכם מידה נכונה ושיסבירו לכם כיצד להשתמש.
לגבי הניתוח, הוא אינו מסובך, ומהיר מאוד. ברוב בתי החולים עושים הרדמה מקומית או ספינלית, ובמקרים פחות שכיחים, עושים גם הרדמה כללית קצרה.
לבן שלי, שעבר את הניתוח בגיל חמישה שבועות, עשו את הניתוחון בבי"ח שניידר, וסיימו אחרי 14 דקות... אז יכולתי לראות אותו ולהניק אותו, בצהריים כבר השתחררנו.
אני מצרפת לך קישור לכל מיני סיפורים של הורים אחרי הניתוח
מי הרופא המטפל?
ג'סיקה

taliy3

New member
פרלמנים

היי ג'סיקה תודה על תשובתך , את הנעליים אמרו לנו לרכוש בחנות שבבית החולים בנהריה במחיר של 2200ש"ח ,
הרופא הוא דוקטור שטייקר אני לא מכירה אותו רק מתהליך הגבס

פרלמנים

New member
הי, ערב טוב

דברי עם מיכאל אלכסנדר מ"סטרייד" אורטופדיה. יש להם סניפים בצפון והוא ייתן לך את כל ההסברים הנדרשים בנוגע לנעליים, בסבלנות רבה רבה 04-6619040

נועית37

New member
ברוכים הבאים

ערב טוב,

הניתוח - נחשב ניתוחון פשוט ומהיר. יואב שלי עבר את הניתוח בגיל מאוחר יותר - 7 חודשים.

מה שהיה קשה זה הצום שלפני ולהיות מחוץ לחדר בזמן הפעולה.

מעבר לזה - הוא יצא מהר מאד (למרות שלנו זה היה נחשב נצח) וישר הנקתי אותו. כעבור 3 שעות השתחררנו הביתה.

הלילה אחרי הניתוח הוא לא פשוט, יש בכי ולא כל כך נעים - שום דבר שאקמולי לא יכול לפתור.

אנחנו משתמשים בג'ון מיטשל - ממליצה מאד הן על הנעליים והן על השירות.

בהצלחה,

נועה

taliy3

New member
נועית 37

תודה רבה על תשובתך , לגבי הנעליים האם יש אפשרות לרכוש אותם בארץ ולא בארה"ב ?

rc2eh

New member
לטלי היקרה!

את הנעליים ניתן לרכוש רק בחו"ל, אבל זה תהליך כ"כ פשוט וקל, שולחים לחברה או מייל או פקס של מידת הנעליים שהרופא ימלא לכם.
כתובת שלכם וטלפון, תוך 3-4 ימים שליח מגיע אליכם הביתה עם ההזמנה (הנעליים). ואין על השירות שלהם!
יש אחריות לי לדוגמא נשבר המוט ושלחו לי חדש בחינם תוך 3 ימים. עד הבית. הנעליים קלילות ונוחות, פתוחות כמו סנדלים. ממש מתוק.
בקיצור, ממליצה בחום.
בהצלחה!

למעלה