לפני ניתוח

לפני ניתוח

היי לכולם.
ביום ראשון ה3 לפרבואר אני אמורה לעבור נתוח שרוול במדיקל סנטר עם הרופא מנתח שוורץ, דרך כללית פלטינום, יש משהו כאן שעבר אצלו ניתוח? אפשר לקבל קצת תגובות? אני מודה לכם מראש.. אם כן גם רציתי לדעת איך שילמתם במדיקל סנטר? ביום של הניתוח? מזומן? איך זה הולך. עד שהרופא לא מעביר את התופס ומקבלים אישור, במדיקל לא רוצים לתת לי תשובה. אשמח לשמוע ממשהו שיש לו פלטינום בכללית.

גברת ע

New member
היי

אני לא נותחתי במדיקל ע"י דר' שוורץ אלא באסותא אבל גם אני בכללית פלטינום ואני משארת שהפרוצדורה אותו דבר או לפחות דומה.

אני הייתי צריכה להגיע כשלוש שעות לפני הניתוח למשרד הקבלה שם לקחו כרטיס אשראי לביטחון, פתחו לי תיק הכינו מדבקות ושלחו אותי למחלקה.
ביום השחרור הייתי צריכה לעבור בקבלה ובעצם לסגור את החשבון ואז חייבו אותי על כ18000 ש"ח , בשלב הזה ניתן גם להשאיר שיק, שזה מה שאני עשיתי , השארתי שיק דחוי ל60 יום ועד שהשיק נפרע כבר קיבלתי את הכסף מהכללית.
מבחינת שאר השאלות של הטופס והאישור והכל אני לא כלכך יודעת לענות לך כי את זה עשתה המזכירה/אחות של הרופא אצלו נותחתי והיא דאגה להכל.

המון בהמצלחה בניתוח!

מגי63

New member
אלחנדרה, היי.

אני נותחתי במדיקל (ניתוח טבעת). שילמתי מייד, בכרטיס אשראי. אני חברה בכללית, ויש לי פלטינום... מס' חשבון....

למעלה