לפני פטירת הפורום

dudester

New member
לפני פטירת הפורום

אני מוכרח לציין שהבחור שהמליץ פה על phat phunktion - אתה ענק. זה נכנס לרשימת המתנה שלי והיום סופסוף זכיתי להאזין - תענוג! מנגינות והרמוניות חכמות, גרוב לפרצוף - ממש נהניתי מכל שנייה.

wildturkey

New member
כן מה קורה פה?

הפורום פשוט מת. דווקא כשיש התעוררות של הפ'אנק בארץ. אין הופעות אין ביקורות דיסקים משהו מישהו?

dudester

New member
האמת שחיכיתי לתגובות על ההשקה של התפוחים

מה היה מאכזב??...

H A J Y

New member
מאכזב? ממש לא..

היה ממש טוב,הם נתנו סט של איזה שעתיים וחצי, את האירוח של שלמה בר פחות אהבתי, האירוח של יאיר ניצני היא ממש מגניב...היה גם חימום ממש מגניב של להקה שלא הכרתי לפני זה - Hoodska Explousive.. מה איתך איך היה בratm?

dudester

New member
לא ישנתי 40 שעות אחרי זה :)

היה ענק. שני חברים שלי היו בתפוחים וגם אמרו שיאיר ניצני היה גדול מהחיים. הודסקא גדולים, קנה את הדיסק הכפול והמצוין.

wildturkey

New member
כן הודסקא גדולים

הדיסק איכותי וההופעות ממש כיפיות. גם האלה בימי שישי בצהריים

parnar

New member
לא התלהבתי כל כך מהם

חסר להם הרבה אנרגיה על הבמה, וזה רק אני או שלא הרגישו את הגיטרה של הלהקה בסאונד

CAB2

New member
היה אדיר!

שלמה בר היה ענק! יאיר ניצני היה מעולה! והעיבודים לדיסק שאני חורש עליו מהיום שיצא ולטעמי מסכם את השניים הראשונים בצורה מדהימה, היו מצוינים! ביאסו אותי ההרכב שהיה בהתחלה, כבר יצא לי לראות אותם באיזה גיג הזוי איפשהו וגם אז, מרגיש קצת ילדותי, קצת יצאו מוקדם מדי מחדר החזרות והרבה חוזר על עצמו. סוג של גימיק שלא באמת מתפתח, בלי דינמיקה בין הנגנים - בעיקר להרעיש ולצעוק, קצת הרגיש לי שזה בא במקום המוזיקה כדי שלא ישמעו שהיא חוזרת על עצמה. אבל זה רק אני.

למעלה