לפני ראיון שכר עם HR
שלום
אני בשלבי ראיונות אחרונים לחברה בתחום החקלאי בNSW באזור Duboo.
השבוע יש לי ראיון אחרון עם הHR ואני מנסה להבין מה צריכות להיות הדרישות שכר שלי.
הם מצפים ממני להגר ולכן אני מניח שנהיה תושבי קבע (אני יודע שיש לכך השפעה על מיסוי החזרים וכו...).
אנחנו משפחה עם 2 ילדים קטנים מתחת לגיל 4 ולפי מה שראתי הגנים יקרים מאוד.
לאישתי אני מניח יקח זמן עד שתוכל להתחיל לעבוד ולכן אנו צריכים להתקיים ע"ב המכורת שלי בלבד למשך חצי שנה אני מניח (צריכה לעבור מבחנים של משרד הבריאות פרארפואיים).
ברוב האתרים (חיפשתי בglassdoor ודומיהם) לא מופיעים כמעט בכלל תפקידים בחקלאות ואם כן הם שונים בתכלית משלי.
לפי פוסטים שפורסמו אנו זקוקים לכ6000$ נטו בחודש (1000$ קניות אוכל וכו בחודש? באמת? או שזוהי הערכה גבוהה) כלומר כ100,000 בשנה (ומה זה Superannuation במחשבון שהוא 9.5%?)
אז האם דרישת שכר של 90-100 בשנה לגיטימית? או גבוהה מידי?
טוב חפרתי, מקווה לתשובה מועילה
תודה מראש
שלום
אני בשלבי ראיונות אחרונים לחברה בתחום החקלאי בNSW באזור Duboo.
השבוע יש לי ראיון אחרון עם הHR ואני מנסה להבין מה צריכות להיות הדרישות שכר שלי.
הם מצפים ממני להגר ולכן אני מניח שנהיה תושבי קבע (אני יודע שיש לכך השפעה על מיסוי החזרים וכו...).
אנחנו משפחה עם 2 ילדים קטנים מתחת לגיל 4 ולפי מה שראתי הגנים יקרים מאוד.
לאישתי אני מניח יקח זמן עד שתוכל להתחיל לעבוד ולכן אנו צריכים להתקיים ע"ב המכורת שלי בלבד למשך חצי שנה אני מניח (צריכה לעבור מבחנים של משרד הבריאות פרארפואיים).
ברוב האתרים (חיפשתי בglassdoor ודומיהם) לא מופיעים כמעט בכלל תפקידים בחקלאות ואם כן הם שונים בתכלית משלי.
לפי פוסטים שפורסמו אנו זקוקים לכ6000$ נטו בחודש (1000$ קניות אוכל וכו בחודש? באמת? או שזוהי הערכה גבוהה) כלומר כ100,000 בשנה (ומה זה Superannuation במחשבון שהוא 9.5%?)
אז האם דרישת שכר של 90-100 בשנה לגיטימית? או גבוהה מידי?
טוב חפרתי, מקווה לתשובה מועילה
תודה מראש