לפני רכישה

ק ס ט ל

New member
לפני רכישה

אני מנהל (אני רק מתחיל,סביר שלא שמעתם עליי) שירות SMS שמכריח אותי כל יום לשבת 7 שעות על המחשב,לצאת,ולחפש חומר. אבי הציע שאני אקנה לפטופ. לפטופ זה י-ק-ר עבורי. מצאתי פאלם של HP iPAQ rx1950 Pocket PC,במחיר שמתאים עבורי!! ועכשיו לעיקר-מחשב כף יד-פאלם יכול להתחבר לרשת גם בלי נקודות חיבור? זאת אומרת,שאני בלימודים,אני אחפש חומר.. והרי בבתי ספר (לפחות אצלי ) אין חיבורים למחשבי כף יד. זקוק לתשובה מיידית,כמעט סגרו את העסקה הזאת. אני הולך להקפיץ,סלחו לי.

ק ס ט ל

New member
קראתי למטה,

מערכת ההפעלה לא קשורה לשום חברה סלולרית.. אז מה עושים?

AYELET1

New member
ואגב, יש מכשירי פאלם ופוקט משולבי

סלולאר למרות שלא חייבים אותם על מנת לגלוש. מספיק טלפון מתאים. יש מכשירי פאלם עם BT ויש בלי. אבל ה-BT והגלישה קשורים קשר הדוק לטלפון מתאים (שגם לו יש BT)

AYELET1

New member
מה אתה מקפיץ?

תיאלנדי?
אפשר קצת בבפיתה בבקשה?... דווקא שמענו עליך לא מפסיקים לדבר על המנהל החדש איזה מוצלח הוא... ולענייננו: מה שאתה מדבר עליו זה פוקט ולא פאלם כאן פורום פוקט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=92 אפשר להתחבר עם המכשיר שציינתת באופן אלחוטי אבל לשם כך עליך ליהיות במקום שיש בו גישה כזוו (מה שקרוי HOT SPOT) וצריכה ליהיות לך גישה להוט ספוט (יש מקומות שאינם מאפפשרים גישה חופשית). ניתן להיכנס גם עם הפוקט באופן אל חוטי בעזרת טלפון סלולארי מתאים (לא כל טלפון מתאים, וזה כרוך בתשלום). המקומות לגלישה לא תמיד זמינים באופן נוח לדפדפן שבמחשב כף יד ולא תמיד נצפים היטב בפוקט (ובפאלם). נסה קודם לראות ואף לעבוד בפועל עם האתר במחשב כף יד

ק ס ט ל

New member
תודה אבל מה זה?

" דווקא שמענו עליך לא מפסיקים לדבר על המנהל החדש איזה מוצלח הוא... "

Ran sch

New member
7 שעות מול מחשב...

תאמין לי - אתה לא מחפש פאלם גם פאלם וגם פוקט עושים הרבה דברים... אבל ככל שהפעולה שאתה רוצה לבצע יותר מסובכת ודורשת יותר זמן ע"ג מחשב רגיל היא תהיה הרבה הרבה הרבה יותר מסובכת ותדרוש המון זמן בפאלם. הייתי מהמר ששום מחשב כף יד זה לא מה שאתה מחפש. תמצא איהז לפטוף טוף יד שניה ותתחדש. (עלול אפילו לצאת מעט יותר זול בסוף)

למעלה