לפני שאני אשכח שוב.. התפקדות אוגוסט

לפני שאני אשכח שוב.. התפקדות אוגוסט../images/Emo176.gif

אבל כולם לענות! שם: שיר החודש: שיר החודש של קין: תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש: איך עבר יולי? דבר טוב שקרה בחודש שחלף: דבר רע שקרה בחודש שחלף: תוכניות/ציפיות לאוגוסט: תמונה: מסר לאומה:

לא ראיתי את השרשור ../images/Emo12.gif

שם: גיתי(ת)
שיר החודש: הממממממממממממממממממ לא שמעתי מוזיקה בשלושת השבועות, אז אין ממש שיר החודש של קין: האמת שרציתי לומר שכלום, כי מאז לבנון אני ממש שונאת אותם (במיוחד אחרי הראיון עם טום היום, מניאק.) ולא הקשבתי להם באמת כבר כמה חודשים, לא מלעשות חרם דווקא אלא פשוט לא היה בא לי עליהם ברמות סלידה עמוקות, ואז פתאום בסוף של הסרט he's just not that into you, שזה חרא של סרט אגב, היה רמיקס של SOWK והוא היה כל כך מדהים! ומפתיע גם, כי לא ציפיתי, שפתאום נזכרתי קצת למה אני אהבתי אותם כל כך. אז אחרי החפירה- אני הולכת על SOWK. תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש: תכנית החודש- עשיתי מרתון פיפ שואו עם דיוויד מיטשל, תכנית קורעת
איך עבר יולי? חודש אחרון בבית ספר.. לא משהו
דבר טוב שקרה בחודש שחלף: קניתי WII
דבר רע שקרה בחודש שחלף: עזבתי את לונדון
תוכניות/ציפיות לאוגוסט: מפגש פורום יאי! תמונה: אין לי כח
מסר לאומה: עקרונית אני אוהבת את קין, אבל כל פעם שאני חושבת על הציטוטים שהם אומרים על ההופעה בלבנון אני כל כך שונאת אותם שאני לא יודעת מה יהיה העתיד שלי בתור מנהלת הפורום הזה ובכלל. רציני. נכון לעכשיו אני מתמודדת עם זה שאני משתדלת לא לחשוב על זה. הדחקה.

אני ../images/Emo13.gif

שם: קארין. שיר החודש: אבא- אביתר בנאי. שם מדהים! שיר החודש של קין: לא יודעת, אין אחד ספציפי שחרשתי עליו כל החודש או בכלל.. תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש: סרט- "הליצן הראשון".. סרט יפייפה, רק חבל שלא יכולתי לראות את כולו
הא ושידורי המכביה והאליפות העולם בשחיה חחחחח איך עבר יולי? כייף! דבר טוב שקרה בחודש שחלף: אין יותר בגרויות, קורס מת"נים, וחופש! דבר רע שקרה בחודש שחלף: 'מיטב'.. עלק מתגייסים לשירותך
תוכניות/ציפיות לאוגוסט: פסיכומטרי?
מסר לאומה: אוףףףףף

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo195.gif

שם:שגית שיר החודש:crash kings - saving grace שיר החודש של קין:אטלנטיק תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש:עידן הקרח איך עבר יולי?מהר דבר טוב שקרה בחודש שחלף:עבדתי הרבה דבר רע שקרה בחודש שחלף:עבדתי הרבה תוכניות/ציפיות לאוגוסט:לעבוד עוד קצת , קייזר !!!!! ומפגש ^^ תמונה:חחח מסר לאומה:קיבלתי צו ראשון אעעע

galoosh33

New member
היייייייייייייייייי (תפוז מפגר)

שם: גל שיר החודש: The Gossip - Pop Goes the World שיר החודש של קין: \ תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש: BIGGEST LOSER!! איך עבר יולי? כיף!! איך כבר אוגוסט?? ועוד אמצע אוגוסט.. שיו הזמן טס וזה נוראיייי. :( דבר טוב שקרה בחודש שחלף:חו"ל וסתם היה כיף דבר רע שקרה בחודש שחלף: החום, וזה שקיבלתי 76 באינפי 2 אז אני צריכה לגשת שוב ולעשות את כל החרישה הזאת מחדש תוכניות/ציפיות לאוגוסט: הוא עוד שנייה נגמר, אוף
לאדעת תמונה: מסר לאומה: היייייייייייייייייייייי

את עושה אינפי? ../images/Emo2.gif

יו שכחתי שאת עושה תואר או משהו לא? גאד אני חייבת לדבר איתך! אבל מה רע ב76!?

galoosh33

New member
עשיתי...

ו-76 לכשעצמו זה לא כזה נורא, אבל אני כן מרגישה שהגעתי כבר לרמה שאני יודעת את החומר ברמה של איזה 90 אז אני אנסה לשפר קצת (בשביל ההרגשה הטובה..). וממש אין לך מה לחשוש, את בטוח תצליחי! ויהיה לך ממש כיף! ירושלים זה קצת כמו לונדון

NothingInMyWay

New member
אלוהה!

שנים שלא ביקרתי בפורום,ולכן אני בספק אם מישהו בכלל זוכר את ביקוריי החלושים והרנדומליים בו בעבר. לכן אני אשמח אם מישהו יעשה לי קטצ' אפ ויועיל בטובו לעדכן אותי במעט על מצב קין בחודשים האחרונים (שמעתי שהם הופיעו בפסטיבל אוקסיג'ן
) שם:גל. שיר החודש:The last of the english roses של פיט(ר) דוהרטי
שיר החודש של קין:Bend&Break אהובי תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש:האדמה הטובה\פרל ס. בק (ספר מומלץ),מחוברות(התמכרתי.ואני לא מאוהבי הריאליטי) איך עבר יולי?רגיל:-\ דבר טוב שקרה בחודש שחלף:כלום דבר רע שקרה בחודש שחלף:דיכאון תוכניות/ציפיות לאוגוסט:פסטיבל פלאפון (הקייזר צ'יפס אעעעעעעעעעע) תחזיקו אצבעות שאלך מסר לאומה:כוונו ציפיות כמה שיותר גבוה,ואל תתנו לסביבה לדכא אתכם.

galoosh33

New member
../images/Emo140.gif

הדבר העיקרי עם קין היה שהם הופיעו בפסטיבל בלבנון אבל לא הגיעו לכאן, דבר שהעלה את חמת הפורום
תגידי, יש לך מושג מה הקטע של הקליפ (the last of the english roses)? יאענו, מה נסגר עם הנשיקה הזאת בסוף..

NothingInMyWay

New member
../images/Emo46.gif

מהההההה? הם הופיעו בלבנון?! נו וואי, הם לא יכלו לפנות יום אחד ולהזיז את התחת שלהם מס' קילומטרים אלינו?
זה בטח בגלל שריצ'רד הוא פרו-ערבי וואנבי רודף צדק. ונראה אותו מכחיש את זה. אני ממש מאוכזבת.... האמת שגם אני לא הבנתי את הנשיקה הגאה בסוף.. אבל היי, זה פיט דוהרטי! כל הקסם שלו הוא היותו מוזר ומסתורי

CrazyPenguin

New member
איים באק פיפול../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל מוסרי
שיר החודש: No digas nada- Rincon de luz
שיר החודש של קין: Somewhere only we know. התאהבות מחדש..
תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש: חחחח מצלצלים בעירום! בפולין היה את זה! כל תשובה נכונה היא הורידה עוד חלק. זה היה שיא המצחיק....
איך עבר יולי? אני יודעת....? בסדר
דבר טוב שקרה בחודש שחלף: פפפפפווווווולללללליייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דבר רע שקרה בחודש שחלף: כנראה שכל המשלחת שלנו חזרה עם שפעת החזירים...גם אני... מה שאומר שאולי לא אבוא למפגש פורום ואבלה את שארית החופש בבית... :(
תוכניות/ציפיות לאוגוסט: לצאת מהבית!
תמונה: עוד לא העלתי תמונות מפולין, כשאעלה אוסיף בהודעה נפרדת... ביינתיים קחו תמונה של בנחמין ההורס...
מסר לאומה: פולנים הם סקסים אש!!!!!!!!!!
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

וואו, כמה זמן לא הייתי פה.. =/

שם: נעם שיר החודש: 21Guns / Green Day שיר החודש של קין: וואלה לא יודעת. שיהיה Love Is the End תכנית/סרט/ספר/מהשזהלאיהיה החודש: על הילד של ניק הורבי (למרות שעוד לא סיימתי אותו) איך עבר יולי? עייף. דבר טוב שקרה בחודש שחלף: אם הייתה לי בכלל יכולת לחשוב אולי הייתי נזכרת במשהו. דבר רע שקרה בחודש שחלף: כרגיל צבא? תוכניות/ציפיות לאוגוסט: הוא עוד שנייה נגמר, ככה שאין יותר מדי כאלו. גם בהתחלה לא היו. תמונה: מסר לאומה: אני רוצה ללכת לישון ולהתעורר עוד שנה, 4 חודשים ו-23 ימים.

למעלה