לפני שאני מפרסמת כאן ספרים

I Was Hoping

New member
לפני שאני מפרסמת כאן ספרים

אני מקווה שזה בסדר אם אשאל כאן שאלה טכנית. אם לא - אבין אם אמחק. איך אתם מנהלים את המכירות? נגיד שמישהו רוצה ספר מכם - קודם הוא שולח לכם את הכסף ורק אחר כך שולחים לו את הספר, או איך? אשמח למדריכון קצר. תודה, ושוב - סליחה מראש, הילה

JANSTER

New member
יש לך אפשרות כזאת:

יש בדואר משלוח גוביינא , זה אומר שאת שולחת ספר ורק אחרי שמשולם הכסף בדואר הקונה מקבל את הספר והכסף נשלח אלייך זה נראה לי הפתרון הכי נוח אני לא יודע כמה עמלה הם לוקחים אם בכלל תצטרכי לברר את זה בהצלחה!

sevron

New member
אני שולח את הספר

הקונה שולח צ'ק לא מחכה לצ'ק כדי לשלוח הספר נותן אמון בקונה עד היום לא קרה שלא נשלח צ'ק כשנותנים במישהו אמון הוא/היא לא יאכזב!!!

madmax10

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo201.gifהיי מכרתי על בסיס אמון בל

אחרי שיוצרים קשר ראשוני מעבירם מיילים ומספרי טלפון באותו יום אחד שולח לשני או אם מסכמים אחרת טוב לקחת כתובת שם מלא וטלפון בהצלחהההההההההההההה

חול1

New member
בתחילה שלחתי ספרים וקיבלתי כסף אח"כ

היו פעמים ששלחתי את הספר ולצערי לא הגיע צ'ק...אז כיום אני מקבל קודם את הצ'ק ואח"כ שולח ספרים.

Spread

New member
צודק!! קרה לי אותו הדבר!! ../images/Emo10.gif

או פנים מול פנים ואם בדואר אז הכסף קודם.. רדפתי אחרי 40 שקל מסכנים חודשיים, אנרגיה מיותרת.. בסוף גם לא קיבלתי אותם. חבל שזה קורה...

madmax10

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifSPREAD אני מציע שתפרסם את שמו

שלא יהרסו אמינות ויחס טוב בין אנשים באתר הזה!!!!!!!!!

kkarinn

New member
אני מחכה קודם לכסף

ואז שולחת את הספר. כי כמו שכתוב פה, יש מקרים שאנשים לא קיבלו את הכסף. היה מקרה אחד ששלחתי במקביל, לפני קבלת הכסף, אבל זה בגלל שמנהל האתר קנה ממני ספר. וכמובן שעדיף אם ניתן לעשות זאת פנים מול פנים. בהצלחה

I Was Hoping

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

אני שמחה ששאלתי. אני חושבת שקודם אחכה לכסף, ואחר כך אשלח את הספר. אעלה את הרשימה שלי היום או מחר, אני מקווה שתאהבו

למעלה