לפני שאני משקיע אלפים - פרסום על שלטי חוצות

abiyoNLP

New member
לפני שאני משקיע אלפים - פרסום על שלטי חוצות

שלום לכם, אני עוסק בתחום הכושר וההרזיה,
ובזמן המאוד קרוב אני מתכוון לצאת בקמפיין
...בפעם שעברה עשיתי שלט חוצות יחיד,
באזור הטיילת בבת ים - 120-180 זה היה
הגודל, וזה היה כישלון מוחלט.

כמובן שיכול להיות שהעיצוב היה לא טוב,
המיקום, זה שזה היה שלט בודד.. השאלה
איך אני משפר את זה לקמפיין הנוכחי?

אני מתכנן לעשות 6 שלטים, יש לכם המלצות
שיעזרו לי?

תודה!

צריך לחשוב על אלטרנטיבות, תלוי בתקציב...

הפרסום, אם השלט לא השיג תוצאות, יתכן שיש סיבות הגיוניות מדוע,
אבל לדעתי כעיקרון בתקציב קטן יחסית, עדיף להשקיע בפרסום ברדיו האזור.
בהצלחה

indivi

New member
קמפיין יוטיוב

היי,
האם חשבת על הפקת סרטון והפצתו בקמפיין יוטיוב.
העלויות יצאו הרבה יותר זולות והחשיפה? מאות אלפי גולשים ביום!
אשמח לתת ייעוץ והכוונה :)
צחי.
054-4675772

IKMarketing

New member
אפשרויות פרסום

היי,

אני סבור שמוצר מתחום הבריאות והכושר פחות מתאים לפרסום באמצעות שלט חוצות. המסר במוצרים מסוג אלו הרבה יותר מורכב ועובר בצורה חלקית בלבד באמצעות השלט. בנוסף - שלטי חוצות לא ניתנים לפילוחים כגון מגדר (גברים ונשים) ואני מאמין שהמוצר שלך פונה יותר לקהל יעד נשי.

חלופות אפשריות הן מידיות הניתנות לפילוח ומתאימות יותר עבור קהל היעד שלך (כגון פרסום על גבי כוסות המופצות בחינם למשרדים שעושה חברת FREECUPSׂ )

גם קמפיין יחסי ציבור יכול לבוא בחשבון בתקציב כזה.

אשמח לעזור.

בברכה,

איציק קמיליאן
03-5755135
0507-345322

zani1

New member
לפני שאני משקיע אלפים

אני מתעסקת בתחום המזון הבריא,
גם אני הלכתי על שלטי חוצות שלא הביאו לי תוצאות
בסוף החלטתי לך ללכת על קמפיין יחסי ציבור בעלות נמוכה יחסית, שהביאו לי תוצאות נחמדות
בהצלחה

מליס123

New member
כמה רעיונות אפשריים

לדעתי, עלות פרסום בשלטי חוצות היא מטורפת, ויש אלטרנטיבות הרבה יותר יעילות וזולות.
כשאתה חברה גדולה עם תקציב של מיליונים לקמפיין, אפשר להוציא נתח מהתקציב על שלטי חוצות כדי לתמוך בשאר פלטפורמות הפרסום, אבל זה לא המצב במקרה הזה.
אז כמו שהציעו כאן, פרסום ברדיו האזורי יכול להיות דרך טובה לחשיפה, וגם קצת יחסי ציבור (תכתוב קצת מאמרים בנושא, טיפים, סיפורי הצלחה וכדומה - ושגר לעיתונות ולאתרי אינטרנט שעוסקים בתחום).
עוד אפשרות היא פרסום בפייסבוק. בתקציב של פרסום על שלט חוצות אפשר להריץ קמפיין בחשיפה גבוהה מאוד בפייסבוק, מה גם ששם יש לך את האפשרות לפלח את קהל היעד, כך שאתה לא מבזבז תקציב על קהל לא רלוונטי.

מקווה שעזרתי, ובהצלחה :)

מסכים עם איציק zani1 ומליס, יש אלטרנטיבות..

הרבה יותר מוצלחות ואפקטיביות להעברת מסרים אפקטיבית, סלקטיבית לקהלי יעד מוגדרים, בסגמנטציה (פילוח), ובגמישות הרבה יותר טובה מפרסום חוצות, כפי שפורטו.

KirilGitlin

New member
פרסום בתנועה

ממליץ לך לשקול פרסום אלטרנטיבי על גבי מוניות, מוניות שירות ואפילו רכבים... מחירים נוחים יותר, השפעה גדולה יותר.
תתעניין כאן:
www.pirsomoto.co.il

dal11

New member
פילוח קהל היעד מוביל לתוצאות טובות יותר

אני חושבת בהחלט ששילוט חוצות אינו מתאים לתקציב פרסום קטן, גם בגלל העליות הגבוהות שלו וגם עקב העובדה שהוא פונה לכולם ללא פילוח. גם לגבי שילוט בתנועה איני חושבת שזה מתאים למוצר שלך בגלל אותם סיבות
הייתי ממליצה לך לפלח את קהל היעד שלך ולפרסם נקודתי, בעיתונות שזו מדיה שמתאימה מאוד לי מתקציב הפרסום שלו הינו גבוה במיוחד,
לגבי המוצר שלך הייתי ממליצה לך לפנות לקהל הנשים במגזין לאישה לדוגמא- http://goo.gl/fkUCKk
או אפשר גם באתרי אינטרנט של נשים או מדורים של הורים כמו מדור בווינט- http://goo.gl/gFgbQW

בהצלחה

למעלה