לפני שאני מתחילה-קיבלתי את רשותה

לפני שאני מתחילה-קיבלתי את רשותה

של רוני בת אחותי- לספר את אשר עליה יסופר כאן ועתה. לפני 12 שנים וכמה ימים רוני הגיע אלינו מעולמות רחוקים, בכל יום הולדת אנחנו חוגגים ושמחים,יחד פוסעים אל השער החדש שעומד להפתח. כל השנים-כל שנה ושנה-אני -ליום ההולדת מתנה מכינה כשמגיעים ליום ההולדת ה-12 המנהג משתנה-הילדה כבר גדולה ואת המתנה-ביחד איתי-מכינה לולי אחותה הגדולה שבקרוב תהא בת 15 שנים בחרה לתפור בובה גדולה שאפשר לחבק. שלושה ימים לולי עבדה בלי הפסקה ולביתה חזרה עם בובה שבשתי ידיה הקטנות תפרה. מאז-רוני הקטנה רצתה להיות גדולה ובציפיה חיכתה להכין איתי משהו משל עצמה שלא תחשבו שלא עשינו כלום כל השנים-ועוד איך עשינו-כך התאמנו הילדות להיות מסוגלות לעבוד שלושה ימים רצופים כמעט ללא הפסקה. לפני זמן מה כששאלתי-רונה-מה אנחנו מכינים? ללא היסוס ענתה: "מובייל פיות" חייכתי ושאלתי-זו פנטזיית החלומות? חיוך מאוזן לאוזן ושאלה" "את חושבת שנוכל"? חייכתי שוב ואמרתי-בודאי אלי רוני השבוע הגיעה ושלושה ימים עבדה כמעט ללא הפוגה בחריצות ובשמחה והרי לפניכם התהליך וגם התוצאה מובייל של 12 פיות שמביאות ברכה בתמונה הראשונה רואים את הפיה ששמלתה אדומה

איזה פיות מדהימות../images/Emo70.gif

ואת דודה מדהימה
איזה כיף לרוני (ואיזה שם יפה שיש לה
) שיהיה לה המון מזל טוב! ותמסרי לה שהטעם שלה בצבעים פשוט מעולה

כפי שאתם מבינים רוני היא הפיה הכי

חשובה-כל ה-12 לה יעניקו מתנה שתלווה אותה בהמשך דרכה

anya2000

New member
המובייל מהמם.

רוני יכולה להיות גאה בעצמה. אני כל כך נהנת לקרוא את ההודעות של אורית, הן כמו סיפור קסום. תמשיכי לכתוב בבקשה :)

עינבלית

New member
מדהימה!

מזל טוב לרוני לבת המצווה, ול12 הפיות שזכו בה כנסיכה. אגב, אלו פיות ללא כנפיים או שנדמה לי?

למעלה