לפני שאני מתחיל לארוז את המזוודה

לפני שאני מתחיל לארוז את המזוודה

אני רוצה לספר לכם שאנחנו נוסעים בהרגשה טובה. הולכים להתפנן על הקטע. המון דלתות בינלאומיות כבר נפתחו לנו ואנחנו בדרך להשאיר שריטה חריפה על העולם. בשמיני לחודש תהיה לנו הופעה חיה ורועשת במועדון מדליק בהלסינקי ותחמם אותנו להקה פינית מגניבה וידועה בשם:Capenape d.j. שירה ארד תעשה מסיבת FREESTILE. בעשירי לחודש מופיעים בקדם הגמר ואם נכנסנו לגמר, נשיר יומיים אחרי זה באירוויזיון. מאחל לכם צפיה נעימה והמון אושר אשוב ב14/05/07

המון המון בהצלחה

תעשו את זה כמו גדולים! אתם יכולים ומסוגלים! וגם אם לא יהיה...תשארו גדולים לא פחות!

1mayush

New member
ב ה צ ל ח ה !!!

כמו שקובי לא אוז(אגב מה השם משפחה שלך?!) תעשו את זה כמו גדולים אתם מסוגלים וגם אם לא תיהיו גדולים לא פחות. מאחלת לכם המון המון המון ( וכו' וכו') בהצלחה!! אנחנו איתכם! וכמובן בהצלחה לשירה במסיבה!
תהנו הכי שאפשר ותשמרו על עצמכם! תעדכן אותנו ב14.5.07 איך היה מה היה וכל אלו
ואם יש לכם תמונות מהמצלמה האישית מכל הנסיעות שלכם שם תעבירו לפורום כמה

efraim teapacks

New member
ההיסטוריה בהתהוותה

קובי וטיפקס, המו------ן בהצלחה!!! אני מאמין שההופעות בהלסינקי ובכלל השהות שלכם שם יהפכו לאירוע היסטורי. אני מאושר ומצפה לתחרות בכליון עיניים... ודרך אגב, אתם חייבים לעשות מעשה ולצלם ולהקליט את ההופעה בהלסינקי בשמיני לחודש! בכל זאת, הופעה בינ"ל ראשונה של TEAPACKS במודל המשופר, המשוכלל והרענן של 2007 זה לא דבר שהולך ברגל... אתם חייבים את זה לעצמכם, לנו ולעולם! אוהב, אפי.

sunshiner

New member
בהצלחה קובי!!

באמת תשאירו על אירופה שריטה, זהו תפקידכם כאן באירוויזיון, תשאירו אותם עם פיות פעורים
תנו בראש והמון בהצלחה!! מקווה לראות אתכם גם בגמר!

טיפקסית

New member
העיקר זו החוויה

כמו שביג אם אמר ממש רגע לפני הקדם "אני יותר אוהב דרך". העיקר זה החוויה,והכי חשוב-תעשו חיים ותשמרו על עצמכם. בלי נדר אנחנו נעלה לגמר ובתקווה שזה יהיה ביחד עם בלגיה ואז בכלל מבחינתי זו תהיה החוויה הכי מדהימה. מי ייתן והשיר הטוב ביותר ינצח [אהמ ..אנחנו]. אם אנחנו לא עולים לגמר אז שיהיה בהצלחה לבלגיה- good luck belguim !

למעלה