לפני שאני מתפנה לפינטוזים פדופיליים.

דוVשה

New member
לפני שאני מתפנה לפינטוזים פדופיליים.

- האם גם אתם שמחים שיורד גשם?.
- נכון זה הכי קורע שכשיורדות כמה טיפות כבר אנשים מתלבשים בארוך?.
- מה יותר שווה, בחור בן 19, בחור בן 20 או בחור בן 23?.
- מי יהיה היום בהופעה בירושלים?
.
- אם יש לכם חלון, ובאה ממנו רוח, נכון זה מבאס ת'תחת שאוטמים את המרפסת מחוץ לחלון ועכשיו לאן הרוח תכנס?.
- נכון ריסון עצמי זה ממש חרא כשכל מה שבא לכם זה לא לרסן את עצמכם בשיט?.
- למה אנרכיה לא יכולה להתקיים מדיי פעם?. טוב היו שלום.

noosh

New member
אוף אין פה מדגישומטיק

מזל שזה קצר. - האם גם אתם שמחים שיורד גשם?. יו, אין לך מושג כמה. כאילו, אתמול הלכתי לישון והייתי בטוחה שיורד גשם וקפצתי מהמיטה ובסוף הסתבר שזה סתם אוטו בחניה
. והיום ירד וזה היה משמח!! הייתי בישיבה ושמענו טפטוף על החלון וזה היה כזה - יו!! אני אוהבת גשם!!! וזה גם מתאים עכשיו, עם בלו של ג'וני מיטשל, אני מקווה שיירד הרבה (רק לא בערב סוכות כי זה מביא מזל רע), ואז אני אוכל להקשיב לו. - נכון זה הכי קורע שכשיורדות כמה טיפות כבר אנשים מתלבשים בארוך?. האמת שאני מסוג האנשים כאלה, פשוט כי אני ממש מכורה לבגדי חורף... אבל כן, אין באמת טעם עכשיו (אמרה נועה, שיושבת רוב היום עם שני פליזים עליה, שאחד מהם מדרום אמריקה והוא כפול) - מה יותר שווה, בחור בן 19, בחור בן 20 או בחור בן 23?. אני חושבת שזה תלוי בבחור, לא? - מי יהיה היום בהופעה בירושלים? . הבלק אייד פיז? אין לי מושג. אבל אני רוצה ירושלים דאמיט
- אם יש לכם חלון, ובאה ממנו רוח, נכון זה מבאס ת'תחת שאוטמים את המרפסת מחוץ לחלון ועכשיו לאן הרוח תכנס?. כן, וואי, אני שונאת את החלון בחדר שלי כי הוא בקושי מכניס אוויר, ואני כלכך אוהבת חלונות (מצד שני, כשיש רוח בחורף וקר לי מדי אני מודה על זה שיכול היה להיות קר יותר) - נכון ריסון עצמי זה ממש חרא כשכל מה שבא לכם זה לא לרסן את עצמכם בשיט?. וואי. כלכך. כלכך. כלכך. נמאס לי מזה כבר. - למה אנרכיה לא יכולה להתקיים מדיי פעם?. כי הבלאגן יעשה לי מיגרנה.

רעוּת

New member
פינטוזים פדופילים,זה אומר לכתוב סיפור פסיכי?

- האם גם אתם שמחים שיורד גשם?. לא
- נכון זה הכי קורע שכשיורדות כמה טיפות כבר אנשים מתלבשים בארוך?. וואי זה כלכך מתאים לאמא שלי לעשות
- מה יותר שווה, בחור בן 19, בחור בן 20 או בחור בן 23?. השניים הראשונים צעירים מדי, ומי מבטיח לי שהשלישי שווה?? אה???? - מי יהיה היום בהופעה בירושלים? . בלק אייד פיז ושכמותם - אם יש לכם חלון, ובאה ממנו רוח, נכון זה מבאס ת'תחת שאוטמים את המרפסת מחוץ לחלון ועכשיו לאן הרוח תכנס?. אהא מה שתגידי |מגלגלעיניים| - נכון ריסון עצמי זה ממש חרא כשכל מה שבא לכם זה לא לרסן את עצמכם בשיט?. מה לעשות, לפעמים אין ברירה
חבל שלכולם יש את אותם בגדים חבל שאי אפשר ללכת ערומיםםםםםםםם אי אפשר אי אפשררררררר - למה אנרכיה לא יכולה להתקיים מדיי פעם?. כי זה לא הולך ככה
את לא יכולה שיום אחד תהיה אנרכיה, ואז יום אח"כ לא תהיה אנרכיה, ואז יומיים אח"כ שוב תהיה אנרכיה! מה זה פה, רפובליקת בננות?! אם יש אנרכיה אז יש אנרכיה, ואם אין אז אין, וזהו!

דוVשה

New member
נייט.

זה פשוט אומר שאני פדופילית. זה בטח ובטח לא אומר סיפורים עבורך.

../images/Emo218.gif

האם גם אתם שמחים שיורד גשם?.
רק כשהרבה זמן לא היה והיה לי זמן להתגעגע נכון זה הכי קורע שכשיורדות כמה טיפות כבר אנשים מתלבשים בארוך?.
רק בישראל. מה יותר שווה, בחור בן 19, בחור בן 20 או בחור בן 23?.
תלוי בבחור, אבל ממש ממש תלוי. ומצב רציני על 23 או בכלל כמה שיותר. מי יהיה היום בהופעה בירושלים? .
הייתי אמורה להיות בהופעה בת"א והבריזו לי, אבל היתי אתמול, גם בהופעה וגם בהצגה, מיהיהי
אם יש לכם חלון, ובאה ממנו רוח, נכון זה מבאס ת'תחת שאוטמים את המרפסת מחוץ לחלון ועכשיו לאן הרוח תכנס?.
לא קרה לי אבל, נשמע ככה.. נכון ריסון עצמי זה ממש חרא כשכל מה שבא לכם זה לא לרסן את עצמכם בשיט?.
אבל זה ממש עדיף לפעמים. למה אנרכיה לא יכולה להתקיים מדיי פעם?.
יכולה, בדברים הקטנים.

Bells For Her

New member
אוקיי

- האם גם אתם שמחים שיורד גשם? כן, אבל באופן מיוחד כשמגיע היורה. לפעמים גשם יכול להיות אחד הדברים המעצבנים. - נכון זה הכי קורע שכשיורדות כמה טיפות כבר אנשים מתלבשים בארוך? זה לא קורע, זה מטומטם. - מה יותר שווה, בחור בן 19, בחור בן 20 או בחור בן 23? 24
- מי יהיה היום בהופעה בירושלים? כנראה שאת. - אם יש לכם חלון, ובאה ממנו רוח, נכון זה מבאס ת'תחת שאוטמים את המרפסת מחוץ לחלון ועכשיו לאן הרוח תכנס? אוקיי. - נכון ריסון עצמי זה ממש חרא כשכל מה שבא לכם זה לא לרסן את עצמכם בשיט? אבל אם מה שבא לנו זה לא לרסן את עצמנו, אז למה לרסן? - למה אנרכיה לא יכולה להתקיים מדיי פעם? כי את חיה בחברה סגורה ושמרנית.

behappy

New member
אנרכיה לחמש דקות ולחזור לעבוד

- האם גם אתם שמחים שיורד גשם?. גשםםםםםם בוא רד כבר ענן נשבר כל הלילה גשם גשם בואאאא - נכון זה הכי קורע שכשיורדות כמה טיפות כבר אנשים מתלבשים בארוך?. זה קורע אך חמדמד=]] והכי יפה זה לראות איך אנשים נגנבים מהגשם הראשון כאילו לא ראו גשם בחיים שלהם
פעם הייתי באיזה אוטובוס בינעירוני ומתוך איזה חמסין ירד גשם וכולם כזה "יו, גשם" ומחיאות כפיים כאילו הגענו במטוס לישראל! - מה יותר שווה, בחור בן 19, בחור בן 20 או בחור בן 23?. שלושתם ביחד. - מי יהיה היום בהופעה בירושלים? . האאאאאאאאאאאאאאא צ'ק איט אאוט בייבה!!!!! דה איזראלי גירלס אר דה בסט! - אם יש לכם חלון, ובאה ממנו רוח, נכון זה מבאס ת'תחת שאוטמים את המרפסת מחוץ לחלון ועכשיו לאן הרוח תכנס?. בשביל זה עוברים לירושלים. ומשכנעים את כל הנוגעים בדבר. - נכון ריסון עצמי זה ממש חרא כשכל מה שבא לכם זה לא לרסן את עצמכם בשיט?. נכון!!!!!!!!!!!!!!11 וואי, איך רציתי היום לצווח פה ליד כולם באיזה חמש שנמאס לי והמחשב שונא אותי ושהכתבה שאני צריכה לכתוב תיגמר כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!! - למה אנרכיה לא יכולה להתקיים מדיי פעם?. אם אנרכיה אומרת שיער כחול להמונים אני בעד. אבל אנרכיה צריכה להתקיים בגבולות. ואז זה לא אנרכיה. בקיצור, זה בגלל שההיומן רייס מסוגל לעשות דברים איומים וזה לא נחמד. עכשיו התחלתי להרהר לי פילוסופית בדבר. קיפודית!!! מה עשית! אין לי זמן לזה! רובוטה!! צ'או במבינוס אדיוס מוצ'אצ'וס

למעלה