לפני שאני נוטשת סופית

לפני שאני נוטשת סופית

לא נפטרים ממני כל כך בקלות... שימו לב לידיעה הביזארית הבאה. תרדו בעמוד קצת עד שתגיעו לשלמה.

מגיקל

New member
חחחחחח...

אחרי כתבה מוזרה על סמי מיכאל, הגעתי לשלמה. מצחיק כמה אנשים מטומטמים לפעמים! דרך אגב, הרבה זמן לא נכמסתי לפורום, התגעגעתי... מגי

בוקר טוב מגי וכולם!

מה המצב?

אהבתיה

New member
לא לתת לשלמה להיכנס.....

אכן בדיחה! מה זה אמור להיות ?! ואם כבר שלמה החליט לטוס (כידוע לכולנו,יש לו פחד טיסה גדול במיוחד!) אז צריך לקבל אותו בברכה ! אני מוכנה שיבוא לשיר לי להעלאת המורל (אני אכן צריכה את זה!!!) נדיבה אני אה?

אני בטוח

ששלמה מאוד מעריך את זה שאת מאשרת לו להגיע אלייך. אני בטוח שהוא מחכה לפגישה בקוצר רוח, וכל מה שהוא עושה עכשיו זה לשבת בכסיסת ציפורניים עד שהוא יראה אותך. יותר מזה, הוא ברגע זה נוטש באכזריות את חברתו מיכל (ימח שמה!), ורץ לכיוונך. ברור שזה מה שהוא עושה.

אהבתיה

New member
כמובן שהוא מצפה לבואו אלי !

איזו שאלה!!! הוא ברגע זה ממש עוזב את כל עיסוקיו,זורק את החברה שלו לעזה (דרך אגב,ראיתי אותה כשהיא באה להופעה שלו בקיסריה הקיץ...וגם את הבת שלה!),קורא לכל (אבל לכל!!!!) הנגנים שלו (במיוחד לסינגולדה החמוד והמוכשר),קונה לי פרחים (אני שווה את זה לא?
ורצוי גם שוקולדים קטנים טעימים כאלה.....יאמי! ) וטס ישר לביתי לשיר לי....וואי איזה כיף לי! האמת היא (עכשיו ברצינות) שאני זקוקה לעידוד דחוף....אם תתעקשו ממש ממש אני אספר לכם למה...אבל לבינתיים אגיד שזה כלל המון
שגיא,אני רואה שאתה מנסה פה לנצח אותי עם הנשיקות אז....
לכולכם!!!!!!! נו,מספיק?!?! אם עוד פעם תעצבן אותי ככה (
) אני אעשה יותר!!!!

סליחה?????????

מה זאת אומרת לכולכם??? למה לא רק לי?? בגלל השטויות שלך עכשיו אני יעודד אותך בפרות
נראה אותך מתחרה בזה!

אהבתיה

New member
שלום לך שנקינאי ! ../images/Emo6.gif

מה נשמע?? על הנשיקות שלי (ועוד שיהיו רק בשבילך!) צריך לעבוד קשה..אבל בגלל שאתה נחמד הנה
רק בשבילך!!!! נו איך אני עכשיו?
אני רואה שעדי קצת מקנאה....אני מבטיחה לא לפגוע בקשר המיוחד שלכם (חס ושלום!) אז מה קורה איתכם באמת? מאיפה אתם מכירים ומי זה שמוליק?! סלחו לי על החטטנות אבל אני ילדה סקרנית! (אתם לא חייבים לענות אם לא בא לכם ...
) אני מבטיחה לא לעשות לחיילים שלי חיים קשים מדי (כמו שאמרתי,התפקיד הזה לא מתאים לי...החברים שלי צוחקים עלי כי אני טובה מדי ובחיים לא אסתדר בתור מכי"ת...
) אני גרה באור עקיבא (אותה אני נוהגת לכנות "חור עקיבא"...כי מאוד מאוד משעמם פה!!) ולמי שלא יודע,זה ליד קיסריה וחדרה.... שיהיה לכם ערב נהדר.....נתראה מחר !! ביי והמון אהבה, מורן

אהבתיה

New member
אה שכחתי משהו....

הייתי עצובה היום כי נכשלתי בטסט....
קצת עידוד בבקשה (ומשהו יותר טוב מהפרות ! באמת שגיא !!!!) ואם כבר הפרות,נראה אותך מתחרה במיצי
או בירוחם (תשאל את רוני,היא תסביר לך...)
ועדיין לא דיברתי על פיצי
נו נראה אותך עכשיו !!!

אז ככה:

1. רוני, הסבר מי זה ירוחם. 2.
שמתי לך את כל העידודים שמצאתי וגם כאלה שסתם מצאו חן בעיני וגם את זה
כי אותי זה תמיד מעודד. 3. עדי היתה חברתי הראשונה ואהבתי הראשונה בגיל 16. היא הספיקה לנטוש אותי מאז לטובת איזה שמוק מפגר, קרעה את ליבי וחתכה אותו לגזרים. לפני שנה בערך נפגשנו עוד פעם באיז בית קפה, והשלמנו והתחבקנו והתנשקנו ואמרנו זאת היתה טעות ובלה בלה בלה על הקטע הדביק, ומאז אנחנו החברים הכי טובים שיש. ישר לעשות מזה רומן, אה? 4. שמוליק הוא נוד נפוח שאמור לתקן את הטלויזיה של עדי, וכל פעם שהטלויזיה חוזרת מתיקון, הדפקט תוקן ובמקומו דפקט אחר. ובלי שום קשר הוא בן דוד שלה.

אהבתיה

New member
תודה על ההסבר המפורט! ../images/Emo9.gif

ועל כל הדברים החמודים והמעודדים !
אני מתה מעייפות אבל בכל זאת אמרתי נבוא לראות מה קורה כאן.... אז לפני שאני צונחת פה על המקלדת בתרדמה...לילה טוב לכולכם!!

מגיקל

New member
../images/Emo45.gif יהיה טוב...

בתור אחת שמכירה את הטסטרים (לפחות את הירושלמים...), לפחות זה יעודד אותך לדעת שלהיכשל בטסט זה לא אומר שאת לא יודעת לנהוג! יכול להיות שני דברים: 1. או שמי שהיה איתך היה בן, ואז גם אם שניכם נוהגים מעולה הוא יעביר אותו כי הוא בן, וגם אם שניכם לא יודעים לנהוג, הוא יעביר אותו... נחשו למה? 2. מי שהיה איתך הייתה בת, והמכנס שלה היה יותר צמוד משלך... בקיצור, טסטים ממש לא קובעים עד כמה את יודעת לנהוג!!! ואני מבטיחה לך שגם אם תעברי טסט עשירי, בסופו של דבר תשכחי את המספר, העיקר שיהיה לך רשיון, וזה יהיה מתישהו בזמן הקרוב...
זהו, ורק תזכרי שהמכונית
היא בית בעולם של קוקה קולה! מגי

אהבתיה

New member
תודה מגי !

האמת היא שזה שהיה איתי היה בן והוא אכן עבר....טוב מסכן,טסט חמישי שלו...
(לא עלינו!) אני יודעת שאני יודעת לנהוג ! אני רק מקווה להוציא רישיון בהקדם כי אני מתגייסת!!!!!!!!!!

היה פה שמח!!

חשבתי כבר לנטוש , הנה הגיעו חדשים. שלום לכולם למי שלא מכיר קוראים לי שיר. מה נפל על אלה מארה"ב (תאומים משהו?), מה יש לנתן זהבי מסמי מיכאל?? מעכשיו רוב הזמן בפורום שיר

שלום שיר. נעים מאוד

למרות שאת משום מה עוד לא קיבלתי אותי כחבר מן המניין בפורום.

אתה חבר וחצי

אבל לא היית פה מהימים הראשונים והתכוונתי רק למי שנשאר מהימים האלה. אתם רצויים מאוד ואתם בעצם הצלתם את הפורום מסגירה

למעלה