לפני שאני עוזב, הנה הצעה:

עציון

New member
לפני שאני עוזב, הנה הצעה:

אני פונה לכולם-ן ברעיון "פנטסטי"- לדעתי, ואשמח לשמוע תגובות: לקראת החנוכה, מה דעתכן-ם להתכנס יחד עם החמות והחם והגיסות והילדים במקום מסויים להרמת סופגניה? אל תגידו שזה לא רעיון מצויין. אז קדימה, תגובות ומעשים. אני מוכן לארח את כ-ו-ל-ם אצלי בבית. יש לי חצר גדולה. הולך?????

smagi

New member
מצויין אני אגיע עם גיסתי

וגם אשאיר אותה לסופשבוע בשמחה

הגנובה

New member
חמתי תמיד מזמינה את כולם לנר

ראשון של חנוכה - כולם אמרתי
- אנחנו לא מוזמנים.... אבל זה בסדר... אנחנו הולכים לאימי
- לגבי הרעיון... רעיון נהדר - אבל לא ישים עם חמתי...SORRY

אורא

New member
רעיון מצויין רק שחמתי וחמי

ממש עסוקים בהדלקת נר ראשון... כך שהם לא יוכלו להגיע

מנופ

New member
נר ראשון אמרת?

לשימחתי חמותי הודיעה על הברזה, אפשר לבוא לבד

עציון

New member
נכון לרגע זה: כולכן מתחמקות!!!

אויה לנו כי נשברנו. היענות כה מועטה ורובה דחיה של ההצעה. הנה, נתתי לכם חבל ולא משכתם. הנה, נתתי לכם הזדמנות, ולא חטפתם. הנה נתתי לכם קרש הצלה, ולא ניצלתם. אבל...יש לכן עוד יומיים להחליט. האוכל, גם עלי....

בולי27

New member
../images/Emo12.gifתגיד עציון התבלבלת?

99% מהבנות בפורום לא רוצות "להריח" את החמות שלהן, אתה רוצה שבהתנדבות נגיד להן לבוא לבלות איתנו את החג? בלי "שיעקמו לי את היד" ? אחרי שסופשבוע שעבר היה התור שלהם אני יתנדב לבלות איתם עוד סופ"ש אחד? שניים ברציפות? אני מעדיפה להתאבד...תודה!

בולי27

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חששתי שהצנתור פגע בזכרונך... ויכשיו אתה חושב שאנחנו דנות בינינו למי יש חמה יותר כיפית... ואנחנו מחפשות הזדמנויות להיפגש איתן...

עציון

New member
עוד מילה על הצינתור וחמותי מתחילה

לדבר.... דיי לצינתור. שכחנו מזה.

לא עניתי לך

כי אני בעליות סדום
בשבילי כעת לעלות למרכז (או צפונה מקבוץ אילות) זה פרוייקט. תבטיח לי לשמר לי סופגי עם "פורמלין" ואני כבר אגיע.

עציון

New member
פורמלין? ריבונו, מאיפה הרעיונות

הללו? את מי את רוצה לשמר? החמות או הסופגניה? (שאלה ריטורית...)

דווקא שימורי פורמלין נשמע מעניין...

איפה אומי? היא שאלה אותי פעם על חניבעל לקטור - הפורמלין מזכיר לי אותו

ס ו פ ג נ י ה ../images/Emo9.gif לשמר אלא מה../images/Emo35.gif

לא נראה לי שהיא תחזיק מעמד עד פסח (שתגיע לאילת) תשמר לי אותה עם פורמלין (כמו שהיינו כאן משמרים אבונפחא והופכים אותה למנורת לילה ושולחים לדודים לחו"ל "אלעק" מתנה מאילת) ומקסימום או שאוכל אותה או שאהפוך אותה למנורת לילה. ההההה? מקורי לא?

ס ו פ ג נ י ה ../images/Emo9.gif לשמר אלא מה../images/Emo35.gif

לא נראה לי שהיא תחזיק מעמד עד פסח (שתגיע לאילת) תשמר לי אותה עם פורמלין (כמו שהיינו כאן משמרים אבונפחא והופכים אותה למנורת לילה ושולחים לדודים לחו"ל "אלעק" מתנה מאילת) ומקסימום או שאוכל אותה או שאהפוך אותה למנורת לילה. ההההה? מקורי לא?

באמת התבלבלת...

חמותי דווקא תשמח לבוא אם אני אספר לה שהזמנת... ואני אשמח לבוא יחד איתה. על איזה יום אנחנו מדברים? ואיפה??? (במסר כמובן, רק במסר).
בסוף עוד יהיה כאן מפגש פורום, ויהיו בו רק שתי חמיות. חמותי וחמותך !!! מעניין איך הן יסתדרו ביניהן.

אורא

New member
אם אתה מסכים שאני אבוא בלי

החמות ... באיזה אזור אתה גר??? אני מביאה עוגה טובה אור

smagi

New member
מאיפה בארץ כולם באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כולם מאיזור המרכז? או שזה רק נדמה...

למעלה